Merhaba kizlar kisca anlatmaya calisacagim sapittim artik cunku ne yapcagimi bilmiyorum kv ilk evlendigimizfen bu yana habersiz evime gelmeler herseye karismalar iftiralar hamile kaldigimda kizim olxak diye evden kovmalar cok seyler yaptilar bunlar bir kismi ama geleyim dun geceye esim gecen hafta ayagi catladi ve ben calistigim icin annesine gitti bir kizim var ve o bakiyor esimin bekarliktan ve kendi borclarimizda cok oldugu icin mecbur birakiyorum cok yakin oturuyoruz cocugu sabah ben birakip alamam diye annesine gitti ve bende isten cikip alisveris yapip gidiyorum hep cicek falan ve kizimin battaniyesi var ve hep onla uyur ve cocuk ona bagimli diye kaldirmis ve 4 gundur uyumuyor ve bende uyumuyorum dun esim bahtaniyeui istedi vermedi esim buldu verdi sonra bana sen nasil anne babasiniz sorumsuzlar cocugunuzu dusunmeyin diye bir suru sey ve hakaret sustum ve sabir dedim dahada ustume gelince ipler koptu actim agzimi ben anneyim benim anneligimi sorgulayamazsin bu benim kizim simdiye kadar sahip cikmadiniz simdi de bana yetet boyle davranamazsiniz saydim hatirlamiyorum bile sonra gittim yattim esimede bakmiyor zaten sadece sabah kahvalti aksam beni bekliyorlqr canlari ne isterse yaptirmak icin ve yorgun olmam bile bir anlami yok biz oturmq odasina yatiyoruz o kadar oda olmasina ragmen inadina 1 e kadar tv izliyor ne yapayim simdi sapitim bu gun eve gitcez ama mecbur pazar gece gicez ama ne yapayim.sizce kusira bakmayin uzun oldu tavsiyelerinizi bekliyorum