Gece eşime söylendim biraz aranızda ne işim var alıp başımı gidesim var adımı bile değiştirmek istiyorum hiç tanışmamış gibi insan bu kadar gevşek olamaz senin kızların var rica ederim olayın ciddiyetini gör falan dedim..Çocuğum olmamasına rağmen bu kadar dellendim, olsaydı ve ben yaşasaydım koca ile birlikte yallah derdim.
Sabrınıza hayranım.
Kimbilir neler yaşadılar çocukken, travma falan hakgetireGece eşime söylendim biraz aranızda ne işim var alıp başımı gidesim var adımı bile değiştirmek istiyorum hiç tanışmamış gibi insan bu kadar gevşek olamaz senin kızların var rica ederim olayın ciddiyetini gör falan dedim..
Bozuldu sabah da yüzüme vurdu vayy böyle dedin diye..♀ eşim onların içinde bunlarla büyümüş ve ona çok normal geliyor onu anladım..
Sabah önce biraz bana söylendi sonra kızların için senin çok tepki vermen gerekirdi tepki vermeni geçtim bana nolmuş abartma dedin dedim örnekler verdim herhangi bi evde başkasının bu halini görse ne yapardın dedimEşin hala dün geceden beri bir şey demedi mi canım, hâlâ normal mi karşılıyor
Bunlara maruz kalarak büyüdüğü için anladığını düşünmüyorum ama en azından sizin yanınızda durur da daha fazla yüzlemezSabah önce biraz bana söylendi sonra kızların için senin çok tepki vermen gerekirdi tepki vermeni geçtim bana nolmuş abartma dedin dedim örnekler verdim herhangi bi evde başkasının bu halini görse ne yapardın dedim
Kıyameti koparırdım dedi
O zaman annen baban olunca olayı masumlaştırma sakın dedim haklısın dedi
Umarım anlamıştır konuyu kapatmam için haklısın dememiştir
Ya ailece böyleler..Bunlara maruz kalarak büyüdüğü için anladığını düşünmüyorum ama en azından sizin yanınızda durur da daha fazla yüzlemez
Korkunç, edepsizlik bu .boyle insanlarla kim aynı ortamda olmak ister ki. En kötüsü bu kişiler çocuk yetiştiriyor sözüm ona birdeYa ailece böyleler..
Birgün bi akrabaları yanımızda (kızlarım yanımda) ortamda bulunan dul bi kadına “hakanla evlen şans gör tam sana layık şeyi aha bu kadar” dedi ben aaaa diye bağırdım aldım çocuklarımı eşimi çağırdım çıktım eve geldim eşim de o esnada ya ne yapıyorsun ne diyorsun falan deyip çıktı.Adamdan hala nefret ediyorum ortamdaki gülenlere de ayrı ayrı kızdım sonra..
Eşim şimdi Allah var +18esprilerden nefret eder ağzı asla bozuk değil trafikte bile en fazla hayvan der.Ama ailede bazısı var ki asla biraraya gelmek görmek istemiyorum onlar konuşur bunlar da gülüyor
Bu kadar ahlaksızlar gevşekler tuhaflar..adını siz koyun..
Bütün muhabbetleri cinsellik üzerine..Eşinizin tarafıda pek bi mide bulandırıcı ya hu, amma cinsel temas meraklısılar.
İyi sabrediyorsunuz bu nahiflikle sizBütün muhabbetleri cinsellik üzerine..
Sorsan şaka yapıyorlar
Biliyor musunuz açıkçası ben sizinle empati kuramadım. Hiçbir buyüğümü o şekilde hayal edemiyorum şuan. Ki olmasından minnet duyduğum bir durum bu. Bir sınır var, onu aşmamalı insan.Empati yoksunluğu yaşıyor bazısı başka açıklaması yok ..
Ulen hani eskiden edep, hâyâ vardı. Bu mu edepli hal? Pühh! Nasıl bir aileye düşmüşsün. Sabır diliyorum.Defalarca kapınızı kapatın deyince zararı bize size ne oluyor ki niye rahatsız oluyorsunuz diyecek kadar cahiller.
GÖREBİLİRLERDİYa ama görmediler uyuyorlarmış iyi yönünden bakın tabi ki doğru değil tanık olmaları asla doğru değil
Çok yaşayınBiliyor musunuz açıkçası ben sizinle empati kuramadım. Hiçbir buyüğümü o şekilde hayal edemiyorum şuan. Ki olmasından minnet duyduğum bir durum bu. Bir sınır var, onu aşmamalı insan.
Bazı şeylerin bulanık kalması iyidir.
Ben sadece konuyu okurken bir film sahnesi gibi sizi izledim.
Benim için fazlasıyla yeterli.
Yanlış yanlıştır o kadar.
Başkasının evinde kapı açık kıyafetsiz seks yapamazsın. Yapamazsın yahu.
Hatta benim evimde de kimse yapmasın.
Ha yaparsa ben farketmemeliyim zaten. Her şeyin bir yordamı vardır. Dolayısı ile buraya konu açacak malzeme de olmaz. Çünkü nerden bilebilirim?
Su hayati ihtiyaç. Sürahiden bir bardak su içmişler bir suyu da çok mu gördünüz de lafını ettiniz ayıp kıvamındaki yorumlara da diyecek lafım yok. Ha ben bilmiyorum sobalı evlerde nasıl ortamlar vardı. Ne şahit oldum ne duydum. Ama şunu ayırd edelim normal ve doğru arasında fark var.
Bir şeyin alışılagelmiş olması, olağan olması onu doğru yapmaz.
Kaldı ki burada anormal şartlardan bahsediyoruz. Soba yok, aynı odayı kullanma zorunluluğu yok, battaniye yok, kıyafet yok yahu. Ay delirdim resmen çok kötü bu konu.
Kapattım sonra dayanamadımGÖREBİLİRLERDİ
Bu ihtimal sizin için ay ama görmemişler diyebilecek kadar önemsiz mi? Bu edepsiz mendeburlar BİLEREK gençliklerinden beri birilerine yakalanmışlar, her gittikleri yerde sevişmişler milletin diline düşmüşler. Şimdi hâlâ konu sahibindeler, kadın uyardığı halde yine yapabilirler tutmuş ama görmemişler diyorsunuz. S.çarım onların libidosuna
Mrs-cicek sen de git kapat şunların kapısını onları bekleyeceğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?