- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Yani şimdi o anlatılmaz yaşanır dicem deKim bu Zeynepgüven yahu
Kız yeni üye de değilsin.. nasıl bilmezsin.. kaç hafta trend konuların başında kaldı..Ay arattım da bulamadım ama tanımayan yok maşallah. Pek saf kalmışım
Benimde tanıdıklarım var ordaPamuk prenses kayınvalidenin adı ne ? Aynı hastanede çalışan arkadaşlarım var merak ettim durumunu sormak isterim.
buldum konuyu sonundazeynepgüven konusuna üşenmedim sayfaları atlayarakyeniden batımda hala buralarda ara sıra gördüğüm bir üye konuyu acayip sahiplenmişLed_BiR_Vele_DisTiri dan daha çok acaba mı diyen herkesi kırıp geçirmiş lafları ağızlarına tıkamış çok güldüm abartmamak lazım konulara çok bağlanmamak lazım hele de bu tip konulara
Kimmiş kimmişzeynepgüven konusuna üşenmedim sayfaları atlayarakyeniden batımda hala buralarda ara sıra gördüğüm bir üye konuyu acayip sahiplenmişLed_BiR_Vele_DisTiri dan daha çok acaba mı diyen herkesi kırıp geçirmiş lafları ağızlarına tıkamış çok güldüm abartmamak lazım konulara çok bağlanmamak lazım hele de bu tip konulara
Kimmiş kimmiş
+1Zeynepgüven taktiği
Ya biz saflar ne yapalım 3 hafta zeynebi dinledik duygularımızla oynandı.
Kitleleri peşinden sürükledi
Kız yeni üye de değilsin.. nasıl bilmezsin.. kaç hafta trend konuların başında kaldı..
Kv yanımıza yerleşmek istiyor başlığı ..
Foruma girerse tabii
Dünkü mesajımı yenileyim de şurada dursunGirer girer bu konunun devamı olacak kayınvalideşkosunun başına gelenler falan. O arada da gördüğüne birkaç beddua sallayıverir.
O konuda kanepe yanınca bende dahil olmak üzere işkillenip durumu yazınca neredeyse bazı üyeler tarafından sözel şiddete maruz kaldık. Öylesine ve körü körüne inanmışlardı.zeynepgüven konusuna üşenmedim sayfaları atlayarakyeniden batımda hala buralarda ara sıra gördüğüm bir üye konuyu acayip sahiplenmişLed_BiR_Vele_DisTiri dan daha çok acaba mı diyen herkesi kırıp geçirmiş lafları ağızlarına tıkamış çok güldüm abartmamak lazım konulara çok bağlanmamak lazım hele de bu tip konulara
Ziyaretçi olarak okuyor çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?