- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi petitjoueur
Konu sahibi, kocanız kaç yaşında?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen 25 yaşında eşim.Kadın da 45 yaşındaymış. Hikayede ki asıl oğlanda çok büyük değildir.![]()
25 canımKonu sahibi, kocanız kaç yaşında?
22 yaşında olsa bile çok fazla yaş farkı ya, ama ben de merak ettim. Yuva kurmanın da bir yaşı var 22 yaşından önceki evlilikleri 'evcilik oyunu' olarak görüyorum ben.Kadın da 45 yaşındaymış. Hikayede ki asıl oğlanda çok büyük değildir.![]()
Doğru.ben yaşayamadım hayatımı pek ama pişman değilim yine de.22 yaşında olsa bile çok fazla yaş farkı ya, ama ben de merak ettim. Yuva kurmanın da bir yaşı var 22 yaşından önceki evlilikleri 'evcilik oyunu' olarak görüyorum ben.
Pişman olmayın yeter ki.Doğru.ben yaşayamadım hayatımı pek ama pişman değilim yine de.
İşte kv herşeyi üstüme yıkıyor evine sahip çıkmıyor.Pişman olmayın yeter ki.
25 yaşındayken 11 yaşında bir kardeşim olsa onu kardeş gibi göremezdim ya,sanki yeğen gibi, ben mi saçmalıyorum?
Dediğim gibi, o daha bir çocuk ve her şeyiyle kv ilgilenmek zorunda, siz onun bakıcısı değilsiniz.
Söyleyin o zaman.İşte kv herşeyi üstüme yıkıyor evine sahip çıkmıyor.
Diyebilirim ama kırılmasın diye söyleyemiyorum.Söyleyin o zaman.
Benim de bir çocuğum var ve onunla ilgilenmek zorundayım, sen de kendi çocuğunla ilgilen benim üstüme yıkamazsın bakımını yemesini falan diyemez misiniz?
O zaman da senin başın ağrır ama.Diyebilirim ama kırılmasın diye söyleyemiyorum.
Aynen öyle.O zaman da senin başın ağrır ama.
pek kırılıp umursayacak tipte birine benzemiyor.
Yaptigin cifte standart..kocan iyi adammis..kv kismisi gelemez oyle gelinin tarafinin oglunun evine sik gelmesine, senin tarafinda boyle bi durum soz konusuyken kv acisini elbette cikarir..Hepsinin cevabı evet ama annem tek kişi onlar kalabalık.annem bize nefes aldırıyor ama kv çok boğuyor.
Arkadaşlar aslında ben yanlış ifade ettim sanırım.annem bize destek oluyor maddi manevi.fakat onun ailesi insan kullanmaya,yemeye bayılıyor.benim tahammül edemediğim bu.
Arada bir izmir e gidiyor.gelince de 15 gün kalıyor en fazla.annem tek kişi oğluma bakıyor.onlarsa cumbur cemaat.
Çalışmıyorsan annen neden oğluna bakıyor?Arada bir izmir e gidiyor.gelince de 15 gün kalıyor en fazla.annem tek kişi oğluma bakıyor.onlarsa cumbur cemaat.
Bence de erkek 26'dan önce evlenmemeli.22 yaşında olsa bile çok fazla yaş farkı ya, ama ben de merak ettim. Yuva kurmanın da bir yaşı var 22 yaşından önceki evlilikleri 'evcilik oyunu' olarak görüyorum ben.
Siz bakıyorsanız, seviyorsanız ve ilgileniyorsanız kime neBence de erkek 26'dan önce evlenmemeli.
2 çocuk olarak düşününce haklısınız, ama 3-4 çocuk , 3er 4er yıl arayla hamilelik falan olunca işte... Bizim kardeş var tekne kazıntısı, ben hiç söylemeyeyim aramızdaki farkı. Ama çok iyi geldi o bize ya![]()