Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam şey üstünde ölecek

Ya ben o kadar düşünmedim sabah sabah

dedim belki giderler. Ama ısrarla gitmek istememe nedenleri bu gece kaldıları yerden ...... Aman Allah korusun

Konuyu okudukça gözümde canlanmaya devam ediyor . O halde çıkardıkları kıyafetleri tekrar giyip. Duş alıp yine aynı çarşaf da yatmaya devam ettiler ya bu kısmı düşününce bayağı tiksindim yafff

Bu nasıl bir kafa yaa libidoyu cumaya göre mi ayarlıyorlar? Kurmalı saat gibi
Sevap olan perşembe akşamıydı aslında amca ona göre kurmuş saati demek ki pili falan bittiyse gün sarkmıstır

Defalarca kapınız kapalı olsun rica ederim dedim ama açık.
Ya benim ailem geldiğinde salondan başka yatacak yerleri yok ..mesela geçen gün kız kardeşim annem babam bendeydi ..

Gece kalkıp kimse birbirinden rahatsız olmasın diye herkes kapisni kapatır ..bırakın şu durumu .şahsen benim kocamla aynı yatakta yattigimi babam annem görmesin istiyorum gelip geçerken.

Bu durumun pislik(çarşaf üst baş vs) tarafının haricinde inanılmaz bir arsızlık.

Benim kaynanam da boyleydi..aile içinde sorun çıksin diye bilerek yapıyorlar ben tamamen böyle düşünüyorum

Daha hala ordalar mi
Maalesef.
Dün gidiyorsunuz galiba dedim yok dediler
Birbirlerine el işaretleri ile içli köftemizi de yapıp yiyelim sonra gidelim dediklerini fark ettim lafı biara oraya getirdim içli köfte yapsak iyi olurdu ama malzemem yok dedim.Yine oralı olmadılar kaldılar.

Seviştikten sonra çarşaf mı değiştiriyoruz ya? Aynı çarşafta yatmaya devam edilmez mi? Bu hijyen kuralını ilk defa duyuyorum. Haftada bir çarşaf değişiyor zaten. Bununla istesem de uğraşamam ben, sürekli çarşaf mı yıkayacağım ahsdjjd (Oooo sesleri)

Şahsen ben değiştiriyorum en son yataktan kalkan eros gibi çarşafı dolar çıkar o odadan değişmez kuraldır önce duşa giren de çarşafı serer. Allah im ne kadar uyumlu bir ciftiz

Giymediler işte kaynanamı pijaması diziinde antrede yürürken gördüm üst elbise vardı paytak yürüyordu kb da muhtemelen giymeden banyoya koştu çünkü kv ona seslendi gel kimse yok diye yani umarım öyle değildir ama bence öyle çıktı geldi..
Banyo çıkışı kesinlikle çıplaktılar ondan eminim,su sesi kesildi odaya koşar adım sesi geldi
Havlu dolabım ağzına kadar dolu yeri belli daha önce almışlar da..o akşam antreye kadar su içinde kaldı her yer..duşa girdiği terlikle çıkmıştı antreye ayy fenalık basıyor düşündükçe

Ben değiştiriyorum. Hatta geçen gece dedim benden başka manyak var mı?

Şahsen ben değiştiriyorum en son yataktan kalkan eros gibi çarşafı dolar çıkar o odadan değişmez kuraldır önce duşa giren de çarşafı serer. Allah im ne kadar uyumlu bir ciftiz
Yok valla bizde haftada bir ya da iki çarşaf değişir. Daha da uğraşamam ben. Temiz temiz işimi gördükten sonra neyden tiksineceğim skdkkd

Zaten kendisi de dedi cuma yapardı genelde noldu buna dedi ben de içimden arttırdı herhalde dedim
Ayy bir de detay veriyor, ben sizin cinsel hayatınızı bilmek zorunda mıyım deseydiniz. Benim ablam da ilk evlendiği zamanlar özel hayatı ile ilgili bir şeyler anlatmaya başladı, hemen tersledim ne anlatıyorsun diye, anneme de anlatıyormuş annem de susturmuş.

Maalesef.
Dün gidiyorsunuz galiba dedim yok dediler
Birbirlerine el işaretleri ile içli köftemizi de yapıp yiyelim sonra gidelim dediklerini fark ettim l
Birbirlerine el hareketleri ile anlattıkları şeyin içli köfte olduğuna emin miyiz
Sessiz anlatınca başka biseye daha çok benziyor

Son düzenleme:
Ya sevişmeyi geçtim bu bile cinnetlik bir olay, ya ben kendi evimde ebeveyn banyosundan bile havlu ile çıkarım, başkasının evinde olacak iş mi? Bir de hala kalıyorlar insan utanır sabah erkenden gider. Kızı da mı uyarmıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…