Değil.Soru troll mü acaba. 75-80 yaşındaki yaşlılar nasıl ilişkiye girebiliyorlar,onuda geçtim baya sık giriyorlarmış.Şok oldum şuan.
Adam şey üstünde ölecekO değil de şaka maka çoğumuz içten içe imrendik. Şimdi yalana gerek yok. Fantezi dünyası geniş hayattan zevk alan bir çift var karşımızda. Public falan fantezileri var. Ayakta alkışlıyorum. Ayıp mı evet ayıp ama çoğumuzun yaşı genç ama böyle bir cinsel hayatımız yok. Aklıma, açmayın dedeler repliği geldi
Bu nasıl bir kafa yaa libidoyu cumaya göre mi ayarlıyorlar? Kurmalı saat gibiZaten kendisi de dedi cuma yapardı genelde noldu buna dedi ben de içimden arttırdı herhalde dedim
Yok kız işte yarın cuma ya, bu gece de cima yaparlar, kesin diyor, salı gecesi yaşanan elim olay şu şu şu sebeplerden bu gece de tekrarlanabilir diyorbilimsel bir dille gerekçeleriyle açıklamış üye, bana mantıklı geldi
Sevap olan perşembe akşamıydı aslında amca ona göre kurmuş saati demek ki pili falan bittiyse gün sarkmıstırBu nasıl bir kafa yaa libidoyu cumaya göre mi ayarlıyorlar? Kurmalı saat gibi
Ya benim ailem geldiğinde salondan başka yatacak yerleri yok ..mesela geçen gün kız kardeşim annem babam bendeydi ..Defalarca kapınız kapalı olsun rica ederim dedim ama açık.
Daha hala ordalar miÇiçek bu geceyi olaysız atlattın inşallah…
Benim kaynanam da boyleydi..aile içinde sorun çıksin diye bilerek yapıyorlarYani söylenebilecek ne varsa açık açık söyledim bu sabah uyandım yine çıldırma noktasına geldim,bebeğimin bakım sepetine traş fırçasını atmış kbevlerinde gerçekten böyle değiller sanki beni bile isteye tahrik ediyorlar
Maalesef.Daha hala ordalar mi
Seviştikten sonra çarşaf mı değiştiriyoruz ya? Aynı çarşafta yatmaya devam edilmez mi? Bu hijyen kuralını ilk defa duyuyorum. Haftada bir çarşaf değişiyor zaten. Bununla istesem de uğraşamam ben, sürekli çarşaf mı yıkayacağım ahsdjjd (Oooo sesleri)Konuyu okudukça gözümde canlanmaya devam ediyor. O halde çıkardıkları kıyafetleri tekrar giyip. Duş alıp yine aynı çarşaf da yatmaya devam ettiler ya bu kısmı düşününce bayağı tiksindim yafff
Şahsen ben değiştiriyorumSeviştikten sonra çarşaf mı değiştiriyoruz ya? Aynı çarşafta yatmaya devam edilmez mi? Bu hijyen kuralını ilk defa duyuyorum. Haftada bir çarşaf değişiyor zaten. Bununla istesem de uğraşamam ben, sürekli çarşaf mı yıkayacağım ahsdjjd (Oooo sesleri)
Giymediler işte kaynanamı pijaması diziinde antrede yürürken gördüm üst elbise vardı paytak yürüyordu kb da muhtemelen giymeden banyoya koştu çünkü kv ona seslendi gel kimse yok diyeKonuyu okudukça gözümde canlanmaya devam ediyor. O halde çıkardıkları kıyafetleri tekrar giyip. Duş alıp yine aynı çarşaf da yatmaya devam ettiler ya bu kısmı düşününce bayağı tiksindim yafff
Seviştikten sonra çarşaf mı değiştiriyoruz ya? Aynı çarşafta yatmaya devam edilmez mi? Bu hijyen kuralını ilk defa duyuyorum. Haftada bir çarşaf değişiyor zaten. Bununla istesem de uğraşamam ben, sürekli çarşaf mı yıkayacağım ahsdjjd (Oooo sesleri)
Yok valla bizde haftada bir ya da iki çarşaf değişir. Daha da uğraşamam ben. Temiz temiz işimi gördükten sonra neyden tiksineceğim skdkkdŞahsen ben değiştiriyorumen son yataktan kalkan eros gibi çarşafı dolar çıkar o odadan değişmez kuraldır önce duşa giren de çarşafı serer. Allah im ne kadar uyumlu bir ciftiz
Ayy bir de detay veriyor, ben sizin cinsel hayatınızı bilmek zorunda mıyım deseydiniz. Benim ablam da ilk evlendiği zamanlar özel hayatı ile ilgili bir şeyler anlatmaya başladı, hemen tersledim ne anlatıyorsun diye, anneme de anlatıyormuş annem de susturmuş.Zaten kendisi de dedi cuma yapardı genelde noldu buna dedi ben de içimden arttırdı herhalde dedim
Acaba sizin ilişki sıklığı mı az, yoksa ben mi pasaklıyım? Bilemedim.Ben değiştiriyorum. Hatta geçen gece dedim benden başka manyak var mı?
Birbirlerine el hareketleri ile anlattıkları şeyin içli köfte olduğuna emin miyizMaalesef.
Dün gidiyorsunuz galiba dedim yok dediler
Birbirlerine el işaretleri ile içli köftemizi de yapıp yiyelim sonra gidelim dediklerini fark ettim l
Var bacım ben.Ben değiştiriyorum. Hatta geçen gece dedim benden başka manyak var mı?
Ya sevişmeyi geçtim bu bile cinnetlik bir olay, ya ben kendi evimde ebeveyn banyosundan bile havlu ile çıkarım, başkasının evinde olacak iş mi? Bir de hala kalıyorlar insan utanır sabah erkenden gider. Kızı da mı uyarmıyor?Giymediler işte kaynanamı pijaması diziinde antrede yürürken gördüm üst elbise vardı paytak yürüyordu kb da muhtemelen giymeden banyoya koştu çünkü kv ona seslendi gel kimse yok diyeyani umarım öyle değildir ama bence öyle çıktı geldi..
Banyo çıkışı kesinlikle çıplaktılar ondan eminim,su sesi kesildi odaya koşar adım sesi geldi
Havlu dolabım ağzına kadar dolu yeri belli daha önce almışlar da..o akşam antreye kadar su içinde kaldı her yer..duşa girdiği terlikle çıkmıştı antreyeayy fenalık basıyor düşündükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?