Kv kb sorunsalı :((

Babası ogluna bagırır bagırmaz karışmamalıyız.. Lakın bende cok kızarım kayınpederıme.. Yıllardan sonra soyledım baskasının yanında oglunu nıye rezil ediyorsun diye.. Sustu sadece..
Banada kayınpederıme bagırır rezil etmişliği vardı..
Bir gun kayınpederıme ben senın oglum degilim.. cocuk yok senın karsında dedım..
Ikıncı tekrarlamamdan sonra, bır dahası olmadı .

Elli yaşına gelse de babanın oğlunu azarlaması gayet doğal hatta şirin geliyor. Eşiniz de alınmıyor ki gülümsüyor. Beni de bu hayatta ayarlayabilen tek kişi hala babamdır. Neredeyse kırk yaşında evli kadınım. Eşimi de ilgilendirmez benim babamla aramdaki konu. Onu azalıyorsa babam ve eşim bunda bir kötü niyet seziyorsa da kendi verir cevabını.
Ağzınıza kaleminize sağlık.

Eşimi kırmadan nasıl yapabilirim diye soruyorsunuz ama sizin kırılmanız eşinizin umrunda değil.
Benim en çok takıldığım mezhep farkı. Sizin inancınıza da hiç birinin saygısı yok eşiniz dahil.
Baba oğul arasındaki mesele sizin karışabileceğiniz şeyler değil tamam.
Ama ne bileyim, eşiniz sizi önemsemiyor gibi geldi bana.

Herşeyi anlarım da inanmadığınız bir ibadeti sırf birilerini memnun etmek için yapmanızı anlayamam. Ailesine yaranmak zorunda değilsiniz, eşiniz ailesini çok mutlu etmek istiyorsa kendi inancından biriyle evlenecekti. Bile bile evlenip üstüne ailesini memnun etmenizi beklemesi tuhaf değil mi sizce de? Bundan sonra yapmayın ne mecburiyetiniz var...

Yahu birakin azarlassinlar, gezsinler, girip ciksinlar... Hastayim diyin, basim agriyo diyin, canim istemiyo diyin gitmeyin. Ne kadar zorlarsalar zorlasinlar inanmadigim ibadeti bana yaptiramazlar mesela. Ha en dogrusunu soruyorsaniz esinize de ailesine de lafinizi esirgemeyin... ama yapabileceginizi zannetmiyorum.
Basbasa biseyler planlayin. Planimi bozdun basbasa hic olamayacak miyiz deyip kusun mesela. Supriz tatil ayarladim 2 3 gunlugune deyin. Annemler kirilir derse oturun aglayin. Romantik ailecek bi kacamakta mi yapamayacagiz deyin. Yani illa acik olamiyorsaniz taktik uygulayin. Adam sizle basbasa olmanin keyfine barsin ki istemesin her ortama anne babasini...

Tek çare uzaklaşmak taşınmak gibi yoksa onlar kırılır onlar kızar diye yaşarsanız ilişkiniz zedelenir. Aynı şeylerin bin beterini yaşadığım icin buda bi çözüm ne kadar az görüşmek o kadar huzur

Herşeyi anlarım da inanmadığınız bir ibadeti sırf birilerini memnun etmek için yapmanızı anlayamam. Ailesine yaranmak zorunda değilsiniz, eşiniz ailesini çok mutlu etmek istiyorsa kendi inancından biriyle evlenecekti. Bile bile evlenip üstüne ailesini memnun etmenizi beklemesi tuhaf değil mi sizce de? Bundan sonra yapmayın ne mecburiyetiniz var...

Yapmak istemediğimi anladıklarında bizi kimseye küçük düşürme arkamızdan laf ettirme bizi yücelt gibi şeyler söylüyorlar . Kiramiyorum. inancımı hafife almaya bile kalktıkları oldu bu olduğunda tersleyebiliyorum susuyorlar ama gelmicem diyemiyorum .Birde bu konuda eşim süper anlayışlı ve inancı ailesinden farklı. İki inanci da tam gibi. Umarım kendimi ifade edebiliyorumdur... O yüzden birazda eşim için gitmek istiyorum

Tek çare uzaklaşmak taşınmak gibi yoksa onlar kırılır onlar kızar diye yaşarsanız ilişkiniz zedelenir. Aynı şeylerin bin beterini yaşadığım icin buda bi çözüm ne kadar az görüşmek o kadar huzur

Bir kaç kere benim evimde oturuyorsunuz orası kirada olsaydı x kadar param olurdu bana borclusunuz dedi. Eşime yalvardım gidelim resmen yüzümüze vuruyor dedim şaka yapıyor abartma diyor

Back
X