Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya benim de midem bulandı. gerçekten ayıp bence. kendi evimde çocuğum var diye bir şeyler yapamıyorum daha alışamadım belki benimki de normal değildir ama bu da kötü acil ihtiyaç mı sanki ölüm kalım meselesi mi

G girlll5587 konunun özeti, buyurun.

O kadarına vaktim yok
Sadece empati yapın yeterli…
Çocuklarımın yanında +13bile dizi film izlemeyen bir anneyim mutfakta bazen işimi yaparken gelirler telefondan izlediğim diziye bakarlar sana uygun değil der gönderirim..
Bahar dizisi gibi..
Ben gelişimlerine bu kadar dikkat ederken +18görüntülere kendi evimizde denk gelmeleri heleki yakın akraba olmaları normalse okey

Ya ama görmediler uyuyorlarmış iyi yönünden bakın tabi ki doğru değil tanık olmaları asla doğru değil

Sizin atladığınız şey konu sadece sevişmek değil. Bunlar bunu huy halime getirmişler ve kimseyi umursamıyorlar. Saygısız ve sapıklar. Artı diyelim ki eve gelen herhangi birinin birlikte olduğuna şahit oldum ben şahsen tiksinirim. Çarşafları direkt çöpe atarım. Evi de kırklarım. Bu huy meselesi

Empati yoksunluğu yaşıyor bazısı başka açıklaması yok ..

Çırılçıplak banyoya yürümediler tamm ama banyodan çıkarken çırılçıplak çıktılar yeterli mi ?
Nerden biliyorsun diyeceksiniz
Banyo hemen odamın yanı,su sesi kesildi kapı açıldı hızlı adımlarla odaya geçildi daha ne diyeyim

Öfff, nelere maruz kalmışsın ya

Ayyy buruş buruş gözümde canlandı tövbe tövbe

Hala kavga cikarmamana inanamiyorum .Bak evde iki kucuk cocuk varken kapi acik cima etmek normal bir sey degil, odada baskasi varken yapmak normal bir sey degil .Kovbgitsin sunlari ne bulguru ne pirinci ?!?
Ben olsam baslarina yikmistim evi .akli dengeleri yerinde degil .kocanasa soyle tiksiniyorum babanin s+++ni surdugu yeede oturup yemek yemeye de .kov hepsini

Ya inanın eşim bir iki teklif etti salonda ben hayır dedim bebek var bi yere bişey akar dedim söylendi falan ama izin vermedim..
Kendi pisliğin bile bi nebze kabul (ki etmedim) ama başkasının pisliğini kabul edemem..
Yazın bi arkadaşın kızı da halıma çiş yaptı,yıkamaya gönderdim,aman nolcak kurusun vs dedi ama olmaz benim içim almaz,bebek olmasa bile içim almaz..

Öfff, nelere maruz kalmışsın ya

Ayyy buruş buruş gözümde canlandı tövbe tövbe
Bugün açık olan her yeri çamaşır suyuyla sildim (bebeğim için kullanmamaya çalışıyordum ama maalesef kullandım bugün sonra evi bol bol havalandırdım) ama halılar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor..
Bi de sabah baktım kv kb ma “ooo burası batmış ıslak mendil uzat silelim” dedi..
Neresiydi hiç bilemicem (o anda kızımın altını açıyordum odasında) sonra sordum yoo yanlış duymuşsun dedi

O konuyu da okudum, her yere bulaştırdıkları net. Yarın halıları kaldırın mümkünse.

Yüzsüzler sabah dedim ne zaman gidiyorsunuz “gitmiyoruz ki” dediler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…