- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi obiranneee
-
nasıl degişmeyi denedim ama tek senin degişmenle olmuyor kötüyle ugrasılmıyor heleki kalabalıksa karsındakiler bide yanındayım diyenler sen sırtını döner dönmez ortadan kayboluyorsa vay haline eşimle boşanmak istedim çekme boşan diyen akrabalarım 3 . gün yuva yıkmak günahtır hepimiz çektik sabret falan dediler annem bile eşim arayıp cevap verince ben saf salak ezik oldum bu defa aynı kişiler koca meraklısı ezik vs dediler ilk zamanlar herseyinle yanındayım diyenler artık duymaz oldular gecen yıl bu zamanlar teyzemlerde kuzenler gelinler yengem annem anneannem oturuyoruz o gunlerde eşimle limoniyiz kv de yüzünden inan hiç bişey demedim kaynana gelin mevzusu konuşulyordu ben de kv deler der demez annem le teyzem aman aman sen sus haymeana dediler birden üstüme geldiler oysa hiç kötü bişey demeyecekytim aglayarak kalktım evime geldim yani demem o ki tek sen yapacak bişeyin olmuyor mecbur eşine sarılıyorsun (annemle teyzemin gelinleri de vardı o yüzden susturdular beni yengem annemle hiç anlaşamaz ya ondan susturmuşlar)sen hep iyi niyetli davranmışsın, geçmişte ne olduysa oldu.
yaşadın ve gördün, bu aile iyilikten, güzellikten anlamıyor.
asıl önemli olan bugünün ve yarının.
nasıl bir evlilik istiyorsun, ona karar vermen ve adım atman lazım ama senin için çok zor biliyorum.
insanlar bir anda değişemez, sen de değişemezsin. ancak gerçekten istersen değişirsin.
bak kaç sayfadır yazıyoruz sürekli kendin ve eşin için bahaneler (muhakkak gerçektir hepsi, ama sonuçta kendini durdurmak için bulduğun bahane hepsi) öne sürüyorsun.
çünkü canım, insan mutsuzluğa da alışıyor. bunu kabullenince de değişmesi için çabalamak istemiyor, kendi kendine bahane/gerekçe öne sürüyor binlerce hem de.
ama unutma ki, sen değişmezsen hayatın, çevren değişmez.
Arkadaslar merhaba
sorum su;esinizin ailesine karsi sonuna kadar hakli ve ezilen taraf olmaniza ragmen,esiniz sadece sizin adiniza üzülüp ailesine sizi mudafa edecek hic bisey yapmayip,bu durumu duzeltmek adina bir caba sarfetmiorsa bu konuda ne dusunursunuz ?
Ailesini silmesini veya reddetmesini tabiki istemiyorum ancak ailesine karsi beni degerli gostermedigi surece bunlari yasamaya devam edicegimi bildigim icin biraz olsun beni savunmasini benim tarafimda durmasini saglamak icin ne yapabilirim ?
tecrubeli ve bu yollardan gecmis arkadaslardan yorum rica ediyorum
boşanma ama ezilme.nasıl degişmeyi denedim ama tek senin degişmenle olmuyor kötüyle ugrasılmıyor heleki kalabalıksa karsındakiler bide yanındayım diyenler sen sırtını döner dönmez ortadan kayboluyorsa vay haline eşimle boşanmak istedim çekme boşan diyen akrabalarım 3 . gün yuva yıkmak günahtır hepimiz çektik sabret falan dediler annem bile eşim arayıp cevap verince ben saf salak ezik oldum bu defa aynı kişiler koca meraklısı ezik vs dediler ilk zamanlar herseyinle yanındayım diyenler artık duymaz oldular gecen yıl bu zamanlar teyzemlerde kuzenler gelinler yengem annem anneannem oturuyoruz o gunlerde eşimle limoniyiz kv de yüzünden inan hiç bişey demedim kaynana gelin mevzusu konuşulyordu ben de kv deler der demez annem le teyzem aman aman sen sus haymeana dediler birden üstüme geldiler oysa hiç kötü bişey demeyecekytim aglayarak kalktım evime geldim yani demem o ki tek sen yapacak bişeyin olmuyor mecbur eşine sarılıyorsun (annemle teyzemin gelinleri de vardı o yüzden susturdular beni yengem annemle hiç anlaşamaz ya ondan susturmuşlar)
haklısınboşanma ama ezilme.
evini senin yanında olmayan herkese kapa.
zaten kimsesiz gibi tek başına çekiyorsun sıkıntıları. diyorum ya sen değişmezsen kimse değişmez, ne eşin ne anan baban, ne akrabalar.
kendini yalnız hissediyorsun belki, gerçekten yalnızsın halbuki.
bu durumda yanında kimse var mı. sanmıyorum.
o yüzden iş sana düşüyor.
çirkeflikse çirkeflik. kimse senden çocuğundan kocandan önemli değil
Ne dogru mu bu..buna nasıl izin verirsiniz ben mahkemelik ederdim herkesi eşimi dahil .Peki 4 aylik bebegime vurulmasinda uzerine cay dokulmesinde morarana kadar aglatip gulmelerinde bnim haksizligimin ne kadar etkisi olur ?
direkt polise şikayet ederdim.Peki 4 aylik bebegime vurulmasinda uzerine cay dokulmesinde morarana kadar aglatip gulmelerinde bnim haksizligimin ne kadar etkisi olur ?
Ne dogru mu bu..buna nasıl izin verirsiniz ben mahkemelik ederdim herkesi eşimi dahil .[/QUOTE
Bunu alelen yapmiyolar zaten.birgun cay icirmiye calisti esim bagirdi biraktirdi.biz mutfaga gittik esimle o sira bebegim aglayinca kalkti gitti o gittikten sonra uzerine döküldüğünu gördüm.vurma olayini sever gibi sirtina bacaklarina yapiyo ama cocuk agliyo elinden almaya calisinca vermiyo ben bir suru cocuk buyuttum senden iyi bilirim bakmayi diyo.
allah yardımcın olsun
Saygisiz asla olma her zaman terbiyeli ol bu ilk kural .ikincisi herşeyi üstüne alma ,ben yapamam demeyi öğren yoksa hamal olup çıkarsınArkadaslar merhaba
sorum su;esinizin ailesine karsi sonuna kadar hakli ve ezilen taraf olmaniza ragmen,esiniz sadece sizin adiniza üzülüp ailesine sizi mudafa edecek hic bisey yapmayip,bu durumu duzeltmek adina bir caba sarfetmiorsa bu konuda ne dusunursunuz ?
Ailesini silmesini veya reddetmesini tabiki istemiyorum ancak ailesine karsi beni degerli gostermedigi surece bunlari yasamaya devam edicegimi bildigim icin biraz olsun beni savunmasini benim tarafimda durmasini saglamak icin ne yapabilirim ?
Arkadaslar merhaba
Cnm ben çok uzun yıllardır evli değilim 3 yıl bitecek bi kaç ay sonra.. fakat evlendigimizde ilk yıl eşim çok anneci ve babacıydi. Annem aşağı babam yukarı ... bikmistim artık. Baktım eşim beni sindirmeye çalışıyor. Bende en ufak şeyde bağırıp çağırdım kıyameti kopardım ben eşimi sindirim. Kv ye gelince de mesafeli davrAndım. Çok şükür iyi bir kadın kv. Bir iki kere laf sokmaya çalıştı lafı da boğazına tıktim. O gün bugündür hiç bişi demez. Çok şükür şimdi eşimle de kv de çok çok iyiyiz. Biraz sabret ve asla kendini ezdirme. Zamanla esin duzelecektir.
Tecrubede tavan yapmıs biri olarak esinin yaninda ailesini kotuleme ben hakliyim deme onlarla samimi olma ama ilgili gibi davran esine karşı selam yolla vs. Politik ol 3 maymunu oyna bunları yap sonra rahat edersin.
Geç kalmış sayılmazsın insanları değiştiremeyeceğimize göre ve bu adamlardan vazgecmediğimiz sürece boyle olmak zorunda cnm yoksa cok yipraniyor insanBu saatten sonra gec kalmis sayılır miyim acaba.kimse ailem kotu demez tabi ama.o.demedikce ben anlatip duruyorum :) birde boyle denicem artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?