- 22 Mart 2024
- 424
- -42
- 18
- 28
O kadarına vaktim yokYukarıdaki konuya kimler yazdı bölümünden konu sahibinin tüm yorumlarını okumamızı ve muhakemenizi öyle yapmanızı öneririm.
Yapma bacım istediği yemeği falan. Bir akşamlığına çağırmışsın olanlara bak.Allah korusun
Bi ara antrede toz alıyordum onları birbirlerine el işareti yaptıklarını hissettim baktım kb eve gidelim diyor kv yarın da senin istediğin yemeği yapalım (içliköfte) yiyelim sonra gidelim diyor…
Arsız yüzsüz açgözlüler.net.
Allah sabır versin.Allah korusun
Bi ara antrede toz alıyordum onları birbirlerine el işareti yaptıklarını hissettim baktım kb eve gidelim diyor kv yarın da senin istediğin yemeği yapalım (içliköfte) yiyelim sonra gidelim diyor…
Arsız yüzsüz açgözlüler.net.
Eşime bu akşam dedim bebeği bugün o odaya hiç götürmedim ikizlerde hep sandalyede oturdu yerse oturtmadım tamam temizlik şirketi çağıralım dedi şükürDeğil mi yaaa koltuk hali belki parke insanın içine sinmez heryeri temizlemek ister .Igrenc
Ben bu yorumu daha şimdi okuyorum
Yok o kadar evime gelen misafirin ne yaptığıyla ilgileniyorumAblam troll müsün, sabır taşı mısın. Peki en medeni, en anlayışlı sensin. İnşallah evine gelen her misafir seviştiğinde sizin koltukta hamile kalır, en bereketli ev de sizinki olur.
Ya cidden olaysınız temizlik şirketi mi ???Eşime bu akşam dedim bebeği bugün o odaya hiç götürmedim ikizlerde hep sandalyede oturdu yerse oturtmadım tamam temizlik şirketi çağıralım dedi şükür
Yok zaten bu akşam dedim tüh malzemem olsa köfte yerdik kalmamış hiçbiri..Yapma bacım istediği yemeği falan. Bir akşamlığına çağırmışsın olanlara bak.
Siz büyütmeyin, biz büyütürüz.Abartmayın ,büyütmeyin ,
İnşallah mesajı almışlardır ya. Ama ümidim yok açıkçası.Yok zaten bu akşam dedim tüh malzemem olsa köfte yerdik kalmamış hiçbiri..
Kapının açıklığını görmeme ihtimalleri sıfır..Hayır tabi ki diyorum ya belki kapıdan haberleri yoktu
Ya he tamam en iyisi sizsinizSiz büyütmeyin, biz büyütürüz.
Kimse benim evimde öyle sapkınca hareket edemez. Ve öyle pişkin pişkin de bana cevap veremez.
Ahh ahh sormayın.Sadece halı ve koltuk olarak düşünmeyin banyoya gidene kadar nerelere dokundular kim bilir ,sıkı bir temizlik şart çok kötü çok
Onlarda kudurdular sana mı denk getirdiler tövbeKapının açıklığını görmeme ihtimalleri sıfır..
Ben bebeğim uyanmasın diye kapıyı yavaşça kapatmaya çalışırken o esnada “aha gelin çıktı odadan” dedi kv.yani gayet kapıyı da izliyorlardı gelen geçeni görüyorlardı
O zaman olayın iç yüzünü bilmeden konu sahibine çemkirme hakkınız bulunmamakta.O kadarına vaktim yok
Cidden kayınvalideniz evinize gelip kapı açık halde sevişse, görümceniz yüzsüzce aa bunlar geçenlerde de yaptı dese. Çocukları söylemiyorum bile. Ve bunlar açığa çıktığı halde yılışık şekilde umursamadan cilveleşmeye devam edip gitmicez daha kalcaz dese rahatsız olmazmısınız?Yok o kadar evime gelen misafirin ne yaptığıyla ilgileniyorum
Sağlamsa yıkatın gitsin kaplama da yapılabilirAhh ahh sormayın.
Koltuğumu değiştirmeyi düşünüyordum ama erteliyordum hep..
17 yıllık koltuğum acaba atsam mı diyorum şuan..
Kayınvalidem ve kayınpederim boşanmış birlikte değiller .Birlilte olsalar dahi öyle şeye tanık olsam ben olayı bu kadar büyütmezdim eve temizlik şirketi çağırmak ,koltuğu atmak vs vs belki evet yaptıkları doğru değil ama odada yani kapı duvar yaşlılar belki unuttular oldu bitti ama banyoya gidene kadar hoş sürtüne sürtüne gitmediler yaCidden kayınvalideniz evinize gelip kapı açık halde sevişse, görümceniz yüzsüzce aa bunlar geçenlerde de yaptı dese. Çocukları söylemiyorum bile. Ve bunlar açığa çıktığı halde yılışık şekilde umursamadan cilveleşmeye devam edip gitmicez daha kalcaz dese rahatsız olmazmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?