kv konusunda tecrubeliyim diyenlerden yorum destegi

Ama sizinkinde annen baskın çıkmış senle eşin arasında bırakmış
Benim demek istediğim eşler arasında olan seçim
"Ya senin ailen ya ben gibi "bunu demek istedim

Masallah oncelikle :) bizde maalesef iki tarafida kirmamaya calisma durumu var bu yuzden sizin kadar sansli degilim

Yapacak hic biseyin yok maalesef..
Adamin karakteriyle alakali bi durum seni savunup sahiplenemiyorsa yapamiyodur yaptiramazsin ugrastikcada b.ka sarar

Ayni benim koxam oyleydi savunmazdi beni savunmak istesede cok rezil bi ailesi oldugu icin seviyeyide dusurmek istemedi benim gozumde cok denedik goruselim duzelelim diye ama olmadi suan ben onlardan eminim onlarda benden esimse hepimizden nefret ediyor(soylemesede ben oyle hissediyorum) sonuc olarak gorusmuyoruz..

eşimin tırt olduğunu düşünürüm iş başa kaldı derim dedimde zaten

2 taraf kırılmasın dıye siz kırılıyorsunuz farkında değilmisiniz ?

Ben farkindayimda esim degil ortayi buldugunu zannettikce ben arada kayniyorum.defalarca konustum annesi yasli (ama performans yerinde ) diye ölümlü dunya bosver diyo

Ben farkindayimda esim degil ortayi buldugunu zannettikce ben arada kayniyorum.defalarca konustum annesi yasli (ama performans yerinde ) diye ölümlü dunya bosver diyo
Durumun zor . Ne desem bilmiyorum. Sadece kendı düşüncem ben böyle yaşayamazdım.
Benım kayınvalıdem çok cazgır.
Eşim asla ama asla yanıma yanaştırmıyor. Çok şükür. Bazen eve çat kapı gelıyor başka odaya gecıyorum..

Ailesini de haklı görüyor olabilir mi? Sizin de hatalı olduğunuzu düşünüyordur.

Galiba duzeltemicez bu durumu.boyle gelmis boyle gider demekte zoruna gidiyo insanın. Ne denediysem olmadi
yapacağın basit laf gerektiği yerde sokacaksın ha saygısızlık yapma ama ezdirme kendini benim kv semra kaynanadan hallicedir ben baş ettim sen edemiycen mi onunda çok bahanesi oldu yok şeker yok tansiyon iş ortalık karıştırmaya gelince ne şekeri tınıyo ne tansiyonu

Onların istediği zaten sizi huzursuz ve mutsuz etmek,kesinlikle umursamadıgınızı farkettırın hem esiniz hem siz uzulmemıs olursunuz,ne kadar cok takarsanız o kadar cok prım verırsınız o ınsancıklara..

Size göre öyle. Eşinize göre nasıl diye sordum ben. Zaten hiç kendisini haksız gören bir gelin görmedim bu yaşıma kadar.

Ailese yapisiyla alakali bi problem var esimde bunlar boyle susmuyorlar elestirmeyi kendilerine gorev edinmişler diyo.6 tanede gorumcem var bu arada keske bisey yapsamda haksiz olsam en azindan icim rahat olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…