kv kavga ettim

esingul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
94
31
3
35
Merhaba kizlar kisca anlatmaya calisacagim sapittim artik cunku ne yapcagimi bilmiyorum kv ilk evlendigimizfen bu yana habersiz evime gelmeler herseye karismalar iftiralar hamile kaldigimda kizim olxak diye evden kovmalar cok seyler yaptilar bunlar bir kismi ama geleyim dun geceye esim gecen hafta ayagi catladi ve ben calistigim icin annesine gitti bir kizim var ve o bakiyor esimin bekarliktan ve kendi borclarimizda cok oldugu icin mecbur birakiyorum cok yakin oturuyoruz cocugu sabah ben birakip alamam diye annesine gitti ve bende isten cikip alisveris yapip gidiyorum hep cicek falan ve kizimin battaniyesi var ve hep onla uyur ve cocuk ona bagimli diye kaldirmis ve 4 gundur uyumuyor ve bende uyumuyorum dun esim bahtaniyeui istedi vermedi esim buldu verdi sonra bana sen nasil anne babasiniz sorumsuzlar cocugunuzu dusunmeyin diye bir suru sey ve hakaret sustum ve sabir dedim dahada ustume gelince ipler koptu actim agzimi ben anneyim benim anneligimi sorgulayamazsin bu benim kizim simdiye kadar sahip cikmadiniz simdi de bana yetet boyle davranamazsiniz saydim hatirlamiyorum bile sonra gittim yattim esimede bakmiyor zaten sadece sabah kahvalti aksam beni bekliyorlqr canlari ne isterse yaptirmak icin ve yorgun olmam bile bir anlami yok biz oturmq odasina yatiyoruz o kadar oda olmasina ragmen inadina 1 e kadar tv izliyor ne yapayim simdi sapitim bu gun eve gitcez ama mecbur pazar gece gicez ama ne yapayim.sizce kusira bakmayin uzun oldu tavsiyelerinizi bekliyorum

Hayat kısa kimseye kendini ezdirme .KV nin çekinmesi gerekirken çocuklu ve çalışan kadın yükü ağırdır sessiz olayım yazık yorgun demesi gerekirken dili Papuc gibiyse almış boyunun ölçüsünü bence için rahat olsun.bir daha yaparsa yine yap zaten bakmıyorMuş çocuğuna saygı duymamis sana şiddet gösteriyor sana neyine saygı duycaksin hem şunu öğrendim cazgır olursan sesin çıkarsa sevilirsin herkes diken üstünde oturur o zaman

Ben bu kadar kayınvalideyi sevmeyip sevmeyip, bi türlü anlaşamayıp, lafları boy boy dizip ama yine gidip çocuk bırakmayı doğru bulmuyorum açıkçası.
Aman bedavaya çocuk bakılsın da... mantığı gibi geliyor bana.

Evladım kız olacak diye beni kovan insanı babam olsa silerim o da ayrı ele alınacak bir konu.

Bu kadar kötüyse çocuğunuzu niye bırakıyorsunuz? Veya çocuğunuza siz yokken sahip çıkan insan bu kadar kötü olabilir mi? Başka çözüm bulun madem.
Konunun geri kalanını zaten anlamadım noktalama eksikliğinden.

Nokta kullanmadıgın için bir solukta okumaya çalıştım sadece şunu dicem

Madem bu kadar sevmiyorsun bu kadını neden evladını bakması için bırakıyorsun ?

Şahsen bende sevmem kendılerını asla ona guvenıp ne çocuk yaparım nede ona bırakırım ....

:işsiz:eşin iyileşsin ya al çoçugu kreşe wer. Ya da işte çik. Çünkü seni kiz olcak diye kapiya atan kv. O cocuga neler yaparrrr düşünmek bile istemiyorum:KK34::KK34: laf diyaloguna bi kez girmissin ipler kopmus daha yuz göz olma evine gitme kapisini acma evinde ol kapina gelse sende ona tat verme ...:stop:
:stop::stop:

:işsiz:eşin iyileşsin ya al çoçugu kreşe wer. Ya da işte çik. Çünkü seni kiz olcak diye kapiya atan kv. O cocuga neler yaparrrr düşünmek bile istemiyorum:KK34::KK34: laf diyaloguna bi kez girmissin ipler kopmus daha yuz göz olma evine gitme kapisini acma evinde ol kapina gelse sende ona tat verme ...:stop:
:stop::stop:
Zaten canim diyolog yok aramizda konusmuyorum 2yildir gitmiyordum sadece kapidan kizimi aliyordum ama hastalik olunca mecbur kaldim ve onda da zaten gec gidiyorum sadece kizimi gormek icin ama gece delirdim

Aranız baştan beri kötü ve çocuğunuza o bakıyor.
Şayet kayınvalideniz de size karşı aynı hisleri besliyorsa el mahkum mantığı devreye girmiştir. Nasılsa bana mecbur, kendi bilir diye düşünüyorsa duzeltmenin bir yolu yok bence.

Nokta kullanmadıgın için bir solukta okumaya çalıştım sadece şunu dicem

Madem bu kadar sevmiyorsun bu kadını neden evladını bakması için bırakıyorsun ?

Şahsen bende sevmem kendılerını asla ona guvenıp ne çocuk yaparım nede ona bırakırım ....
Cocuk konusunda ise benim cocugumun olmuyacagini soyledikleri icin doktorlar surekli kendiligimden hamile kaldim ve bir daha o sansim olmuyacak diye dusunurek hareket ettim ve borclar meydana cikinca mecbur bir yasinda biraktim cocuga iyi bakiyor onda problem yok sadece bn oglundan ayrilayim onu istiyor ama esimde benden yana deli oluyor

kv hem sizi istemyor hem de görüşmeye devam edıyorsunuz çocuğunuzu da bırakıyorsunuz ona.

hersey mecburıyetten

Aranız baştan beri kötü ve çocuğunuza o bakıyor.
Şayet kayınvalideniz de size karşı aynı hisleri besliyorsa el mahkum mantığı devreye girmiştir. Nasılsa bana mecbur, kendi bilir diye düşünüyorsa duzeltmenin bir yolu yok bence.
Cocuga iyi bakiyor krese verirsem gostermiyecegimi biliyor ve o yuzden ama ben bosancam rahatliyacak oda ayri bisey

Back
X