- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.521
- 1.123
- Konu Sahibi obiranneee
-
Arkadaşım kusura bakma tüm mesajlari okumadim ilk mesajina şuan cevap veriyorum.1.eğer sen eşinij yaninda onun ailesine karşi hakli olsan dahi ters cevap veriyorsan vermeee.2.eşin yokken sana karşi davranişlarinda ağzindan kotu kelime çikarma ama altta da kalma.3.eşin geldiğinde ilk sen ona yaşananlari anlat ve o yuzden kv karşi dikkatli kelimeler kullan ki eşine anlatirken senin ne kadar alttan aldiğini görsün ve bunu 2niz başbaşa konusun.4.hep birlikteyken hep gül espri yap sana ters gelen konulara cevap dahi verme gül şaka yap sus hatta.5.ve eşine anlatirken ailesi hakkinda kotuleyerek anlatma ilk sen iyi de çünkü kotu dersen kocan iyi der.sen iyi dersen kocan kotu der ve boylece senin istediğin zamanla olurArkadaslar merhaba
sorum su;esinizin ailesine karsi sonuna kadar hakli ve ezilen taraf olmaniza ragmen,esiniz sadece sizin adiniza üzülüp ailesine sizi mudafa edecek hic bisey yapmayip,bu durumu duzeltmek adina bir caba sarfetmiorsa bu konuda ne dusunursunuz ?
Ailesini silmesini veya reddetmesini tabiki istemiyorum ancak ailesine karsi beni degerli gostermedigi surece bunlari yasamaya devam edicegimi bildigim icin biraz olsun beni savunmasini benim tarafimda durmasini saglamak icin ne yapabilirim ?
tecrubeli ve bu yollardan gecmis arkadaslardan yorum rica ediyorum
Arkadaslar merhaba
sorum su;esinizin ailesine karsi sonuna kadar hakli ve ezilen taraf olmaniza ragmen,esiniz sadece sizin adiniza üzülüp ailesine sizi mudafa edecek hic bisey yapmayip,bu durumu duzeltmek adina bir caba sarfetmiorsa bu konuda ne dusunursunuz ?
Ailesini silmesini veya reddetmesini tabiki istemiyorum ancak ailesine karsi beni degerli gostermedigi surece bunlari yasamaya devam edicegimi bildigim icin biraz olsun beni savunmasini benim tarafimda durmasini saglamak icin ne yapabilirim ?
çöp kutusuna bakıp kaç bardak kırmışsın diye salona gelip bana herkesin içinde soran kv dem görümcemin kırdığını görümcemden duyunca dumur olmuştu.....gerçekten eşyalara geliyorlarmış sen söyleyince farkettimValla eşimde sesini çıkaramazdı, kafasının etini yiye yiye hiç değilse bir iki laf söyleyebildi. Sonra zaten psikolojim resmen bozuldu ilaç kullanıyorum. Ailesiyle kesinlikle görüşmüyorum, onların lafını açarsa biliyor ki evliliğimiz bitecek.
Kararlı olmak önemli. Eşiniz sizi onlara değerli göstermezse onlar değerli görmezler. Zaman lazım. Ne kadarlık evlisiniz bu önemli. 3 5 aylık evli olup ailen şöyle ailen böyle derseniz eşiniz uzaklaşır. Ama ailesi gerçekten zalimse ve siz üzülüyorsanız, "sen çözüm bulamıyorsun ben buldum bundan sonra görüşmek istemiyorum gidip kendin görebilirsin" diyebilirsin. Eşim bana "kadıncağız oğlunun evine gelemiyor" dediğinde (ki bu laflar onun lafı değil annesi arayıp ağlamış acındırmış kendini), "burası artık senin evin değil bizim evimiz, bende bana hakaret eden birisini evimde ağırlamak istemiyorum. beni zaten sevmiyorlar, evimde ne işleri var eşyaları mı görmeye geliyorlar, seni görmek isteyen ev dışındada görür" dediğimde hiç cevap veremedi.
Masallah darısı basima.benimde 2 oldu evleneli ilk günlere nazaran biraz daha uzak ailesinden.ama ilk gunlerde ikimizde calistgimiz halde hergun gitme gelme durumu.oluyodu aramiz kotuydu ustelik.simdi haftada bir gelmezlerse kiyametler kopuyo
çöp kutusuna bakıp kaç bardak kırmışsın diye salona gelip bana herkesin içinde soran kv dem görümcemin kırdığını görümcemden duyunca dumur olmuştu.....gerçekten eşyalara geliyorlarmış sen söyleyince farkettim
yıllarca kötülüğün boşboğazlığın ve saygısızlığın insanın karakterinden götürdüğüne inandım ama yok öyle değilmiş malesef ömründen götürüyormuş yeni farkettim şimdi anladıkları dilden konuşunca dediğin gibi kıymetli oluyorsun....eee kendi düşende ağlamasın lütfen bu duruma getiriyorlar malesef.....SAnki ona neyse kırılan bardaktan ev benim değil mi istersem tüm yemek takımını atarım çöpe. Başlarda hep sustum sakin kaldım, kırıldığımı eşim anlasın o çözüm bulsun dedim olmadı. Ne zaman çirkeflik yaptım doğruları çat çat suratına söyledim o zaman kıymetli oldum.
Kv ile bir sorunum olmadı hiç ama bir erkeğe bir şey yaptırmak istiyorsan şikayet etmeyeceksin. Annen şöyle böyle demiyeceksin. Kendini acındırmayacaksın. Yeri geldiğinde alttan alttan işleyeceksin anca öyle sonuca varırsın.Arkadaslar merhaba
Valla eşimde sesini çıkaramazdı, kafasının etini yiye yiye hiç değilse bir iki laf söyleyebildi. Sonra zaten psikolojim resmen bozuldu ilaç kullanıyorum. Ailesiyle kesinlikle görüşmüyorum, onların lafını açarsa biliyor ki evliliğimiz bitecek.
Kararlı olmak önemli. Eşiniz sizi onlara değerli göstermezse onlar değerli görmezler. Zaman lazım. Ne kadarlık evlisiniz bu önemli. 3 5 aylık evli olup ailen şöyle ailen böyle derseniz eşiniz uzaklaşır. Ama ailesi gerçekten zalimse ve siz üzülüyorsanız, "sen çözüm bulamıyorsun ben buldum bundan sonra görüşmek istemiyorum gidip kendin görebilirsin" diyebilirsin. Eşim bana "kadıncağız oğlunun evine gelemiyor" dediğinde (ki bu laflar onun lafı değil annesi arayıp ağlamış acındırmış kendini), "burası artık senin evin değil bizim evimiz, bende bana hakaret eden birisini evimde ağırlamak istemiyorum. beni zaten sevmiyorlar, evimde ne işleri var eşyaları mı görmeye geliyorlar, seni görmek isteyen ev dışındada görür" dediğimde hiç cevap veremedi.
Sizin ailenizin size gelme durumunu Nasıl yapıyorsunuz peki ? Eşiniz saçma sapan tavırlara giriyor mu onlara ya da size karşı ? Bi de en merak ettiğim ve affedemediğim durum eşimin onları savunması ve beni yalnız bırakması , hiç affedemiyırum ben mesela , git onların da Can'ını yak benimkini yaktığın gibi diye krizlere giriyorum bazenValla eşimde sesini çıkaramazdı, kafasının etini yiye yiye hiç değilse bir iki laf söyleyebildi. Sonra zaten psikolojim resmen bozuldu ilaç kullanıyorum. Ailesiyle kesinlikle görüşmüyorum, onların lafını açarsa biliyor ki evliliğimiz bitecek.
Sizin ailenizin size gelme durumunu Nasıl yapıyorsunuz peki ? Eşiniz saçma sapan tavırlara giriyor mu onlara ya da size karşı ? Bi de en merak ettiğim ve affedemediğim durum eşimin onları savunması ve beni yalnız bırakması , hiç affedemiyırum ben mesela , git onların da Can'ını yak benimkini yaktığın gibi diye krizlere giriyorum bazen
2 yillik evliyim.sorun ayni sizinki gibi.esime aglaniyolar beni sevmiyolar ama evimden de cikmiyolar.10 gundur gorusmuyoruz suan esimin izin gununu.dort gözle bekliyolar gelmek icin.son bi laf daha duydugumda aynen sizin dediginiz gibi yeter artik diyio bi daha gorusmek istemiyorum dicem basicam isyanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?