- 18 Aralık 2015
- 111
- 100
- 28
- 31
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Oteki tarafta helalleselim de.Herkese merhaba. Yine ben geldim. Kv eltimde kalıyor demiştim en son. Dün gece fenalık geçirmiş kalp krizi geçirmiş ve suan marmama eğitim ve araştırma hastanesinde. Bana haber yollamış hakkı hakkıni helal etsin demiş.
e ediver sen de. o kocayı affettikten sonra kaynanaya mı helallik veremiycen?
Aklın yolu bir haO kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor
Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de
Bende yukarıda aynı şeyi yazdım:)Bu üye Zeynepgüven gibi birisi çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Hayatı sırlar kapısı gibi !
Eee kocan kanepe yaktı mi :))
Kayinvaliden sofra başında mi geçirmiş kalp krizini :)
Okudum :)))Bende yukarıda aynı şeyi yazdım:)
Işık hızıyla boşanma ve bir is yerinde çayci olarak başlama detaylarını unutmayalım lütfen :)ilerleyen günlerde
kayınvalidem vefat etti (Allah korusun, Allah gecinden versin)
kayınvalidem ölünce eşim depresyona girdi beni ve çocuğu istemediğini söyledi
evi terk ettim
kocam kanepe yaktı ve
kapanış :)
hehehehe hayaller boşanma ve işe girip çalışmaIşık hızıyla boşanma ve bir is yerinde çayci olarak başlama detaylarını unutmayalım lütfen :)
Herkese merhaba. Yine ben geldim. Kv eltimde kalıyor demiştim en son. Dün gece fenalık geçirmiş kalp krizi geçirmiş ve suan marmama eğitim ve araştırma hastanesinde. Bana haber yollamış hakkı hakkıni helal etsin demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?