Kv. Kalp kirizi geçirdii ve benden helallik istiyormuş

Konuyu okur okumaz aynı şeyi düşündüm kaynana ölüp birde kocayla boşanmasi kaldı

Allahaşkına bi kere de konu açıp kaçmasanız?
Aldığınız nefesi dahi buraya sorup gidiyosunuz,ee gerisi??

Helal ettiniz mi naptınız?

ne entrikalı hayatın var konu sahibi.her gün ayrı bir olay

Önce o öl diye beddualar ettiği ufacık yavrudan helallik istese daha isabetli olurmuş.

O konuyuda bi anlamadım kadın şikayet etmemiş gitmiş gene o eve hala heryere haber verelim falan filan versek ne olucak neler neler yapıldı istemiyor işte zaten en başından beri mesafeliydim o konuya :)
Kesin okumuşsundur dediğin konuya ilk sayfalarda baya yazdım sonraları kabak tadı verdi şikayetçi olmamış sorun yok demiş ee artık ne denilebilirki herkesin hür iradesi
üyeler noooluuur yaz yanındayız dedikçe hic girip yazmadı herkes kendi çapında fikirler üretmeye başladı aynı yerde oturan üyeye çok baskı yaptılar kadın sanki sır oldu giriş yapmadı bugün hic durmadan giriş yapıyor enteresan bi şekilde

Anlatılanlardan yola çıkarak bişey dicem yoksa prenses görünümlü zeynep güvenmisin kimlik değiştirip kk ya molofot atmayamı geldin

Hastanenin adi da verilmis gercekten cok inandirici
Bizim corlu vakasina benzedi bu is
Gidip hastane bahcesinde eylem yapalim bence
İflahimiz seyoldu artik bdvden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…