Kv. Kalp kirizi geçirdii ve benden helallik istiyormuş

O değil de sırlar dünyası gibi hayatınız var. Kaynana ve görümce bana kan kusturdu yeşil reçeteli ilaçlar kullancak kadar kafayı yedirttiler ve halaaa mutlu mesut yaşıyolar. Hayat onlara güzel valla. Niye bizimkisilerin başına bi şey gelmiyo ki yoksa bizde mi var bi madigudilik :)))

ahaha dimi doktor yaktın bizi:))
Ah doktor ah :D

Doktordan bağımsız yazacağım bu yorumu ama kk da böyle bir guruh var konuyu ve konu sahibini aşırı sahiplenip olumsuz veya onlara uymayan bir yorum yapıldığında grup halinde saldırıya geçebiliyorlar :D

Mesela geçen günkü Çorluda ki o kız olayında da hemen bunu yaptılar

O kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor

Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de

gorunce benim de aklima o geldi. bir sonraki konu. kv hastaneden sonra bize yerlesti :)

Hani magazin unluleri vardir ya,
Unutulmaya baslayinca bir bomba patlatip magazine duser kendinu unutturmaz.
Onlar gibisin.
Belirli araliklarla konu acip bildiginu okuyorsun.
Brezilya dizimizin devaminda ne var merakla bekliyorum:kahve::işsiz:
Keşke onlar kadar uzun tutsa arayı :olamaz:

Herkes Zeynep Güven e benzetmiş yalnız :deli:

Ah doktor ah :KK70:

Doktordan bağımsız yazacağım bu yorumu ama kk da böyle bir guruh var konuyu ve konu sahibini aşırı sahiplenip olumsuz veya onlara uymayan bir yorum yapıldığında grup halinde saldırıya geçebiliyorlar :KK70:

O konuyuda bi anlamadım kadın şikayet etmemiş gitmiş gene o eve hala heryere haber verelim falan filan versek ne olucak neler neler yapıldı istemiyor işte zaten en başından beri mesafeliydim o konuya :)

Ah doktor ah :KK70:

Doktordan bağımsız yazacağım bu yorumu ama kk da böyle bir guruh var konuyu ve konu sahibini aşırı sahiplenip olumsuz veya onlara uymayan bir yorum yapıldığında grup halinde saldırıya geçebiliyorlar :KK70:

Aaa azıcık empati ama aşk olsun

Zeynep güvenin kaynana konusunu tekrar okuyanlar burdami
Sayfaları tek tek okumadım 311 sayfa
Ama çok ilginç komik yerler vardı
Bazıları polemiğe bile girmiş kimbilir kac gün ban aldılar garibim zeynep te inanmıyorsanız konum kapatılsın yazmış :KK53:
Carsamba gunu sinavim var, ondan sonra bir demlik çay yapipytek tek okuyacağım.3-4 saat alır herhalde. Çok iz bırakmış merak ettim :)

Bu üye Zeynepgüven gibi birisi çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Hayatı sırlar kapısı gibi !
Eee kocan kanepe yaktı mi :))
Kayinvaliden sofra başında mi geçirmiş kalp krizini :)
zeynep güven olayı ne ya? Hayrına bi anlatır mısın doktor kardeş? Arada lafı geçiyo fransız kalıyorum o_O

Back
X