- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
annen sizdeyken özel hayatını nasıl yaşıyorsun annen sürekli sizinle kalıyormuş?Selamlar hanımlar,benimkisi dert sayılmaz pek ama yine de kafama takılan şeyler var.
Şimdi ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.görümcem var 11 yaşında,kv 45,kp 54 yaşında.annem de bizimle yaşıyor,benden başka kimsesi olmadığı için.kv annem izmir e kendi evine gidince sabah akşam gece dinlemiyor zırt pırt kapıma geliyor.görümcem sürekli bende,kp in bakkal dükkanı olduğu için kv bakkalda geçiriyor gününü.ev düzenleri hiç yok ve kv çok rahat bir kadın.annem gidince sürekli bendeler yatmadan yatmaya evlerine gidiyorlar.onu bunu istiyor,dolabımı açıyor,yok ayran yap bana,yok kız acıkmış ekmek arası yap yesin vs vs.biz de çok zengin değiliz ki onlara da bakalım.bir internet kafemiz var ondan geçinip gidiyoruz köyde yaşıyoruz o yüzden pek gelir yok.eşim benim çalışmamı da istemiyor.kv benim evde yatmak istedi bir keresinde,ben de dedim ki herkes evine anne.ama kızlar sıkıldım artık,hiç mi özel hayatımız olmayacak.evimiz ayrı yolumuz ayrı olsun dedim tependen inmiyorlar.sizce benim haksız olduğum şeyler var mı ben mi büyütüyorum?ne yapmalıyım?
Yok eşime söyledim mesafeni koru diyor.annesinin huyunu o da biliyor.yapamadığım nesafe nasıl korunur.eşine bir şey deyip şikayet edersen ee senin annen de bizde kalıyor derse ne cvp vereceksin?
aynen çifte standartAnnen kalırken ne ala kayınvalide gelince tahammül edemiyorum.
Ben de buna gelemiyorum işte.
Hepsinin cevabı evet ama annem tek kişi onlar kalabalık.annem bize nefes aldırıyor ama kv çok boğuyor.Annen sizdeyken yemek yemiyor mu? Annen sizde kalırken özel hayatınız oluyor mu? Annen sizde buzdolabı açmıyor mu? Annen sabahtan akşama kadar sizde değil mi hatta yatılı olarak?
Keşke bu mümkün olsa.bence kendi annenden ve kvladen den uzağa taşın.
eşin yine anlayışlıymış başkası olsa senin anne gelince iyide benimkine gelince ne oluyor diyerbilirdiYok eşime söyledim mesafeni koru diyor.annesinin huyunu o da biliyor.yapamadığım nesafe nasıl korunur.
Heh aynen öyle.nasıl davranmalıyım mesafemi nasıl korumalıyım benim aklıma takılan bu.Anneniz sizde kaliyor diye mi yapiyor acaba?O rahat rahat kızının evinde kaliyorsa ben de oğlumun evinde kalirim diye dusunuyordur belki...
Bence sizin yaptığınız saygısızlık. Evli olup annenizle yaşayabilecek potansiyeldeyseniz kv gelince de ses çıkartamazsınız. Herşeyden önce eşinizin size karşı saygısını sizde ona göstermelisiniz. Onlar kalabalık dediğin sanki 20 kişi geliyorlar. 11 yaşındaki çocuğa ekmek arası hazırlamak mı zoruna gitti. Evine gelen insanın boğazından geçen lokma mı. Senin annen o evde yiyor içiyor helali hoş Ada'm akşama kadar çalışıyor ama onun annesi kardeşi yerse eyvah evimizin rızkı bittiHepsinin cevabı evet ama annem tek kişi onlar kalabalık.annem bize nefes aldırıyor ama kv çok boğuyor.
Sağolsun anlayışlıdır ama buralara gelesiye neler çektim bir ben bilirim bir de Allah.önceki konularımı okursanız anlarsınız.eşin yine anlayışlıymış başkası olsa senin anne gelince iyide benimkine gelince ne oluyor diyerbilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?