- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
- Konu Sahibi Pmukprensess
Hikaye yaziyosun prenses
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hafta mi? Neredeyse saat basi konu acacak.
Biri gak dedi konu aciyor guk dedi konu aciyor.
Foruma girerse tabiiToplu beddua is coming arkadaşlar birazdan gördüğünü alıntılayıp "Allah başına versin taam mııaa ühühü beni kimse anlamıyooo geberin" falan diyecek. Eski konularını bilmeyen çok "duyarlı" bir iki kişi de gelip çemkirdi mi tamamdır. Sonuç banlanmalar, hüsran, ve konu kapanışı.
Foruma girerse tabii![]()
HAngi konu o etiket yapar mısnız :)Ben zeynepin de gerçek bir kişi olduğunu düşünüyordum aslında sadece hikayesinin bir bölümü yalandı gerçeği değil olmasını istediği kısımları bize olmuş gibi yazıyordu bence
Bu konu sahibi de öyle.adam yerine konulmuyor her türlü pisligi yaşıyor evine de döndü ama geri kalan kısmı hayal ürünü bence
Kedinin kasap önünde ciğer beklediği gibi bekliyruk buyursun gelsinGirer girer bu konunun devamı olacak kayınvalideşkosunun başına gelenler falan. O arada da gördüğüne birkaç beddua sallayıverir.
He yaw hala içimde yaradir haLed_BiR_Vele_DisTiri zeynepin konusunda en çokda sana üzülmüştüm gı bide gülmüştüm
ne inanmıştın beya
![]()
Cevaplari da okumuyor benceHer hafta mi? Neredeyse saat basi konu acacak.
Biri gak dedi konu aciyor guk dedi konu aciyor.
Cevaplari da okumuyor bence
Cam hıraş ne savunuyordun be geçmiş günHe yaw hala içimde yaradir ha![]()
Kaç senelik konu yeni değilSu zeynebin olayini kacirdim ya , cok kiziyorum kendime![]()
vallahi aynı şeyi yazıcaktım. Sonu ona benzemesin de :)O kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor
Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de
HAngi konu o etiket yapar mısnız :)
Led_BiR_Vele_DisTiri zeynepin konusunda en çokda sana üzülmüştüm gı bide gülmüştüm
ne inanmıştın beya
![]()
He yaw hala içimde yaradir ha![]()
Maalesef yapamam çünkü baya eski bir konu vakit ayırıp bulmak lazım
Ben doktorun o cevval savunusu karşısında urkup konu bir garip ben inanmiyorum demeye korkmustum :)
![]()
Valla tebrik etmek lazım Ben üyeyi konuyu o kadar aradım bulamadımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kv-bizim-yanimiza-yerlesmek-istiyor.957156/
Bir zeynepgüven vakası daha denilince hak vermedim değil :)