Kv. Kalp kirizi geçirdii ve benden helallik istiyormuş

Pmukprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
111
100
28
31
Herkese merhaba. Yine ben geldim. Kv eltimde kalıyor demiştim en son. Dün gece fenalık geçirmiş kalp krizi geçirmiş ve suan marmama eğitim ve araştırma hastanesinde. Bana haber yollamış hakkı hakkıni helal etsin demiş.

Oteki tarafta helalleselim de.

O kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor

Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de

Aklın yolu bir ha

ilerleyen günlerde
kayınvalidem vefat etti (Allah korusun, Allah gecinden versin)
kayınvalidem ölünce eşim depresyona girdi beni ve çocuğu istemediğini söyledi
evi terk ettim
kocam kanepe yaktı ve
kapanış :)
Işık hızıyla boşanma ve bir is yerinde çayci olarak başlama detaylarını unutmayalım lütfen :)

Ben zeynepin de gerçek bir kişi olduğunu düşünüyordum aslında sadece hikayesinin bir bölümü yalandı gerçeği değil olmasını istediği kısımları bize olmuş gibi yazıyordu bence

Bu konu sahibi de öyle.adam yerine konulmuyor her türlü pisligi yaşıyor evine de döndü ama geri kalan kısmı hayal ürünü bence

Ee? Et sende ne yapıcaksın ki?

Zalım keve kalp krizi sonrasi akillanir. Elinde güllerle kapiya gelir. (anadan oğula nesil bunlar.)
Premses affeder evine alır. Artik her şey değişmiştir koca ve keve çok iyidir. Keve evin işini yapar ama premses sadece çamaşır makinesini çalıştırır. Örtüleri açar halıların ustundeki, keve bir daha hiç halıların üstünü örtmez akillanmistir. Hayat artık premsese güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…