- Konu Sahibi Pmukprensess
-
HAngi konu o etiket yapar mısnız :)
Zahmet edip arayanlar sağolsunhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kv-bizim-yanimiza-yerlesmek-istiyor.957156/
Bir zeynepgüven vakası daha denilince hak vermedim değil :)
Cevaplari okumazCevaplari da okumuyor bence
Maalesef yapamam çünkü baya eski bir konu vakit ayırıp bulmak lazım
Ben doktorun o cevval savunusu karşısında urkup konu bir garip ben inanmiyorum demeye korkmustum :)
Ah doktor ahahaha dimi doktor yaktın bizi:))
O kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor
Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de
Keşke onlar kadar uzun tutsa arayıHani magazin unluleri vardir ya,
Unutulmaya baslayinca bir bomba patlatip magazine duser kendinu unutturmaz.
Onlar gibisin.
Belirli araliklarla konu acip bildiginu okuyorsun.
Brezilya dizimizin devaminda ne var merakla bekliyorum
O konuyuda bi anlamadım kadın şikayet etmemiş gitmiş gene o eve hala heryere haber verelim falan filan versek ne olucak neler neler yapıldı istemiyor işte zaten en başından beri mesafeliydim o konuya :)Ah doktor ah
Doktordan bağımsız yazacağım bu yorumu ama kk da böyle bir guruh var konuyu ve konu sahibini aşırı sahiplenip olumsuz veya onlara uymayan bir yorum yapıldığında grup halinde saldırıya geçebiliyorlar
Mesela geçen günkü Çorluda ki o kız olayında da hemen bunu yaptılar
Agdjqhdhwd artık nasıl inanmissamMaalesef yapamam çünkü baya eski bir konu vakit ayırıp bulmak lazım
Ben doktorun o cevval savunusu karşısında urkup konu bir garip ben inanmiyorum demeye korkmustum :)
Evet inanmissin zeynep yeni konu ac bile yazmissinAgdjqhdhwd artık nasıl inanmissam
Aaa azıcık empati ama aşk olsunAh doktor ah
Doktordan bağımsız yazacağım bu yorumu ama kk da böyle bir guruh var konuyu ve konu sahibini aşırı sahiplenip olumsuz veya onlara uymayan bir yorum yapıldığında grup halinde saldırıya geçebiliyorlar
Mesela geçen günkü Çorluda ki o kız olayında da hemen bunu yaptılar
Ben senin nicki görünce başta bu kızla bi karıştırıyorum yazık ediyorum bi on onbeş saniye
Carsamba gunu sinavim var, ondan sonra bir demlik çay yapipytek tek okuyacağım.3-4 saat alır herhalde. Çok iz bırakmış merak ettim :)Zeynep güvenin kaynana konusunu tekrar okuyanlar burdami
Sayfaları tek tek okumadım 311 sayfa
Ama çok ilginç komik yerler vardı
Bazıları polemiğe bile girmiş kimbilir kac gün ban aldılar garibim zeynep te inanmıyorsanız konum kapatılsın yazmış
Aaa azıcık empati ama aşk olsun
e ediver sen de. o kocayı affettikten sonra kaynanaya mı helallik veremiycen?
zeynep güven olayı ne ya? Hayrına bi anlatır mısın doktor kardeş? Arada lafı geçiyo fransız kalıyorumBu üye Zeynepgüven gibi birisi çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Hayatı sırlar kapısı gibi !
Eee kocan kanepe yaktı mi :))
Kayinvaliden sofra başında mi geçirmiş kalp krizini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?