kv konusunda tecrubeliyim diyenlerden yorum destegi

Zaten ortalik iyice karisti simdide diger eltimle birbirlerine girdiler.eltim kaynanmlara gitmis telefonun ses kaydini acmis yastigin altina koymus evden cikmis.kaynanam gorumcemler esimin kaynimin.ve iki gelinin hakkinda.kufur kiyamet konusmus.eltimde geri donmus.tl unutmusum diyip almis ses kaydini esine dinletmis.herkes birbirine Küstü benim es haric

Aday adayıyım
Eşiniz de kendi anne babasının tarafını tutuyorsa durup bir bakmak gerekir, acaba bende de hata var mı diye. Bir taraf hiç bir zaman % 100 haklı/haksız olmaz çünkü.

Peki 4 aylik bebegime vurulmasinda uzerine cay dokulmesinde morarana kadar aglatip gulmelerinde bnim haksizligimin ne kadar etkisi olur ?

ben uzak durdum gıtmedım evlerıne eşımde aynısını yaptı baktıkı bunlar daha gelmıyor degsıtıler hemen kocam hep arkamda benım ama

Aday adayıyım
Eşiniz de kendi anne babasının tarafını tutuyorsa durup bir bakmak gerekir, acaba bende de hata var mı diye. Bir taraf hiç bir zaman % 100 haklı/haksız olmaz çünkü.
hmm öyle bi algı oluşmuştu zaten kafamda ama şunu sormak istiyorum kv şekerinin tansiyonun vs vs arkasına sığınyorsa eşimde sırf bu yüzden attan alıp susup beni ezdiriyosa ne yspmak lazım

Bu durumda eşiniz tepki vermedi mi yani?

Ben bebek olduktan sonra aile bagimliligi gecer sandim en fazla gidip kucaklarindan aliyo.sert sevmeyin demek haricinde bi tepkisini gormedim.ailesinden inanilmaz korkuyo annesi despot ve adam yirtan cinsten.

eltinde maşallah ajan gibi kadınmış

bizimkide malesef böyle ve yapacak şey, görmedim duymadım bilmiyorum
ama bunu yaparkende kendini ezdirmeyip hakkını kendin savunacaksın
bizim bu kocalar öyle hemen değişmez zaman sabır sebaat diyrum

kocama diyorum ya hakkımı savunursun ya da ben savunurum ama ben savunursam sert olur ona göre diye
ehhh birazcık ses yapar gibi duruyor ama cıksss anasına ses cıkartamaz o

Bu arada bu cümlenize inanmadım. Abarttınız sanırım. Kayınvalideniz çocuğa vuruyor morarana kadar ağlatıyor ve buna da gülüyor olamaz.

Bir onceki konumu okursaniz orda yardim icin yine açıklama li olarak yazmıştım. Simdi esimi.sogutmak istedigim icin o konulara girmeknistemedim ama durumu bilmeyenler icin.yorum yapmak zor oldu tabi

benım kvdemde cok seyler denedı actım agzımı teker teker söyledım ama eşımde hepsının farkıdnaydı. su an cookk ıyı ztn yuzume kotuluk yapmaz genel anlamda fesat herkese karsı yanı. gıtmedım gelemdım baktıkı gelmıyorlar degısti fazlada gıtmıyorum yakın odlugu halde bazen aylarca gıtmedıgım oluyor

esin seni savunmuyorsa sen kendini savunacaksin disini cikartacaksin ki bsey yapamasinlar bn zamannda oyle yapmistim ve kv yeri geldgi zaman szde bna boyle boyle yapmistniz demstim dha bunn gbi bi suru sey dha yeri ve zamani geldgnde kv sna yasattklarna ornek bi konu acildginda alttan alttan lafi sokacaksin emin ol bi sure sonra laf sokamaz hale geliyorlar bn oyle yaptim ve bnu tum samimiyetmle soyluyorum tek laf edemiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…