- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
katılıyorum, fazla hızlı gelişiyor olaylar sankiO kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor
Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de
KeveZalım keve kalp krizi sonrasi akillanir. Elinde güllerle kapiya gelir. (anadan oğula nesil bunlar.)
Premses affeder evine alır. Artik her şey değişmiştir koca ve keve çok iyidir. Keve evin işini yapar ama premses sadece çamaşır makinesini çalıştırır. Örtüleri açar halıların ustundeki, keve bir daha hiç halıların üstünü örtmez akillanmistir. Hayat artık premsese güzeldir.
Zalım keveZalım keve kalp krizi sonrasi akillanir. Elinde güllerle kapiya gelir. (anadan oğula nesil bunlar.)
Premses affeder evine alır. Artik her şey değişmiştir koca ve keve çok iyidir. Keve evin işini yapar ama premses sadece çamaşır makinesini çalıştırır. Örtüleri açar halıların ustundeki, keve bir daha hiç halıların üstünü örtmez akillanmistir. Hayat artık premsese güzeldir.
Hah aynisini bende dusundum valla:))Şu konudan sonra senin kvnin aslında o evden hiç gitmediğini düşündüm nedense!
Sen de yeni konular için altyapı oluşturuyor gbsin. Önce helallik verilip barışılır sonra kv eve geri döner sonra kızlar kv çok değişmiş melek olmuş konusu sonra da kızlar siz haklıymışsınız ikisi de başa döndü diye yeni konular...
zeynepgüven kim ben onu kaçırmışım galibaBu üye Zeynepgüven gibi birisi çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Hayatı sırlar kapısı gibi !
Eee kocan kanepe yaktı mi :))
Kayinvaliden sofra başında mi geçirmiş kalp krizini :)
zeynepgüven kim ben onu kaçırmışım galibakaç kişi daha yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?