• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv kp problemleri

dilaraokan

evli mutlu bebisli :)
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
613
751
23
Öyle doluyum ki anlatamam.. 6 aylık evliyim 5 buçuk aylık hamile sorun şu ki kv kp gorumcem eşimin oğlan kardeşi babannesi dedesi yanıma gelecekler 6 ayda bu kaçıncı gelişleri inanın bıktım yıldım ben evlendiğinde onlar yüzünden balayına çıkmayıp afedersiniz gerdege bile köyde girdim 3 gün köyde kalıp evime gelebildim bu yüzden 15 tatilde eşimle bi yerlere gidecektik tabiki içine ettiler :KK61: ben şimdi napiyim ya bıktım valla akıl verin kızlar :KK61:bide onlar geldiklerinde burdaki bütün akrabalarida geliyo (kv kp kirsehirde biz ankarada)

Esin ne diyo bu duruma? Ben olsam kendimi bi yerlere birakirdim ayy basim dondu, ışık rahatsiz ediyo kapatin ayy midem bulandi yemek yaparken mutfagin kapisini kapatin, uyucam gürültü yapmayın derdim. Yemek,temizlik asla yapmazdim. Esimide doldururdum alttan alttan. Hayatim ben cok kotu hissediyorum kalabalik bana iyi gelmiyo diye. Azcik sirret olsan cozulur aslinda

Benim karim hamile kimseye hizmet ertiremem demedi mi? Siz de ailenizin yanina gitseydijiz keske tatil icin. Mucurlularsa onlari durduramazsin :)

Soyle dedim ama pek söyleyecek gibi durmuyor :KK43:
Valla canım o söylemezse arada sen kaçırmış gibi yap ağzından.
2016 Ramazan da KV ler de bize gelecekmiş ama bana direk bişey demedi eşim .Kızımla konuşurken duymuş eşim.
Bende ne gerek var zaten bayram tatilinde oraya gideceğiz dedim.
Olaki kv bana söylerse aaaa x anne bizde değişiklik olsun diye izinde geleceğiz diyeceğim.
Anlar zaten.

Öyle doluyum ki anlatamam.. 6 aylık evliyim 5 buçuk aylık hamile sorun şu ki kv kp gorumcem eşimin oğlan kardeşi babannesi dedesi yanıma gelecekler 6 ayda bu kaçıncı gelişleri inanın bıktım yıldım ben evlendiğinde onlar yüzünden balayına çıkmayıp afedersiniz gerdege bile köyde girdim 3 gün köyde kalıp evime gelebildim bu yüzden 15 tatilde eşimle bi yerlere gidecektik tabiki içine ettiler :KK61: ben şimdi napiyim ya bıktım valla akıl verin kızlar :KK61:bide onlar geldiklerinde burdaki bütün akrabalarida geliyo (kv kp kirsehirde biz ankarada)

Eşin orda ne diye bekliyor acaba !!!Heykel falan mı ?
Azıcık ailesini frenlesin okadar insanı bu 6 aylık zaman içinde sayısını bile unutmuşsunuz ağırlamakta,
6aylık çiçeği burnunda yeni gelin hoş değil ,asıl sorun eşinin ailesinin mantığında!
Nekadar ççirkin bir durum tamamen düşüncesizlik yahu,

Bu rada her geldiklerinde yuzunuz guluyorsa onubfirsat biliyorlardir. Her yorukdugunda yatak odasina git yat. Bebeginden taviz verme. Illaki bi yemek yapan olur. Halilarini cirptir.dogum oncesi güzel olur

İyi ki eşimin ailesinden kimse ile görüşmüyorum. İşin zor şöyle ki; bunu eşinin dile getirmesi gerek. O getirmiyorsa sen yapacaksın bu sefer iş boşanmaya kadar gider. 6 aylık evlilikte 5,5 aylık hamile olmak baya bir cesaret ister aslında. En baştan elini kolunu çocukla bağlıyorsun, çocuk işin içine girince insanların cesareti azalıyor ve bağlılığı daha çok artıyor olarak gözlemledim. Ben olsam kocamı da, ailesini de kapı önüne koyarım ama sen yapamazsın çook büyük ihtimalle. Bu durumda eşine tatlı dille anlatacaksın.

Eşinde iş yok
Balayına gitmemiştik şimdi telafi edeceğim diyemiyo
Duyan gelecek napalım ses etme diyo hala

Bu rada her geldiklerinde yuzunuz guluyorsa onubfirsat biliyorlardir. Her yorukdugunda yatak odasina git yat. Bebeginden taviz verme. Illaki bi yemek yapan olur. Halilarini cirptir.dogum oncesi güzel olur
Hiç yüzlerine gülmüyorum aslında :( onlardaki mantık nasıl olsa oğlumuzun evi gideriz mantığı

İyi ki eşimin ailesinden kimse ile görüşmüyorum. İşin zor şöyle ki; bunu eşinin dile getirmesi gerek. O getirmiyorsa sen yapacaksın bu sefer iş boşanmaya kadar gider. 6 aylık evlilikte 5,5 aylık hamile olmak baya bir cesaret ister aslında. En baştan elini kolunu çocukla bağlıyorsun, çocuk işin içine girince insanların cesareti azalıyor ve bağlılığı daha çok artıyor olarak gözlemledim. Ben olsam kocamı da, ailesini de kapı önüne koyarım ama sen yapamazsın çook büyük ihtimalle. Bu durumda eşine tatlı dille anlatacaksın.
Canım bebeğim en büyük destekçim şu an :( ama zamanı geldiğinde hepsini kovmasini iyi bilirim eşimide

Back
X