Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınlar klübünarkadaş bu? Buranın amacı bu.yoksa gider herkes annesine, arkadaşına anlatır.

Soru troll mü acaba. 75-80 yaşındaki yaşlılar nasıl ilişkiye girebiliyorlar,onuda geçtim baya sık giriyorlarmış.Şok oldum şuan.

Çiçek bu geceyi olaysız atlattın inşallah…
Olmadıysa da bu gece olur büyük ihtimalle. Günah diye karşı koyamıyorum demiş ya, yaşlılarda genelde cuma gusül almak sünnet diye boş geçirmiyorlar.Gusül abdesti almayı o iş sebebine bağladıklarından o işi de aradan çıkarıyorlar.

Yaşlıya, büyüğe nasıl saygı gösteriyorsa aynı şekilde Onlar da saygı göstermeli. Onlara göre normal gibi görünse de normal değil. Oğlumun evi diye kendilerinde o hakkı görmüş ama. Konu sahibinin yerinde olsam ben de rahatsız olurdum oturma odasında olmasında. Hadi misafir odası olmuş olsa uzun misafirlik te olabilir diyelim.

Biraz da kültürlenelim

Olay Salı yı Çarşamba bağlayan gece oldu Cuma ne alaka.

Olay Salı yı Çarşamba bağlayan gece oldu Cuma ne alaka.
Yok kız işte yarın cuma ya, bu gece de cima yaparlar, kesin diyor, salı gecesi yaşanan elim olay şu şu şu sebeplerden bu gece de tekrarlanabilir diyor bilimsel bir dille gerekçeleriyle açıklamış üye, bana mantıklı geldi

O işi yapan evi de temizleseydi . Konuşmuşsunuz deseydiniz bari odayı da temizleyin.
Tabi dede yanında yokken,yere eğildi mi dede ona da tahrik olur.

O işi yapan evi de temizleseydi . Konuşmuşsunuz deseydiniz bari odayı da temizleyin.
Tabi dede yanında yokken,yere eğildi mi dede ona da tahrik olur.
Valla dedim banyo yaptınız bari temizleseydiniz o halde bırakılır mı dedim
Kv “aaa kirli mi kalmıştı” dedi yoo keyfimden temizledim gece 3te dedim “ne bileyim kirli olduğunu” dedi..kısır muhabbet.

Evet genelde cuma yapıyor bu defa niye bugün yaptı anlamadım dedi ben de herhalde arttırdı dedim içimden

Ay haaaayıııııırrrrrrr düşünmek bile istemiyorum.
Yani söylenebilecek ne varsa açık açık söyledim bu sabah uyandım yine çıldırma noktasına geldim,bebeğimin bakım sepetine traş fırçasını atmış kb evlerinde gerçekten böyle değiller sanki beni bile isteye tahrik ediyorlar

Zaten kendisi de dedi cuma yapardı genelde noldu buna dedi ben de içimden arttırdı herhalde dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…