• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv kp görümcem ve ben

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Selamlar hanımlar,benimkisi dert sayılmaz pek ama yine de kafama takılan şeyler var.
Şimdi ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.görümcem var 11 yaşında,kv 45,kp 54 yaşında.annem de bizimle yaşıyor,benden başka kimsesi olmadığı için.kv annem izmir e kendi evine gidince sabah akşam gece dinlemiyor zırt pırt kapıma geliyor.görümcem sürekli bende,kp in bakkal dükkanı olduğu için kv bakkalda geçiriyor gününü.ev düzenleri hiç yok ve kv çok rahat bir kadın.annem gidince sürekli bendeler yatmadan yatmaya evlerine gidiyorlar.onu bunu istiyor,dolabımı açıyor,yok ayran yap bana,yok kız acıkmış ekmek arası yap yesin vs vs.biz de çok zengin değiliz ki onlara da bakalım.bir internet kafemiz var ondan geçinip gidiyoruz köyde yaşıyoruz o yüzden pek gelir yok.eşim benim çalışmamı da istemiyor.kv benim evde yatmak istedi bir keresinde,ben de dedim ki herkes evine anne.ama kızlar sıkıldım artık,hiç mi özel hayatımız olmayacak.evimiz ayrı yolumuz ayrı olsun dedim tependen inmiyorlar.sizce benim haksız olduğum şeyler var mı ben mi büyütüyorum?ne yapmalıyım?

Selamlar hanımlar,benimkisi dert sayılmaz pek ama yine de kafama takılan şeyler var.
Şimdi ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.görümcem var 11 yaşında,kv 45,kp 54 yaşında.annem de bizimle yaşıyor,benden başka kimsesi olmadığı için.kv annem izmir e kendi evine gidince sabah akşam gece dinlemiyor zırt pırt kapıma geliyor.görümcem sürekli bende,kp in bakkal dükkanı olduğu için kv bakkalda geçiriyor gününü.ev düzenleri hiç yok ve kv çok rahat bir kadın.annem gidince sürekli bendeler yatmadan yatmaya evlerine gidiyorlar.onu bunu istiyor,dolabımı açıyor,yok ayran yap bana,yok kız acıkmış ekmek arası yap yesin vs vs.biz de çok zengin değiliz ki onlara da bakalım.bir internet kafemiz var ondan geçinip gidiyoruz köyde yaşıyoruz o yüzden pek gelir yok.eşim benim çalışmamı da istemiyor.kv benim evde yatmak istedi bir keresinde,ben de dedim ki herkes evine anne.ama kızlar sıkıldım artık,hiç mi özel hayatımız olmayacak.evimiz ayrı yolumuz ayrı olsun dedim tependen inmiyorlar.sizce benim haksız olduğum şeyler var mı ben mi büyütüyorum?ne yapmalıyım?
annen sizdeyken özel hayatını nasıl yaşıyorsun annen sürekli sizinle kalıyormuş?

Arada bir izmir e gidiyor.gelince de 15 gün kalıyor en fazla.annem tek kişi oğluma bakıyor.onlarsa cumbur cemaat.

Annen sizdeyken yemek yemiyor mu? Annen sizde kalırken özel hayatınız oluyor mu? Annen sizde buzdolabı açmıyor mu? Annen sabahtan akşama kadar sizde değil mi hatta yatılı olarak?
Hepsinin cevabı evet ama annem tek kişi onlar kalabalık.annem bize nefes aldırıyor ama kv çok boğuyor.

İçilen bi ayranla yenilen bi ekmekle batmazsınız korkmayın.
Senin eşini bu yaşa getirmiş insanlar.
Çok sık geliyolar rahatsızım deseniz anlarım da. Onlarada mı bakıcaz diyip yenecek lokmayı esirgemek hoş değil.

Anneniz sizde kaliyor diye mi yapiyor acaba?O rahat rahat kızının evinde kaliyorsa ben de oğlumun evinde kalirim diye dusunuyordur belki...

Arkadaşlar aslında ben yanlış ifade ettim sanırım.annem bize destek oluyor maddi manevi.fakat onun ailesi insan kullanmaya,yemeye bayılıyor.benim tahammül edemediğim bu.

Şimdi bak, çocuğa yapacağın bir tost, kadına vereceğin ayran sizi ekonomik olarak sarsmaz. Bana pirzola pişir deseydi bir nebze anlardım.

Daha fazla özel alan istiyorsan bunu eşin dile getirmeli, ama bu seferde onun annesi gece gündüz kalıyor da sorun olmuyor diyeceklerdir. Buna hazırlıklı ol.

Anneniz sizinle yaşarken,kayınvalide ve görümceniz batmamalı gözünüze. Annenize yemek hazırladığınızda nasıl batmıyorsa gözünüze kayınvalideniz de batmamalı.
Annem çocuğa bakıyor demişsiniz ama siz çalışmıyorsunuz,demekki anneniz çocuk bakmak amaçlı kalmıyor sizde,sadece gelince size bu konuda yardımcı oluyor.
Yukarıda yazdıklarım doğrultusunda,hiçbirşey yapamazsınız idare etmek dışında zira eşinize söyleseniz,'senin annende sürekli burda' cevabını almanız muhtemel.

Hepsinin cevabı evet ama annem tek kişi onlar kalabalık.annem bize nefes aldırıyor ama kv çok boğuyor.
Bence sizin yaptığınız saygısızlık. Evli olup annenizle yaşayabilecek potansiyeldeyseniz kv gelince de ses çıkartamazsınız. Herşeyden önce eşinizin size karşı saygısını sizde ona göstermelisiniz. Onlar kalabalık dediğin sanki 20 kişi geliyorlar. 11 yaşındaki çocuğa ekmek arası hazırlamak mı zoruna gitti. Evine gelen insanın boğazından geçen lokma mı. Senin annen o evde yiyor içiyor helali hoş Ada'm akşama kadar çalışıyor ama onun annesi kardeşi yerse eyvah evimizin rızkı bitti

Back
X