- 21 Mart 2015
- 321
- 377
- 23
- 34
- Konu Sahibi obiranneee
-
yapacağın basit laf gerektiği yerde sokacaksın ha saygısızlık yapma ama ezdirme kendini benim kv semra kaynanadan hallicedir ben baş ettim sen edemiycen mi onunda çok bahanesi oldu yok şeker yok tansiyon iş ortalık karıştırmaya gelince ne şekeri tınıyo ne tansiyonu
Aday adayıyım
Eşiniz de kendi anne babasının tarafını tutuyorsa durup bir bakmak gerekir, acaba bende de hata var mı diye. Bir taraf hiç bir zaman % 100 haklı/haksız olmaz çünkü.
Bu durumda eşiniz tepki vermedi mi yani?Peki 4 aylik bebegime vurulmasinda uzerine cay dokulmesinde morarana kadar aglatip gulmelerinde bnim haksizligimin ne kadar etkisi olur ?
hmm öyle bi algı oluşmuştu zaten kafamda ama şunu sormak istiyorum kv şekerinin tansiyonun vs vs arkasına sığınyorsaAday adayıyım
Eşiniz de kendi anne babasının tarafını tutuyorsa durup bir bakmak gerekir, acaba bende de hata var mı diye. Bir taraf hiç bir zaman % 100 haklı/haksız olmaz çünkü.
caymı kım doktıPeki 4 aylik bebegime vurulmasinda uzerine cay dokulmesinde morarana kadar aglatip gulmelerinde bnim haksizligimin ne kadar etkisi olur ?
buyur bundan yakPeki 4 aylik bebegime vurulmasinda uzerine cay dokulmesinde morarana kadar aglatip gulmelerinde bnim haksizligimin ne kadar etkisi olur ?
Bu durumda eşiniz tepki vermedi mi yani?
caymı kım doktı
Peki 4 aylik bebegime vurulmasinda uzerine cay dokulmesinde morarana kadar aglatip gulmelerinde bnim haksizligimin ne kadar etkisi olur ?
eltinde maşallah ajan gibiZaten ortalik iyice karisti simdide diger eltimle birbirlerine girdiler.eltim kaynanmlara gitmis telefonun ses kaydini acmis yastigin altina koymus evden cikmis.kaynanam gorumcemler esimin kaynimin.ve iki gelinin hakkinda.kufur kiyamet konusmus.eltimde geri donmus.tl unutmusum diyip almis ses kaydini esine dinletmis.herkes birbirine Küstü benim es haric
Peki 4 aylik bebegime vurulmasinda uzerine cay dokulmesinde morarana kadar aglatip gulmelerinde bnim haksizligimin ne kadar etkisi olur ?
Bu arada bu cümlenize inanmadım. Abarttınız sanırım. Kayınvalideniz çocuğa vuruyor morarana kadar ağlatıyor ve buna da gülüyor olamaz.Peki 4 aylik bebegime vurulmasinda uzerine cay dokulmesinde morarana kadar aglatip gulmelerinde bnim haksizligimin ne kadar etkisi olur ?
Kayinvalidem.cay istemis bebeğim diye dusunmus icirken dokmus gogsune.
yuhhKayinvalidem.cay istemis bebeğim diye dusunmus icirken dokmus gogsune.
Bu arada bu cümlenize inanmadım. Abarttınız sanırım. Kayınvalideniz çocuğa vuruyor morarana kadar ağlatıyor ve buna da gülüyor olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?