Kv kp nin tavırları

benim eşimin ailesi gelmese ben hiç dert edinmem şahsen.
kendileri oğullarini torunlarini girmek istemiyor diye ben neden uzuleyim ki eşimin yerine.
yarin öbur gun esiniz de tun bu olanlari unutur can ciger kuzu sarmasi olurlar kötu olan yine siz olursunuz merak etmeyin.
gelin oglumuzu torunumuzu gostermiyordu olur.
Devamlı beni suçlu göstermeleri sınırımı bozuyor zaten. Halbuki ben hep çalıştım doğumuma kadar. Calıssaydın diye kavga ediyor benimle, öbür gelinlerine cenazemiz çıkmadan çalışamazsın diyen insanlar bunlar, kendi eşlerini çalıştırmayan insanlar

Çok haklısınız,onlar ne biçim insanlar öyle , muhtemelen el iyisi olanlardan.Bol bol konusuyro,olanları keyfine göre anlatıyorlardir.Uzak durdugunuz daha iyi.Esinize üzüldüm ama birakin kendi ana babasıyla nasıl ilişki kurarsa kursun,sizin yapabileceginiz çok şey yok bu konuda.Mesafeli ilişkinizi korumanıza yarar var

Ben şimdiye kadar inanın sesimi çıkarmadım, eşimle dedik biz yaparız herşeyi ellerini birseye sürmediler zaten sürmek istemiyorlarmış. Ev alalım gencken çalışırken yapalım birşeyler diye gebeliğimin son haftasına kadar çalıştım üstelik borç harç için 6 yıl çocuğu erteledik. Doğumdan sonra sıkısmaya başladık arayı açmaya başladılar. Eşimin durumunu bildikleri halde herkese sattılar gittiler haberimiz yok dediler, şok olduk. Şimdi de gelemiyorlar yüzleri yok sanırım. Eşim aramasa aramıyorlar. Torunlarını görme pahasına olsa da gelmiyorlar inatla. Kv çok ustume geldi calıssaydın 3 ay iznin vardı dedi yeni doğum yapmışım benimle kavgalar etti.
O zaman hiç dert etmeyin, gelip gitmesinler daha iyi. Hiç değilse sıkıntıları olmaz. Hem eşinizde görüyordur verilen kıymeti. Baktınız hepsini unuttu ailem demeye başladı, o zaman dişinizi çıkarırsınız.
Evlattır tamamen vazgeçemez, gidip görmek isterse mesafeyi koruyarak yaparsınız.

Küslük olsa daha mı iyi olacak sanki , kavga çıkarsan içindekileri döksen feryat figan.. takılma onların ayıbı yaptıkları . Siz eşinizle iyi olun gerisi Fasa fisoooğğğ 🤩

Ben sizin konularınızı hatırlıyorum ama bir türlü oturtamıyorum kafamda. Ev satışı yüzünden neden tavırlılsr size

Merhaba,

Daha önce konularımda bahsetmiştim eşimin ailesiyle ilgili sorunları. Uzun süredir görüşmüyoruz hic biri ile. Kv kp dahil.
Önce şey yaşandı bıttı maddi manevi yıprandık, yine hep alttan alıp giden biz olduk. Özellikle bana demedikleri kalmadı.
Şehir dışına taşındılar. Arama sorma gelme gitme yok. Hanı benim için sorun değil. Eşim çok üzülüyordu. Ölsem haberleri olmayacak diyordu.

Neyse bu bayramda eşim ameliyat oldu.
Kv kp i aradı 3.günü.
Hemen feryat figan işte gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz (arayan taraf hep eşim giden de hep eşim)
Eşimde kızdı biraz ben ameliyat oldum oyuzden şimdi arıyorum diye. Görseniz kv nasıl ağlıyor sanki cenaze var evde. Suç bastırıyor okadar bağıra bağıra ağlayıp sanki.
Bundan 3 ay önce de pandemiden dolayı işsizlik durumları oldu onuda söyledi dedi işsizim yine tık yok onlarda hani maddi birşey beklemiyor bir arar sorarlar vs. O da yok.

Tavır yapmaları da bizim evimizi satmak zorunda kalışımız ki bunu bilip umursamadılar. Elalem laf etmesın diye haberımız yok satmışlar dediler. Kendi kardeşinin kumar borcunu ödedi bu arada.
Yıllardır bunun tavrını yapıyorlar. Eşimle ben eşşek gibi çalışıp herşeyimizi kendimiz yapıyoruz zaten. Onlardan maddi beklentimiz yok. Ama tavırlarına kimse anlam veremiyor. Kendileriyle konuştuğumuzda kavga çıktı
Oğlumu bile görmüyorlar.

Bayram geçeli 3 hafta olacak hala bu insanlar tavırlı 1 saatlik mesafedeler. Madem oğlun ameliyat oldu bir bak gel değil mi. Bağrış çağrış ağlamayı biliyorsun.
Yahu gelmesinler. Ne bu merak? Eşim üzülüyor demeyin hiç. Gelince de hepinizi üzecekler zaten.

Ben sizin konularınızı hatırlıyorum ama bir türlü oturtamıyorum kafamda. Ev satışı yüzünden neden tavırlılsr size
Ahh bizde onu bilsek. Ben şöyle olduğunu düşündüm hep. Şimdi benim kp yeterki para demeyin. Daha önce de basımıza geldi. Hemen hır gür cıkartıyor para mevzularında.

Şimdi haliyle millet soruyor neden evlerini sattılar diye, çünkü eşim sülalesinin herşeyine koşuyordu. Hastane çalışanı olduğu için halasının torununa kadar .. başı yarılsa annesi babasından önce eşimi arıyorlardı. Babannesinin ne ameliyatları ne tedavileri kuzenin eşi.. elti.. keza kp kv saymıyorum bile.

Haliyle bu kadar ailesine bakan maaşını kurusuna kadar evine harcayan eşime sıkıntı çektiğinde kimse yardımcı olmadı. Millet te soruyor şimdi neden diye , maddi sıkıntı diyemiyor. Millet diyecek siz kalabalıksınız nasıl yardımcı olmadınız bu cocuk herseyınıze kosuyor diye
Onlarda sattılar gitmişler hiç haberimiz olmadı diyor.
Gerçekten öyle olmuş gibi tavır koyuyor ki millete kendini acındırsın
Hatta teyzesinin eşi vardı çok sevdiğimiz bir enişte o bile aradı eşimi sen neden böyle birşey yaptın diye, eşimde dediki napmışım.

Back
X