- 21 Mart 2015
- 321
- 377
- 23
- 34
- Konu Sahibi obiranneee
-
bu durumda 2 seçenek var...
1- sen artık saldım çayıra mevlam kayıra halinde olacaksın..yani üç maymun olcaksın..yada sende biraz yırtık olcaksın...çaktırmadan alttan karşılık verceksin..yani sen kendini ezdirmeyeceksin..
2- hiçç çekemem ben bunların nazlarını diceksen boşancaksın...çünkü ailesine birşey demeyen adam 5 sene sonrada aynı olacak...
Evet tecrübeli değilsinEsime ya ailen ya ben derim.
Not. Tecrübeli degilim. Yasamadim da, ama basima gelse bunu yaparim saniyorum.
Evet tecrübeli değilsin
Eşin sana dese ya ailen ya ben sen kimin tarafına gecersin aileyin mi eşinin mi
Bence aileni secersin
Aynen böyle bi ikilemde eşinde ailesini seçer
Can'ım her dediklerini duymamaya çalışacaksınArkadaslar merhaba
sorum su;esinizin ailesine karsi sonuna kadar hakli ve ezilen taraf olmaniza ragmen,esiniz sadece sizin adiniza üzülüp ailesine sizi mudafa edecek hic bisey yapmayip,bu durumu duzeltmek adina bir caba sarfetmiorsa bu konuda ne dusunursunuz ?
Ailesini silmesini veya reddetmesini tabiki istemiyorum ancak ailesine karsi beni degerli gostermedigi surece bunlari yasamaya devam edicegimi bildigim icin biraz olsun beni savunmasini benim tarafimda durmasini saglamak icin ne yapabilirim ?
tecrubeli ve bu yollardan gecmis arkadaslardan yorum rica ediyorum
Evet tecrübeli değilsin
Bence aileni secersin
Öyle anlar olur kı ailenı değil eşini seçersin..Evet tecrübeli değilsin
Bence aileni secersin
Can'ım her dediklerini duymamaya çalışacaksın
Azıcık Güler yüzlü olacaksın her tartışmayı atışmayı eşine söylemeyeceksin
Kötülükleri çabuk unutup iyilikleri aklına yazacaksın
Bende başta anlaşmıyordum herşeyi batıyordu Kv demin şimdi eskisi kadar değil hem ben Güler yüzlü olmayı öğrendim hem onların da daha Güler yüzlü olmasını sağladım güleceksem beraber güldük
Önceden her dediğini kafaya takardım şimdi takmıyorum ve ne zaman yaşadığım sorunları eşime anlatmaya kalktıysam eşimle de kavga ettik
O yüzden ne yaşarsam Kv demle aramda kaldı eşime duyurmadım şükür şu an çok iyiyiz Kv demle
Tavsiyem budur Can'ım sen dene işe yaramazsa o Zaman tekrar konuşuruz
Nasıl yani öyle bi seçenek mi sunuldu da sen eşin tarafını seçtinBen esimi sectimsoylemesine gerek kalmadan.
Aynisini ondan beklerim.
Ben genel anlamda yazdım çoğunluk kendi ailesini seçer anlamındaÖyle anlar olur kı ailenı değil eşini seçersin..
Bu konularda çook tecrübelıyım.
Ama eşim hep benım yanımda oldu halada öyle. Eğer yanımda olmasaydı sanırım boşanırdım . Çünkü 1 ömur boyu hayat ezilmekle geçmez. Dünyaya birdaha gelmicez sonuçta. Mutlu olmamız lazım yaşadığımız süreç içinde..
Eşimin annesı ve babasıyla görüşmüyorum.
Ailesi haricinde aramizda hic bi sorun yok.yeni anne oldum mutlu bi evliligimiz var diyebilirim.uc maymunu oynamak yormaya basladi artık
Nasıl yani öyle bi seçenek mi sunuldu da sen eşin tarafını seçtin
Hiç tercih sunmadım ben ona.Peki bunu ne sekilde basardiniz.esiniz kendiginden mi kabul etti yoksa.siz bir tercih yap mi dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?