• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv kp görümcem ve ben

Kadın da 45 yaşındaymış. Hikayede ki asıl oğlanda çok büyük değildir. :KK39:
22 yaşında olsa bile çok fazla yaş farkı ya, ama ben de merak ettim. Yuva kurmanın da bir yaşı var 22 yaşından önceki evlilikleri 'evcilik oyunu' olarak görüyorum ben.

Doğru.ben yaşayamadım hayatımı pek ama pişman değilim yine de.
Pişman olmayın yeter ki.
25 yaşındayken 11 yaşında bir kardeşim olsa onu kardeş gibi göremezdim ya,sanki yeğen gibi, ben mi saçmalıyorum?
Dediğim gibi, o daha bir çocuk ve her şeyiyle kv ilgilenmek zorunda, siz onun bakıcısı değilsiniz.

Pişman olmayın yeter ki.
25 yaşındayken 11 yaşında bir kardeşim olsa onu kardeş gibi göremezdim ya,sanki yeğen gibi, ben mi saçmalıyorum?
Dediğim gibi, o daha bir çocuk ve her şeyiyle kv ilgilenmek zorunda, siz onun bakıcısı değilsiniz.
İşte kv herşeyi üstüme yıkıyor evine sahip çıkmıyor.

Sizin durumunuz kvler hergün gelip bişeyler bekleynce bunalıma girince anneniz gelince onlar gelemedikleri için siz rahatliyorsunuz nefes alıyorsunuz o yüzden dokunmuyor anneniz tabi ki hergün geldikleri zaman insan katlanamaz duruma geliyor MISAFiR OLMAKTAN CIkIYor hergun gelen evde fazla durmayın alsınlar kendilerine bakmaya kafe isletiyor eşim dediniz sanırım sizde gidebilirsiniz yardıma

Hepsinin cevabı evet ama annem tek kişi onlar kalabalık.annem bize nefes aldırıyor ama kv çok boğuyor.
Yaptigin cifte standart..kocan iyi adammis..kv kismisi gelemez oyle gelinin tarafinin oglunun evine sik gelmesine, senin tarafinda boyle bi durum soz konusuyken kv acisini elbette cikarir..

Arkadaşlar aslında ben yanlış ifade ettim sanırım.annem bize destek oluyor maddi manevi.fakat onun ailesi insan kullanmaya,yemeye bayılıyor.benim tahammül edemediğim bu.

Yani benim anlamadığım bu eşler hep harika ama onları yetiştirenler tü kaka.
Bu insanları nişanlıyken falan tanıyamıyor musunuz?
Yada tanıyorsanız neden bile bile lades diyorsunuz? Bakın sonra böyle sıkıntılar oluyor.

Alla özel hayat istiyorsan alti üstlü oturmicaksin kira ödememek icin oturuyorsub kvdelernizde sonrada özel hayat yok diyorsunuz... taşin bukadar basit

sonra dönüp demezlermi senin annen annede milletinki patlıcan mı :D

22 yaşında olsa bile çok fazla yaş farkı ya, ama ben de merak ettim. Yuva kurmanın da bir yaşı var 22 yaşından önceki evlilikleri 'evcilik oyunu' olarak görüyorum ben.
Bence de erkek 26'dan önce evlenmemeli.
2 çocuk olarak düşününce haklısınız, ama 3-4 çocuk , 3er 4er yıl arayla hamilelik falan olunca işte... Bizim kardeş var tekne kazıntısı, ben hiç söylemeyeyim aramızdaki farkı. Ama çok iyi geldi o bize ya :nazar::KK48:

Bence de erkek 26'dan önce evlenmemeli.
2 çocuk olarak düşününce haklısınız, ama 3-4 çocuk , 3er 4er yıl arayla hamilelik falan olunca işte... Bizim kardeş var tekne kazıntısı, ben hiç söylemeyeyim aramızdaki farkı. Ama çok iyi geldi o bize ya :nazar::KK48:
Siz bakıyorsanız, seviyorsanız ve ilgileniyorsanız kime ne :KK200: :nazar:
Ama kv gelinin başına atıyormuş En Büyük KK

Back
X