- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
Bu daha yıllarca devam eder kaynanaya kötü laf ettiğindede eşinden fırça yersin çoğunluk klasik kaynanalar böyle nişanlılıkta bunlar kendi fazla belli etmez evlenir evlenmez başlarlar
telefon tacizine aile hayatına karışmaya birde ev hanımıysa hiç çalışmadıysa sürekli ilgi ile kaynanayı pışpışlıyacaksın geneli sosyal hayatı yok,gazete yada internet kültürü yok , arkadaş gezmesi yok bunlar hep para harcamaya dayandığı için kendilerini tamamen evlatlarına adamış köle olmuş durumdalar ve geneli oğluna aşık durum vahim yani sabır etmen gerekecek
Aynen benim kayınvalideyi anlattın ya bu kadar olur.
Aşık ya sırılsıklam derecede hemde.
Beni kuması gibi görüyor zannedersin ki.
Pışpışlaman lazım, nasıl zayıflamışım demi, iki kalem çeker ne güzelim değil mi çok yakışmış demi.
Oğlum hala güzelim nasıl zayıflamışım oğlum.
Ve her gittiğimde ayy sen nasıl kilo almışsınnn zannedersin ki her gittiğimde onun dediğine göre kilo almışım 1 yılda 100 kg olmam lazımdı ki allaha şükür 1 kg bile almadım.
Oglum beni çoks ever evlendi hala eskisi gibi sen değiştiremedin hala aynı beni seviyor neler neler dedi.
Ama daha iyi anlıyorum ki, ben basit zannediyordum baya ciddi durumda yani.
Telefon tacizlerini tahmin bile edemezsin birde ogluna vicdan yaptırır ki sorma..
Oğlum ne var günde 2 kere arasan sesini duymayınca uyuyamıyorum günüm geçmiyor sanırsın ki burda aç bırakıyorum.
Geçen bize geldi ev yapımı yemekler yaptım ne varki bende yapıyorum bende bunu yapıyorum bende şunu yapıyorum hep yaparım şu yemeği.. Sanki sorduk...