Rica ederim ,olmazsa yine yaz rahatla destek oluruzTesekkur ediyorumm. Kisa zaman icersinde konuyu acip cildirmadan konuscam
Rica ederim ,olmazsa yine yaz rahatla destek oluruz[/QUO
Yazarim tabii :))
Taşınmayın eşinde o yolu hergün çeksin. Nasıl böyle bir teklif yapar sana sormadan... Kesinlikle olmaz ne kadar uzak o kadar iyi... İyiyken kötü olunuyor çok fazla içli dışlı olmak iyi değil. Buradaki altlı üstlü oturanların açtığı konuları okut eşine sonuç hep aynı en iyisiyle bile...Merhabar. Bi derdim var ki sormayin icim icimi yiyo uyku tutmadi...
Bizim tasinma durumumuz var esimin is yeri degisikligi sebebiyle bi kac aya. (Bu arada kayinvalidem de oturdugu semtten memnun degil) Bu aksam kv esim ben otururken esim, "anne biz tasinacagimiz zaman iki katli mustakil bi eve bakayim sizle altli ustlu oturalim" dedi. Ben şokkKv "olur baban da cok ister" dedi bi sevindirik oldu. Benim bogaz bi dugumlendi. Esimin gozunun icine ters ters bakabildim sadece. Konuyu falan degistirdim hemen. Kv lavaboya gidince esime dedim ki "sen nasil bana danismadan boyle bisey dersin? Benim fikrimi bile sormadan.
" Askim neden guzel olmaz mi falan dedi ama bi bozuldu. Kizlar kayinvalidem kayinbabama kesin soyler o da kabul eder boyle bisey olursa ben napicam. Esimin de kalbini kirmak istemiyorum anne babasi sonucta. Ki ben de ikisini de cok severim. Ama bu durum farkli.. sizce nasil bi yol izlemeliyim esimin kalbini kirmadan nasil konusmaliyim. Biraz fevri bi yapim var da...
altli ustlu oturursak her türlü sesimiz onlara da gider hic bi özelimiz kalmaz deBenim dusuncem bu yonde esim de iki tarafta bi arada olsun istiyo kalabalik aile ortamini seviyo. Ben de hep diyorum ki. Cok sohbet tez ayrilik getirir. Ne kadar uzak olursak o kadar da tatli oluruz.
Benim dusuncem bu yonde esim de iki tarafta bi arada olsun istiyo kalabalik aile ortamini seviyo. Ben de hep diyorum ki. Cok sohbet tez ayrilik getirir. Ne kadar uzak olursak o kadar da tatli oluruz.
Tişikkirlir tivitiyyy
konu sahibi siz cok eglenceli bir kisiye benziyorsunuz. ben de olsam sizinle yakin oturmak isterim.Merhabar. Bi derdim var ki sormayin icim icimi yiyo uyku tutmadi...
Bizim tasinma durumumuz var esimin is yeri degisikligi sebebiyle bi kac aya. (Bu arada kayinvalidem de oturdugu semtten memnun degil) Bu aksam kv esim ben otururken esim, "anne biz tasinacagimiz zaman iki katli mustakil bi eve bakayim sizle altli ustlu oturalim" dedi. Ben şokkKv "olur baban da cok ister" dedi bi sevindirik oldu. Benim bogaz bi dugumlendi. Esimin gozunun icine ters ters bakabildim sadece. Konuyu falan degistirdim hemen. Kv lavaboya gidince esime dedim ki "sen nasil bana danismadan boyle bisey dersin? Benim fikrimi bile sormadan.
" Askim neden guzel olmaz mi falan dedi ama bi bozuldu. Kizlar kayinvalidem kayinbabama kesin soyler o da kabul eder boyle bisey olursa ben napicam. Esimin de kalbini kirmak istemiyorum anne babasi sonucta. Ki ben de ikisini de cok severim. Ama bu durum farkli.. sizce nasil bi yol izlemeliyim esimin kalbini kirmadan nasil konusmaliyim. Biraz fevri bi yapim var da...
işte bir daha konusu açıldığında aynen böyle söyleyin gülerekBenim dusuncem bu yonde esim de iki tarafta bi arada olsun istiyo kalabalik aile ortamini seviyo. Ben de hep diyorum ki. Cok sohbet tez ayrilik getirir. Ne kadar uzak olursak o kadar da tatli oluruz.
Canisi ben komşuyumda ne oluyor her akşam yemeğini orda yeme mecburiyetimiz var hergun gündüzleri evde ne yapıyormuşum yanlarına gidecek misin öksürse ben cagiriliyorum gaz sıkıntısı olsa hemen ben daha 4 aylık evliyim ve şimdiden bıktım dayanamıyorum da aklın varsa komşu olmayida altlı üstlü olmayida sakın kabul etme canım hatta aynı şehirde bile olma. Ben gitmedigimde kocam benle kavga yapıyor dün başıma migren girdi çok ağrıyor sabah telefonun sesine kalktım açtım eşim arıyor. Dün kv hasta olmuş rahatsizmis onun yanına gidecekmisim benim rahatsız olduğum göze hiç görünmüyor. Sancı dan kivransam bile kv oy başım ağrıyor dese hemen bana kos kos diyorlar benim de canım var o yuzden canımsın sakın kabul etme benim düştüğüme sen düşmeValla ben komsu olalim iyi olalim dersem e iyi olcaz ya iste der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?