Kv. Kalp kirizi geçirdii ve benden helallik istiyormuş

Toplu beddua is coming arkadaşlar birazdan gördüğünü alıntılayıp "Allah başına versin taam mııaa ühühü beni kimse anlamıyooo geberin" falan diyecek. Eski konularını bilmeyen çok "duyarlı" bir iki kişi de gelip çemkirdi mi tamamdır. Sonuç banlanmalar, hüsran, ve konu kapanışı.

Toplu beddua is coming arkadaşlar birazdan gördüğünü alıntılayıp "Allah başına versin taam mııaa ühühü beni kimse anlamıyooo geberin" falan diyecek. Eski konularını bilmeyen çok "duyarlı" bir iki kişi de gelip çemkirdi mi tamamdır. Sonuç banlanmalar, hüsran, ve konu kapanışı.
Foruma girerse tabii :KK14:

Ben zeynepin de gerçek bir kişi olduğunu düşünüyordum aslında sadece hikayesinin bir bölümü yalandı gerçeği değil olmasını istediği kısımları bize olmuş gibi yazıyordu bence

Bu konu sahibi de öyle.adam yerine konulmuyor her türlü pisligi yaşıyor evine de döndü ama geri kalan kısmı hayal ürünü bence
HAngi konu o etiket yapar mısnız :)

O kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor

Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de
vallahi aynı şeyi yazıcaktım. Sonu ona benzemesin de :)

HAngi konu o etiket yapar mısnız :)

Maalesef yapamam çünkü baya eski bir konu vakit ayırıp bulmak lazım

Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri zeynepin konusunda en çokda sana üzülmüştüm gı bide gülmüştüm :KK53: ne inanmıştın beya :KK70:

Ben doktorun o cevval savunusu karşısında urkup konu bir garip ben inanmiyorum demeye korkmustum :)

He yaw hala içimde yaradir ha :KK70:

:D

Kaynana, sürekli onun hakkında buralara konu açmandan bunalmış olmalı :)

Acil şifalar.

Back
X