Ben 4 gün önce açtığınız aynı içerikli konunuza da yazmıştım , 85 yaşınızda babanız vardı , hatta aynı konu kendi babanız için geçerli olsa eminim babacığım değil ben de 25 gün 2 ay kalsın derdiniz demiştim , siz de beni yanlış anlamakla itham etmiş ve kendinizin öyle biri olmadığını beyan etmiştiniz. Fakat yukarıda yaptığınız yorum ile bana verdiğiniz cevap birbirine ters hatta yukarıda verdiğiniz cevap bir önceki konunuzda yaptığım yorumu destekler
niteliğinde.
Bakın sizin söylediğiniz "gelmesi problem değil hiç gitmemesi problem" diyorsunuz fakat en başından itibaren yazdığınız cümlelerde ve yaptığınız yorumlarda bile aslında hiç gelmesini istemiyorsunuz . Şöyle düşünün madem anneniz hayatta olsaydı ve 1 ay siz de kalsaydı gelin yerine , o zaman eşiniz rahatsız olmaz mıydı ? Bu yaz sıcaklarında şortla dolaşamıyorum , rahat rahat sevişemiyoruz vb sizin gibi kimi haklı kimi haksız türlü türlü bahanelerle , o zaman nasıl bir fikir üretirdiniz? Ya da eşinize darılmaz mıydınız , annemi istemiyor , zaten kadıncağız senede 1 ay gelip kalıyor onu da burnumuzdan getiriyor demez miydiniz?
Kv deniz gerçekten insan olarak iyi niyetli olmaz , devamlı bir gerginlik hissi yaşatır , huzurlu olan evinizin huzurunu kaçırır o zaman derdim ki konunuzda haklısınız kv de olduğu için değil iyi bir insan olmadığı için. Bu sizin çevrenizden de biri olabilirdi bu özellikleri taşıyan aynı yorumu onun için de yapardım , ama siz belki 15 yıllık evliliğin verdiği ve daha önce yaşadığınız bir kaç sorun sebebi ile istemiyor olabilirsiniz fakat sabredin derim ben . En nihayetinde bir anne sizin gibi.