Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapma bacım istediği yemeği falan. Bir akşamlığına çağırmışsın olanlara bak.

Allah sabır versin.

Değil mi yaaa koltuk hali belki parke insanın içine sinmez heryeri temizlemek ister .Igrenc
Eşime bu akşam dedim bebeği bugün o odaya hiç götürmedim ikizlerde hep sandalyede oturdu yerse oturtmadım tamam temizlik şirketi çağıralım dedi şükür

Hayır tabi ki diyorum ya belki kapıdan haberleri yoktu
Kapının açıklığını görmeme ihtimalleri sıfır..
Ben bebeğim uyanmasın diye kapıyı yavaşça kapatmaya çalışırken o esnada “aha gelin çıktı odadan” dedi kv.yani gayet kapıyı da izliyorlardı gelen geçeni görüyorlardı

Sadece halı ve koltuk olarak düşünmeyin banyoya gidene kadar nerelere dokundular kim bilir , sıkı bir temizlik şart çok kötü çok
Ahh ahh sormayın.
Koltuğumu değiştirmeyi düşünüyordum ama erteliyordum hep..
17 yıllık koltuğum acaba atsam mı diyorum şuan..

Onlarda kudurdular sana mı denk getirdiler tövbe

Yok o kadar evime gelen misafirin ne yaptığıyla ilgileniyorum
Cidden kayınvalideniz evinize gelip kapı açık halde sevişse, görümceniz yüzsüzce aa bunlar geçenlerde de yaptı dese. Çocukları söylemiyorum bile. Ve bunlar açığa çıktığı halde yılışık şekilde umursamadan cilveleşmeye devam edip gitmicez daha kalcaz dese rahatsız olmazmısınız?

Kendim bir şekilde vakıf olmadan böyle bir durumun evimde yaşanacağı aklımın ucundan geçmez kurcalamam da.
Ama bu kadarınada pes doğrusu!

Ben ışık hızıyla soğurum insanlardan. Ömrümün geri kalanında da o kişiyi her gördüğümde yeşil mukusla kaplı gibi tüylerim diken diken olurdu. Bu tarz manzaralara ve seslere aşırı hassasiyetim var. Bırakın 8 yaşında bir çocuğu benim kabul edebileceğim, başıma gelmesini tasavvur edebileceğim bir manzara değil.
Şu konuyu okuyunca bile ruhumun taciz edildiğini hissettim.
Siz maruz kalmışsınız.
Hala tepkiniz sorgulanıyor.
Akıl alır gibi değil.

Bana belli olmaz, ya kapıyı hiçbir şey söylemeden sertçe kapatırdım.
Ya da o anın şokuyla uzaklaşıp bir şey söylemezdim. Çok utanırdım ben. Kendimi ifade etmekte de sorun yaşayan biri değilimdir ama umursamamaya yeminli insanlara bu konu 'usulünce' başka hangi lisanla iletilebilirdi merak ediyorum.

Sizi çok haklı buldum. Söylemekle de iyi etmişsiniz. Söz konusu sadece siz olsaydınız da tepki göstermeye hakkınız var çünkü ahlaksızlık bu.
Fakat iki kız çocuğu konuyu bambaşka bir boyuta açıyor ki, o konuda da haklısınız istismar bu, daha azı değil.

Kayınvalidem ve kayınpederim boşanmış birlikte değiller .Birlilte olsalar dahi öyle şeye tanık olsam ben olayı bu kadar büyütmezdim eve temizlik şirketi çağırmak ,koltuğu atmak vs vs belki evet yaptıkları doğru değil ama odada yani kapı duvar yaşlılar belki unuttular oldu bitti ama banyoya gidene kadar hoş sürtüne sürtüne gitmediler ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…