- 23 Ocak 2016
- 14
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Etipuf1990
-
eşin seni ezdirmediği sürece kimse bu lafları sana edemezEşimin ailesi beni çok bunalttı artık oglum havale gecırdı ilk olarak evin yakınındaki devlet hast. Gittik .ilk müdahale orda yapıldı hiç kimse ilgilenmedi 38 derece ateşle geri gönder diler bende eşime hemen özenle gidelim bu ateşle evegötürmeyelim dedim özele gittik ben o haldeyken kV ve kayınpeder anneme demişki özele nie getirttiriyor devlet hastane degilmi boşuna para demiş (ben ingilizce öğretmeniyim param var kendime ait)annemde demiş ben karsılarım yeterki iyi olsun lafı olmaz .oglum babamı cok seviyor daha serum cıkar cikmaz babama gitti.kv ve kayınpeder bozuldu yüzleri asıldı esimde geldi babamdan cocugu almaya calıştı cocuk aglıyor babama sarılıyor esim çocugu cekiyor cocuk aglıyor babamda verdi sasırdı bişey diyemedi cocuk hala anlayınca bende aldım babama geri verdim sonra eşimi kenara cektim nie saygısızlık yapıyorsun ben yapıyorum böyle seyler dedim saygı göstermessen bende gostermem dedim kayınpeder duymuş küstü bana ve aileme.esim hatasını anladı babamla annem bozuldu diye aldım ayıp ettim dedi sonra babamı aramış Özür dilemiş.kv dun gece bizde kaldı gece inananamadım odaya girdi benim üstümden yorganı aldı esime örttü uyuyor zannediyor bozmamak için uyuyorum gibi devam ettim ogluma baska bişey dusunmek ilgilenmek istemiyorum çıldırtıcaklar beni. az önce kayınpeder aradı sinirini gectimi rahatladınmı diyor napıyım ben bu insanlarla....
kv dun gece bizde kaldı gece inananamadım odaya girdi benim üstümden yorganı aldı esime örttü uyuyor zannediyor bozmamak için uyuyorum gibi devam ettim ogluma baska bişey dusunmek ilgilenmek istemiyorum çıldırtıcaklar beni. az önce kayınpeder aradı sinirini gectimi rahatladınmı diyor napıyım ben bu insanlarla....
bencede. ne kadar sessiz kalırsan o kadar eziyolaro yorgan alma mevsuzunda kıyameti koparmadıysan daha da tepki falan verme..
senin orda anne sen ne yaptığını sanıyorsun bu ne terbiyesizlik diye başlaman ve gece gece bir cinnet getirmen lazımdı
Hadi dedim misafir gelmiş bozmıyım buyuk benden ama sınır oldum esimede bişey diyemedimen sona takıldım odaya girdi yorganı cekti noluyo be diye kalksaydın odaya pat diye girilirmi
Lütfen bu saygı nın arkasına saklanmayın. Kimse inanmıyor. Korkuyorsunuz sayısızların ağzının payını vermeye, adına saygı diyorsunuz. Sonra toplumda doğru yanlış kalmıyor. Siz" saygı göstermeye" devam edin,Hadi dedim misafir gelmiş bozmıyım buyuk benden ama sınır oldum esimede bişey diyemedim
Allahım ne psikopat insanlar yahu çocuk babanda durduğu halde neden eşin almaya çalışıyor anası babası neden bozuluyor anlamadım sonuçta baban da çocuğun dedesi değil mi yahuEşimin ailesi beni çok bunalttı artık oglum havale gecırdı ilk olarak evin yakınındaki devlet hast. Gittik .ilk müdahale orda yapıldı hiç kimse ilgilenmedi 38 derece ateşle geri gönder diler bende eşime hemen özenle gidelim bu ateşle evegötürmeyelim dedim özele gittik ben o haldeyken kV ve kayınpeder anneme demişki özele nie getirttiriyor devlet hastane degilmi boşuna para demiş (ben ingilizce öğretmeniyim param var kendime ait)annemde demiş ben karsılarım yeterki iyi olsun lafı olmaz .oglum babamı cok seviyor daha serum cıkar cikmaz babama gitti.kv ve kayınpeder bozuldu yüzleri asıldı esimde geldi babamdan cocugu almaya calıştı cocuk aglıyor babama sarılıyor esim çocugu cekiyor cocuk aglıyor babamda verdi sasırdı bişey diyemedi cocuk hala anlayınca bende aldım babama geri verdim sonra eşimi kenara cektim nie saygısızlık yapıyorsun ben yapıyorum böyle seyler dedim saygı göstermessen bende gostermem dedim kayınpeder duymuş küstü bana ve aileme.esim hatasını anladı babamla annem bozuldu diye aldım ayıp ettim dedi sonra babamı aramış Özür dilemiş.kv dun gece bizde kaldı gece inananamadım odaya girdi benim üstümden yorganı aldı esime örttü uyuyor zannediyor bozmamak için uyuyorum gibi devam ettim ogluma baska bişey dusunmek ilgilenmek istemiyorum çıldırtıcaklar beni. az önce kayınpeder aradı sinirini gectimi rahatladınmı diyor napıyım ben bu insanlarla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?