Kv. Kalp kirizi geçirdii ve benden helallik istiyormuş

Bu üye Zeynepgüven gibi birisi çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Hayatı sırlar kapısı gibi !
Eee kocan kanepe yaktı mi :))
Kayinvaliden sofra başında mi geçirmiş kalp krizini :)

konu başlığını okuyunca aynısını yazmaya gelmiştim..

aramızda tekrar hoşgeldin zeynep, bunun bir tik sonrası da ayaklarına kapanmak değil mi canım :) yalnız minik bir sorun, papaz her gün pilav yemiyor canım ya :/

Hak helal etmek neyse de bu işin sonunda yine o kaynana sana kalacak haberin olsun hiç sanmıyorum ayrıca hastanede olduğunu öyle olsa oğlu seni de zorla alıp uçarak giderdi oraya

Siz sizi kapıya koyan adamı ne diye affettiniz?
Hakaret küfür şiddet hepsini yaşayıp eşinizi affeden insan şu an kayınvalidesine sıcak yemekler hazırlıyor olmalıydi,hastaneye götürmek için.bir de yedek çamaşır ve çiçeği unutmayın lütfen...

O sığır kocişini öpüp başına koyduktan sonra, onu yetiştiren kadını da affetmiş sayılıyorsun zaten mantık olarak..
Bu arada dikkat et katakulliye getirip arayı ısıtmasınlar..

Bir daha beddua etmeden önce iyi düşünsün, ne taraftan tutacağı belli olmuyor işte...
Ben olsam etmezdim.
Din- öte taraf - cennet falan... Bu konularda inancım çok sağlam değil ama hayatımda bana kazık atan tam 5 kişiye de tüm inancimla hakkımı haram ediyorum. Aynı kan grubundayim coguyla- gözümün önünde ölseler bir miligram kan bağışı yapmam. Bu kadar nefret ediyorum hepsinden.
Senin yerinde olsam bu kaynanaya da hakkımı helal etmezdim. Bu kötülükle öyle çabuk ölmez zaten, uzulmesin

Konu sahibini ve kaynanasını buldum "capsliii"

Zeynep güven kim diyenler için alıntıladım

Bende bunu yazacaktım.
İlerleyen bölümlerde kv ölecek, koca kafayı yiyecek...

Ben çocuğuma beddua eden, ölsün gebersin diyen birine hakkımı helal etmem!

Senide bilmem.

Evladıma ölsün diyen bir insan müsveddesi çıkarsa karşıma hakkım zerresine kadar zehir zıkkım olsun o bedduadan dolayı can çekişe çekişe geber derdim.evlat bu...

(kötü kalpli mode on :)

Zeynep güven kim diyenler için alıntıladım

Yav Zeynep Güven'i geçtim de o gizli özne nickli üyeye MİT ulaşsın, kendisine iş teklif etsin vallahi kadın buralarda harcanıyor. Ablacım nasıl bir araştırmacı gazetecilik örneğidir vallahi tebrik ederim dalga geçmiyorum buraları okuyorsan sana hayran kaldığımı belirtmek isterim.

Bacım geçen konuda sen zaten demedin mi "artık eşim saatinde odamıza geliyor" diye. Kadın hala sizde zaten de burada yolunu yapıyorsun döndü demenin. İnan burada konu açmasan bizim haberimiz bile olmaz, merak da etmeyiz yani. Ya da yeni üyelik aç bunu kapatıp, oradan devam et kayınvalide konularına.

Amacın zeynep güvenlik oynamaksa bilemem. Onun konusu, yazma yeteneği falan fena değildi. Yine de sen yaşadığın şehri söyleme, ölüm kaydından filan bulunuyor, heyecanı kaçıyor konunun sonra.

Bence kocan seni alip anansinin elini opturmeye goturecek hadi hadi diyerek
Anasina hakkini helal ettirecek
Sonra yaziktir anama bizim yuzumuzden boyle oldu diyerek
Baslayacak anam anam garip anam
Alalim gelelim basimizda dursun
Sesi cikmaz nefes almaz diyerek baskoseye oturtacak
Helallik kismi sana kalmis kimsenin aklina ihtiyacin yok bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…