Merhaba,
Daha önce konularımda bahsetmiştim eşimin ailesiyle ilgili sorunları. Uzun süredir görüşmüyoruz hic biri ile. Kv kp dahil.
Önce şey yaşandı bıttı maddi manevi yıprandık, yine hep alttan alıp giden biz olduk. Özellikle bana demedikleri kalmadı.
Şehir dışına taşındılar. Arama sorma gelme gitme yok. Hanı benim için sorun değil. Eşim çok üzülüyordu. Ölsem haberleri olmayacak diyordu.
Neyse bu bayramda eşim ameliyat oldu.
Kv kp i aradı 3.günü.
Hemen feryat figan işte gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz (arayan taraf hep eşim giden de hep eşim)
Eşimde kızdı biraz ben ameliyat oldum oyuzden şimdi arıyorum diye. Görseniz kv nasıl ağlıyor sanki cenaze var evde. Suç bastırıyor okadar bağıra bağıra ağlayıp sanki.
Bundan 3 ay önce de pandemiden dolayı işsizlik durumları oldu onuda söyledi dedi işsizim yine tık yok onlarda hani maddi birşey beklemiyor bir arar sorarlar vs. O da yok.
Tavır yapmaları da bizim evimizi satmak zorunda kalışımız ki bunu bilip umursamadılar. Elalem laf etmesın diye haberımız yok satmışlar dediler. Kendi kardeşinin kumar borcunu ödedi bu arada.
Yıllardır bunun tavrını yapıyorlar. Eşimle ben eşşek gibi çalışıp herşeyimizi kendimiz yapıyoruz zaten. Onlardan maddi beklentimiz yok. Ama tavırlarına kimse anlam veremiyor. Kendileriyle konuştuğumuzda kavga çıktı
Oğlumu bile görmüyorlar.
Bayram geçeli 3 hafta olacak hala bu insanlar tavırlı 1 saatlik mesafedeler. Madem oğlun ameliyat oldu bir bak gel değil mi. Bağrış çağrış ağlamayı biliyorsun.