kv konusunda tecrubeliyim diyenlerden yorum destegi

nasıl degişmeyi denedim ama tek senin degişmenle olmuyor kötüyle ugrasılmıyor heleki kalabalıksa karsındakiler bide yanındayım diyenler sen sırtını döner dönmez ortadan kayboluyorsa vay haline eşimle boşanmak istedim çekme boşan diyen akrabalarım 3 . gün yuva yıkmak günahtır hepimiz çektik sabret falan dediler annem bile eşim arayıp cevap verince ben saf salak ezik oldum bu defa aynı kişiler koca meraklısı ezik vs dediler ilk zamanlar herseyinle yanındayım diyenler artık duymaz oldular gecen yıl bu zamanlar teyzemlerde kuzenler gelinler yengem annem anneannem oturuyoruz o gunlerde eşimle limoniyiz kv de yüzünden inan hiç bişey demedim kaynana gelin mevzusu konuşulyordu ben de kv deler der demez annem le teyzem aman aman sen sus haymeana dediler birden üstüme geldiler oysa hiç kötü bişey demeyecekytim aglayarak kalktım evime geldim yani demem o ki tek sen yapacak bişeyin olmuyor mecbur eşine sarılıyorsun (annemle teyzemin gelinleri de vardı o yüzden susturdular beni yengem annemle hiç anlaşamaz ya ondan susturmuşlar)

Çirkef olmak zorundasın he he diyip arkanı dönmelisin.... eşinin yanında canciger ol esin yoksa salla gitsin
Ne onlar değişir ne esin kimse de kimse için ailesinden vazgeçmez en iyisi bi şeye tutmamak gereği kadar değer biçmek... emin ol o zaman keyfin yerine geliyor:))

Sayet hakiliginiz ve maduriyetiniz esiniz tarafinda destekleniyorsa ailesinin size karsi tutumlarini duzeltmeleri konusunda esiniz onlarla konusmali ortadaki sorunu dile getirmelidir. Bunun icin dogru duzgun konusmak anlatmak ise yaramiyorsa.
Esinize oyle bir rest cekeceksiniz ki felegini sasiracak o zaman icindeki aslani ailesine gostermesini bilir, o ondan sonrada hala sesini cikaramiyorsa oyle bir pisirik adamla ne diye evlendiniz ki.

Annem de on yıl çekti, sonra babama ya iki çocuğun ben, ya da annen dedi. Babam bizi seçti, durumun geçici olduğunu düşündü ama annem tepkisini bırakmadı. Babaannem tarafıyla sadece babam kardeşim ve ben arada ziyarete gidiyoruz.

boşanma ama ezilme.
evini senin yanında olmayan herkese kapa.
zaten kimsesiz gibi tek başına çekiyorsun sıkıntıları. diyorum ya sen değişmezsen kimse değişmez, ne eşin ne anan baban, ne akrabalar.
kendini yalnız hissediyorsun belki, gerçekten yalnızsın halbuki.
bu durumda yanında kimse var mı. sanmıyorum.
o yüzden iş sana düşüyor.
çirkeflikse çirkeflik. kimse senden çocuğundan kocandan önemli değil

haklısın

Peki 4 aylik bebegime vurulmasinda uzerine cay dokulmesinde morarana kadar aglatip gulmelerinde bnim haksizligimin ne kadar etkisi olur ?
direkt polise şikayet ederdim.
kendini ezdirdiğin yetmiyor, bir de çocuğuna işkence etmelerine izin veriyorsun.
yazık.
size değil de bir tek bebeğe üzüldüm.

Saygisiz asla olma her zaman terbiyeli ol bu ilk kural .ikincisi herşeyi üstüne alma ,ben yapamam demeyi öğren yoksa hamal olup çıkarsın

Herseye atlayıp cevap verme gül geç .
Durumların olumlu yönunu gör .
Hosuna gitmeyen seylere hiç cevap verme ,istifini bozma .
Sal gitsin .
Onlarin davranışından eşin sorumlu değil ki koca insanlar .
İlißkinizi yorma.
Canini sıkan birsey olursa eşine
Bak böyle birşey oldu ben saygimdan cevap vermedim ama hoßuma gitmedi .Seninde annen baban seni seviyorum katlanıyorum onlari da ćok seviyorum de geç.

alttan işini götür diyenlere katılmıyorum, kötülüğe ne gerek var
arkadaşlarımın sözlerini yazıyorum
x: her şeyin altında art niyet arama ki mutlu olasın
y: kötüye kötü, iyiye iyi olursak biz dönek karakterli bir insanızdır, her durumda dosdoğru olmalıyız
son sözleri de Mevlanadan yazıyorum:
-cahille münakaşaya girersen ya sinirin zıplar ya da adabına yazık olur
-bu dünyada yaşadıklarını rüya bil (gibi bir şeydi galiba)
-cahilin yanında kitap gibi sessiz ol
yani sabır sabır sabır

Cnm ben çok uzun yıllardır evli değilim 3 yıl bitecek bi kaç ay sonra.. fakat evlendigimizde ilk yıl eşim çok anneci ve babacıydi. Annem aşağı babam yukarı ... bikmistim artık. Baktım eşim beni sindirmeye çalışıyor. Bende en ufak şeyde bağırıp çağırdım kıyameti kopardım ben eşimi sindirim. Kv ye gelince de mesafeli davrAndım. Çok şükür iyi bir kadın kv. Bir iki kere laf sokmaya çalıştı lafı da boğazına tıktim. O gün bugündür hiç bişi demez. Çok şükür şimdi eşimle de kv de çok çok iyiyiz. Biraz sabret ve asla kendini ezdirme. Zamanla esin duzelecektir.

Tecrubede tavan yapmıs biri olarak esinin yaninda ailesini kotuleme ben hakliyim deme onlarla samimi olma ama ilgili gibi davran esine karşı selam yolla vs. Politik ol 3 maymunu oyna bunları yap sonra rahat edersin.

Masallah darısı basima.benimde 2 oldu evleneli ilk günlere nazaran biraz daha uzak ailesinden.ama ilk gunlerde ikimizde calistgimiz halde hergun gitme gelme durumu.oluyodu aramiz kotuydu ustelik.simdi haftada bir gelmezlerse kiyametler kopuyo

Tecrubede tavan yapmıs biri olarak esinin yaninda ailesini kotuleme ben hakliyim deme onlarla samimi olma ama ilgili gibi davran esine karşı selam yolla vs. Politik ol 3 maymunu oyna bunları yap sonra rahat edersin.

Bu saatten sonra gec kalmis sayılır miyim acaba.kimse ailem kotu demez tabi ama.o.demedikce ben anlatip duruyorum :) birde boyle denicem artik.

Bu saatten sonra gec kalmis sayılır miyim acaba.kimse ailem kotu demez tabi ama.o.demedikce ben anlatip duruyorum :) birde boyle denicem artik.
Geç kalmış sayılmazsın insanları değiştiremeyeceğimize göre ve bu adamlardan vazgecmediğimiz sürece boyle olmak zorunda cnm yoksa cok yipraniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…