Alay mı ediyorsunuz sözümonaEvini değiştir o zaman
Kadınlar klübünarkadaş bu? Buranın amacı bu.yoksa gider herkes annesine, arkadaşına anlatır.Hanımefendi yapılan şey iğrenç ve tamamen kendi ailelerini ilgilendiren bir şey. Ne o büyüklerin yaptığı normal ne de üyenin buraya bu kadar ulu orta dökmesi. Mahrem çünkü bu kadar çirkin bu şeyleri burada bizim bilmemiz gerekiyor muydu ki, hasbelkader girdim okudum. Keşke Allah'tan hakkıyla korkup şu cümleleri bana yazmasaydınız.
Aman ne bileyim ya düşünemedim vallaNiye olmasın kız. Yaşta değil performanstadır
Soru troll mü acaba. 75-80 yaşındaki yaşlılar nasıl ilişkiye girebiliyorlar,onuda geçtim baya sık giriyorlarmış.Şok oldum şuan.Kızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dedikoca 45yaşındaki kızının yanında yapan anne baba..beni yatıyor sanıyorlardı dedi
Ya bu iğrenç değil mi ?
O da hiç sesini etmeden durmuş..
Ben duramazdım en azından uyanacak gibi yapardım şahit olmak istemezdim
Olmadıysa da bu gece olur büyük ihtimalle. Günah diye karşı koyamıyorum demiş ya, yaşlılarda genelde cuma gusül almak sünnet diye boş geçirmiyorlar.Çiçek bu geceyi olaysız atlattın inşallah…
Biraz da kültürlenelimOlmadıysa da bu gece olur büyük ihtimalle. Günah diye karşı koyamıyorum demiş ya, yaşlılarda genelde cuma gusül almak sünnet diye boş geçirmiyorlar.Gusül abdesti almayı o iş sebebine bağladıklarından o işi de aradan çıkarıyorlar.
Olur da kayınvaliden misafirliğe gelirse hazırlıklı olBiraz da kültürlenelim
Olmadıysa da bu gece olur büyük ihtimalle. Günah diye karşı koyamıyorum demiş ya, yaşlılarda genelde cuma gusül almak sünnet diye boş geçirmiyorlar.Gusül abdesti almayı o iş sebebine bağladıklarından o işi de aradan çıkarıyorlar.
Ay haaaayıııııırrrrrrr düşünmek bile istemiyorum.Olur da kayınvaliden misafirliğe gelirse hazırlıklı ol
Sizin kafa hayırlısı ile baybay.Evini değiştir o zaman
Yok kız işte yarın cuma ya, bu gece de cima yaparlar, kesin diyor, salı gecesi yaşanan elim olay şu şu şu sebeplerden bu gece de tekrarlanabilir diyorOlay Salı yı Çarşamba bağlayan gece oldu Cuma ne alaka.
O işi yapan evi de temizleseydi . Konuşmuşsunuz deseydiniz bari odayı da temizleyin.Bugün açık olan her yeri çamaşır suyuyla sildim (bebeğim için kullanmamaya çalışıyordum ama maalesef kullandım bugün sonra evi bol bol havalandırdım) ama halılar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor..
Bi de sabah baktım kv kb ma “ooo burası batmış ıslak mendil uzat silelim” dedi..
Neresiydi hiç bilemicem (o anda kızımın altını açıyordum odasında) sonra sordum yoo yanlış duymuşsun dedi
Bi sıkıntı olmadı kapı kapalıydı biara duş kapısının sesi geldi aha dedim sonra giden gelen olmadı neye baktılar anlamadım.Çiçek bu geceyi olaysız atlattın inşallah…
Valla dedim banyo yaptınız bari temizleseydiniz o halde bırakılır mı dedimO işi yapan evi de temizleseydi . Konuşmuşsunuz deseydiniz bari odayı da temizleyin.
Tabi dede yanında yokken,yere eğildi mi dede ona da tahrik olur.
Evet genelde cuma yapıyor bu defa niye bugün yaptı anlamadım dedi ben de herhalde arttırdı dedim içimdenYok kız işte yarın cuma ya, bu gece de cima yaparlar, kesin diyor, salı gecesi yaşanan elim olay şu şu şu sebeplerden bu gece de tekrarlanabilir diyorbilimsel bir dille gerekçeleriyle açıklamış üye, bana mantıklı geldi
Yani söylenebilecek ne varsa açık açık söyledim bu sabah uyandım yine çıldırma noktasına geldim,bebeğimin bakım sepetine traş fırçasını atmış kbAy haaaayıııııırrrrrrr düşünmek bile istemiyorum.
Zaten kendisi de dedi cuma yapardı genelde noldu buna dedi ben de içimden arttırdı herhalde dedimOlmadıysa da bu gece olur büyük ihtimalle. Günah diye karşı koyamıyorum demiş ya, yaşlılarda genelde cuma gusül almak sünnet diye boş geçirmiyorlar.Gusül abdesti almayı o iş sebebine bağladıklarından o işi de aradan çıkarıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?