- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi obiranneee
-
Ama sizinkinde annen baskın çıkmış senle eşin arasında bırakmışEvet. Annem secim yapmak zorunda birakti. Eşimi sectim. Gorusmuyoruz. Dugunume falan gelmedi.
Esimin babasiyla da gorusmuyorum. Babasi benden ozur dileyene kadar esim de gorusmedi. Benden ozur diledi, kabul etmedim. Ben yine gorusmuyorum. Esimde 2 3 ayda bir görüşüyor. Gorus ya da gorusme demedim, aile oldugumuzu, onceligin kimde oldugunu, yapilmasi gerekeni bilir, bilirim.
Hiç tercih sunmadım ben ona.
Zamanında onun için herseyı kabul ettim çünkü eğer benı ezdirseydi anında geçip gidiceğimi , arkamda annemın oldugunu bıldıgı ıcın benı kırmaktan çok korkar. Bende asla ama asla eşime laf söyletmem. O benım en kıymetlım...
2 taraf kırılmasın dıye siz kırılıyorsunuz farkında değilmisiniz ?Masallah oncelikle :) bizde maalesef iki tarafida kirmamaya calisma durumu var bu yuzden sizin kadar sansli degilim
eşimin tırt olduğunu düşünürüm iş başa kaldı derim dedimde zatenArkadaslar merhaba
sorum su;esinizin ailesine karsi sonuna kadar hakli ve ezilen taraf olmaniza ragmen,esiniz sadece sizin adiniza üzülüp ailesine sizi mudafa edecek hic bisey yapmayip,bu durumu duzeltmek adina bir caba sarfetmiorsa bu konuda ne dusunursunuz ?
Ailesini silmesini veya reddetmesini tabiki istemiyorum ancak ailesine karsi beni degerli gostermedigi surece bunlari yasamaya devam edicegimi bildigim icin biraz olsun beni savunmasini benim tarafimda durmasini saglamak icin ne yapabilirim ?
tecrubeli ve bu yollardan gecmis arkadaslardan yorum rica ediyorum
2 taraf kırılmasın dıye siz kırılıyorsunuz farkında değilmisiniz ?
eşimin tırt olduğunu düşünürüm iş başa kaldı derim dedimde zaten
Durumun zor . Ne desem bilmiyorum. Sadece kendı düşüncem ben böyle yaşayamazdım.Ben farkindayimda esim degil ortayi buldugunu zannettikce ben arada kayniyorum.defalarca konustum annesi yasli (ama performans yerinde ) diye ölümlü dunya bosver diyo
o sendin dimi canım yaKocamin ailesi konumda cok yazismistik :) 4 aylik bebegimi hirpaliyorlar demistim yine ben hals durum ayni
aynı benim eşimin kafa yapısıBen farkindayimda esim degil ortayi buldugunu zannettikce ben arada kayniyorum.defalarca konustum annesi yasli (ama performans yerinde ) diye ölümlü dunya bosver diyo
Ailesini de haklı görüyor olabilir mi? Sizin de hatalı olduğunuzu düşünüyordur.Arkadaslar merhaba
sorum su;esinizin ailesine karsi sonuna kadar hakli ve ezilen taraf olmaniza ragmen,esiniz sadece sizin adiniza üzülüp ailesine sizi mudafa edecek hic bisey yapmayip,bu durumu duzeltmek adina bir caba sarfetmiorsa bu konuda ne dusunursunuz ?
Ailesini silmesini veya reddetmesini tabiki istemiyorum ancak ailesine karsi beni degerli gostermedigi surece bunlari yasamaya devam edicegimi bildigim icin biraz olsun beni savunmasini benim tarafimda durmasini saglamak icin ne yapabilirim ?
tecrubeli ve bu yollardan gecmis arkadaslardan yorum rica ediyorum
aynı benim eşimin kafa yapısı
Ailesini de haklı görüyor olabilir mi? Sizin de hatalı olduğunuzu düşünüyordur.
Size göre öyle. Eşinize göre nasıl diye sordum ben. Zaten hiç kendisini haksız gören bir gelin görmedim bu yaşıma kadar.Yokkeske ben haksiz olsam daha bi vukuatim olmadi onlara karsi
yapacağın basit laf gerektiği yerde sokacaksın ha saygısızlık yapma ama ezdirme kendini benim kv semra kaynanadan hallicedir ben baş ettim sen edemiycen mi onunda çok bahanesi oldu yok şeker yok tansiyon iş ortalık karıştırmaya gelince ne şekeri tınıyo ne tansiyonuGaliba duzeltemicez bu durumu.boyle gelmis boyle gider demekte zoruna gidiyo insanın. Ne denediysem olmadi
kv misinizSize göre öyle. Eşinize göre nasıl diye sordum ben. Zaten hiç kendisini haksız gören bir gelin görmedim bu yaşıma kadar.
Size göre öyle. Eşinize göre nasıl diye sordum ben. Zaten hiç kendisini haksız gören bir gelin görmedim bu yaşıma kadar.
Aday adayıyımkv misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?