- 30 Mayıs 2015
- 5.094
- 12.424
- 448
- 33
G girlll5587 konunun özeti, buyurun.Kendim bir şekilde vakıf olmadan böyle bir durumun evimde yaşanacağı aklımın ucundan geçmez kurcalamam da.
Ama bu kadarınada pes doğrusu!
Ben ışık hızıyla soğurum insanlardan. Ömrümün geri kalanında da o kişiyi her gördüğümde yeşil mukusla kaplı gibi tüylerim diken diken olurdu. Bu tarz manzaralara ve seslere aşırı hassasiyetim var. Bırakın 8 yaşında bir çocuğu benim kabul edebileceğim, başıma gelmesini tasavvur edebileceğim bir manzara değil.
Şu konuyu okuyunca bile ruhumun taciz edildiğini hissettim.
Siz maruz kalmışsınız.
Hala tepkiniz sorgulanıyor.
Akıl alır gibi değil.
Bana belli olmaz, ya kapıyı hiçbir şey söylemeden sertçe kapatırdım.
Ya da o anın şokuyla uzaklaşıp bir şey söylemezdim. Çok utanırdım ben. Kendimi ifade etmekte de sorun yaşayan biri değilimdir ama umursamamaya yeminli insanlara bu konu 'usulünce' başka hangi lisanla iletilebilirdi merak ediyorum.
Sizi çok haklı buldum. Söylemekle de iyi etmişsiniz. Söz konusu sadece siz olsaydınız da tepki göstermeye hakkınız var çünkü ahlaksızlık bu.
Fakat iki kız çocuğu konuyu bambaşka bir boyuta açıyor ki, o konuda da haklısınız istismar bu, daha azı değil.
Sadece empati yapın yeterli…O kadarına vaktim yok
İşte ben de diyorum ki bende bu tepkiyi veremezdim o an yani kalkıp yüzüne sen o işi nasıl yaptın diyemem utanırım anlık olmuş geçmiş derimG girlll5587 konunun özeti, buyurun.
Ya ama görmediler uyuyorlarmış iyi yönünden bakın tabi ki doğru değil tanık olmaları asla doğru değilSadece empati yapın yeterli…
Çocuklarımın yanında +13bile dizi film izlemeyen bir anneyim mutfakta bazen işimi yaparken gelirler telefondan izlediğim diziye bakarlar sana uygun değil der gönderirim..
Bahar dizisi gibi..
Ben gelişimlerine bu kadar dikkat ederken +18görüntülere kendi evimizde denk gelmeleri heleki yakın akraba olmaları normalse okey
Ama anlık değil işte, konunun içerisinde bunlar da anlatıldı.İşte ben de diyorum ki bende bu tepkiyi veremezdim o an yani kalkıp yüzüne sen o işi nasıl yaptın diyemem utanırım anlık olmuş geçmiş derim
Sizin atladığınız şey konu sadece sevişmek değil. Bunlar bunu huy halime getirmişler ve kimseyi umursamıyorlar. Saygısız ve sapıklar. Artı diyelim ki eve gelen herhangi birinin birlikte olduğuna şahit oldum ben şahsen tiksinirim. Çarşafları direkt çöpe atarım. Evi de kırklarım. Bu huy meselesiKayınvalidem ve kayınpederim boşanmış birlikte değiller .Birlilte olsalar dahi öyle şeye tanık olsam ben olayı bu kadar büyütmezdim eve temizlik şirketi çağırmak ,koltuğu atmak vs vs belki evet yaptıkları doğru değil ama odada yani kapı duvar yaşlılar belki unuttular oldu bitti ama banyoya gidene kadar hoş sürtüne sürtüne gitmediler ya
Empati yoksunluğu yaşıyor bazısı başka açıklaması yok ..Kendim bir şekilde vakıf olmadan böyle bir durumun evimde yaşanacağı aklımın ucundan geçmez kurcalamam da.
Ama bu kadarınada pes doğrusu!
Ben ışık hızıyla soğurum insanlardan. Ömrümün geri kalanında da o kişiyi her gördüğümde yeşil mukusla kaplı gibi tüylerim diken diken olurdu. Bu tarz manzaralara ve seslere aşırı hassasiyetim var. Bırakın 8 yaşında bir çocuğu benim kabul edebileceğim, başıma gelmesini tasavvur edebileceğim bir manzara değil.
Şu konuyu okuyunca bile ruhumun taciz edildiğini hissettim.
Siz maruz kalmışsınız.
Hala tepkiniz sorgulanıyor.
Akıl alır gibi değil.
Bana belli olmaz, ya kapıyı hiçbir şey söylemeden sertçe kapatırdım.
Ya da o anın şokuyla uzaklaşıp bir şey söylemezdim. Çok utanırdım ben. Kendimi ifade etmekte de sorun yaşayan biri değilimdir ama umursamamaya yeminli insanlara bu konu 'usulünce' başka hangi lisanla iletilebilirdi merak ediyorum.
Sizi çok haklı buldum. Söylemekle de iyi etmişsiniz. Söz konusu sadece siz olsaydınız da tepki göstermeye hakkınız var çünkü ahlaksızlık bu.
Fakat iki kız çocuğu konuyu bambaşka bir boyuta açıyor ki, o konuda da haklısınız istismar bu, daha azı değil.
Çırılçıplak banyoya yürümediler tamm ama banyodan çıkarken çırılçıplak çıktılar yeterli mi ?Kayınvalidem ve kayınpederim boşanmış birlikte değiller .Birlilte olsalar dahi öyle şeye tanık olsam ben olayı bu kadar büyütmezdim eve temizlik şirketi çağırmak ,koltuğu atmak vs vs belki evet yaptıkları doğru değil ama odada yani kapı duvar yaşlılar belki unuttular oldu bitti ama banyoya gidene kadar hoş sürtüne sürtüne gitmediler ya
Çocuğum olmamasına rağmen bu kadar dellendim, olsaydı ve ben yaşasaydım koca ile birlikte yallah derdim.Empati yoksunluğu yaşıyor bazısı başka açıklaması yok ..
Evini değiştir o zamanÇırılçıplak banyoya yürümediler tamm ama banyodan çıkarken çırılçıplak çıktılar yeterli mi ?
Nerden biliyorsun diyeceksiniz
Banyo hemen odamın yanı,su sesi kesildi kapı açıldı hızlı adımlarla odaya geçildi daha ne diyeyim
Öfff, nelere maruz kalmışsın yaÇırılçıplak banyoya yürümediler tamm ama banyodan çıkarken çırılçıplak çıktılar yeterli mi ?
Nerden biliyorsun diyeceksiniz
Banyo hemen odamın yanı,su sesi kesildi kapı açıldı hızlı adımlarla odaya geçildi daha ne diyeyim
Hala kavga cikarmamana inanamiyorum .Bak evde iki kucuk cocuk varken kapi acik cima etmek normal bir sey degil, odada baskasi varken yapmak normal bir sey degil .Kovbgitsin sunlari ne bulguru ne pirinci ?!?Allah korusun
Bi ara antrede toz alıyordum onları birbirlerine el işareti yaptıklarını hissettim baktım kb eve gidelim diyor kv yarın da senin istediğin yemeği yapalım (içliköfte) yiyelim sonra gidelim diyor…
Arsız yüzsüz açgözlüler.net.
Ya inanın eşim bir iki teklif etti salonda ben hayır dedim bebek var bi yere bişey akar dedim söylendi falan ama izin vermedim..ya benim de midem bulandı. gerçekten ayıp bence. kendi evimde çocuğum var diye bir şeyler yapamıyorum daha alışamadım belki benimki de normal değildir ama bu da kötü acil ihtiyaç mı sankiölüm kalım meselesi mi
Bugün açık olan her yeri çamaşır suyuyla sildim (bebeğim için kullanmamaya çalışıyordum ama maalesef kullandım bugün sonra evi bol bol havalandırdım) ama halılar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor..Öfff, nelere maruz kalmışsın ya
Ayyy buruş buruş gözümde canlandı tövbe tövbe
O konuyu da okudum, her yere bulaştırdıkları net. Yarın halıları kaldırın mümkünse.Bugün açık olan her yeri çamaşır suyuyla sildim (bebeğim için kullanmamaya çalışıyordum ama maalesef kullandım bugün sonra evi bol bol havalandırdım) ama halılar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor..
Bi de sabah baktım kv kb ma “ooo burası batmış ıslak mendil uzat silelim” dedi..
Neresiydi hiç bilemicem sonra sordum yoo yanlış duymuşsun dedi
Yüzsüzler sabah dedim ne zaman gidiyorsunuz “gitmiyoruz ki” dedilerHala kavga cikarmamana inanamiyorum .Bak evde iki kucuk cocuk varken kapi acik cima etmek normal bir sey degil, odada baskasi varken yapmak normal bir sey degil .Kovbgitsin sunlari ne bulguru ne pirinci ?!?
Ben olsam baslarina yikmistim evi .akli dengeleri yerinde degil .kocanasa soyle tiksiniyorum babanin s+++ni surdugu yeede oturup yemek yemeye de .kov hepsini
Sormayacaksın canim benim kovcaksın .hala yuzdizler diyorsun .valizlerine ellerine verip kapiyi gostereceksin.Yüzsüzler sabah dedim ne zaman gidiyorsunuz “gitmiyoruz ki” dediler
Eşin hala dün geceden beri bir şey demedi mi canım, hâlâ normal mi karşılıyorYüzsüzler sabah dedim ne zaman gidiyorsunuz “gitmiyoruz ki” dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?