- 9 Eylül 2013
- 12.047
- 27.757
- 798
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Konuyu okur okumaz aynı şeyi düşündüm kaynana ölüp birde kocayla boşanmasi kaldıO kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor
Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de
Ya biz saflar ne yapalım 3 hafta zeynebi dinledik duygularımızla oynandı.Yok artikgercekten cok sey kacirmisim
ne entrikalı hayatın var konu sahibi.her gün ayrı bir olayHerkese merhaba. Yine ben geldim. Kv eltimde kalıyor demiştim en son. Dün gece fenalık geçirmiş kalp krizi geçirmiş ve suan marmama eğitim ve araştırma hastanesinde. Bana haber yollamış hakkı hakkıni helal etsin demiş.
Kesin okumuşsundur dediğin konuya ilk sayfalarda baya yazdım sonraları kabak tadı verdi şikayetçi olmamış sorun yok demiş ee artık ne denilebilirki herkesin hür iradesiO konuyuda bi anlamadım kadın şikayet etmemiş gitmiş gene o eve hala heryere haber verelim falan filan versek ne olucak neler neler yapıldı istemiyor işte zaten en başından beri mesafeliydim o konuya :)
Oglenden oglene bakiyor anladigim kadariylaKonu sahibi konuyu açıp sırra kadem bastı.. hepimizde burada merak ettiğimizle kalalım .. 22 sayfa olmuş tek cevap yok.
Zeynepgüven taktiğiKonu sahibi konuyu açıp sırra kadem bastı.. hepimizde burada merak ettiğimizle kalalım .. 22 sayfa olmuş tek cevap yok.
Zeynepgüven taktiği
Zeynepgüven taktiği
O ni efsaneeKim bu Zeynepgüven yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?