• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv kp problemleri

burda en büyük görev eşine düşüyor...biz tatile gidicez döndükten sonra gelirsiniz falan demeli en azından..

senin bir rolün yok canım burda
eşin halledicek.
"eşim hamile anne bu kadar kalabalığa ne gerek var" dese bile kafi.
sülale gelecek sanırsam?

Eşi aksine çok dert ediyorsun , gelenlerın sana desteği falan olur bile diyebilir malesef erkek zihniyeti böyle...

Açıkca benim misafir ağırlamaya ne gücüm nede moralim var kendi yükümü bile zor taşıyorum birde 7 sülalenimi ağırlayamam hiç kimse kusura bakmasın azıcık düşünceleri varsa beni yorup müşkül duruma sokmasınlar bebeğimede banada bu kadar stres çok sen anlat yada ben anlatmasını bilirim diye söyle eşine şayet yinede yüzsüzlük edip gelirlersede hiç uğraşmayın onlar pişirsin yıkasın temizlesin etrafı kılını bile oynatmaki olaki 1 dahaki sefere gelmek canları istemez hizmet olmayınca Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

Aynen öyle canım :KK43:

25. Haftadan beri benimde erken doğum riskim vardı. Bunu bildiği halde 16 saatlik yola, yazı geçirmek için bulunduğumuz ile 1minibüs akraba gelecekti. Kv kp görümce amcalar hala ve çocuklar.. hepsi yemeklerime bayılır tabi bize güzel yemekler pasta börek hünerini konuştur dedi kv. Ben oturduğum yerden zor kalkıyorum. Eşimi güç bela ikna ettim. 31. Haftada kanama yaşayıp hastanede yattım. Kv arayıp sormadı o zaman. aradıklarında da teselli edeceğine Kp, ölürse Allahın takdiri dedi. Hamileyken kimseye hizmet etmek zorunda değilsiniz. Hamilelik süreci bitince buyursunlar gelsinler. Zaten doğumda geldiler lohusalığı zehir ettiler. 5günde 12 kilo verdim. Bi bitmediler. Allah hepsine merhamet versin.

Canim bende de ayni seninkiler gibi oglumuzun evi istedigimiz gibi geliriz diyen kv kp gorumce vardi, aklinca beni insan yerine koymayan.gosterdim onlara kimin eviymis ben neymisim orda.oylelerini iyi bilirim onlar arsizsa sen daha arsiz olacaksin yuzsuzse sen daha yuzsuz.ben oyle biri degildim tabi de baktim herkesin anladigi dilden konusmak gerekiyomus bende oyle yaptim.sen hamilesin ne isi var o kadar insanin evinde.isterse hic is yaptirmayacak olsunlar yine de gelmeleri dogru degil ki! Diyecegim evimize gelen misafire tabiki saygida hurmette kusur etmeyelim ama boylelerine de hersey mustahak kimse kusura bakmasin.allah yardimcin olsun.

Gerçekten çok anlayışsız insanlar. .:KK12:
Anlayış dersi verse birileri artık. .:KK34:
Hamile kadın kendine bakamazken..:110:
Üstüne sülaleye nasıl baksın. .:KK35:

nasıl insanlar bunlar ya? şaka gibi :KK57:
eşin ailesine tatile gideceğinizi söyleyemiyorsa, geldiklerinde çok ağrım var de hizmet falan etme.
hatta senin yerinde olsam, sürekli hastaneye giderim, anlasınlar :63:

kayın validemle kayınpederimin elini ayağını öpesim geldi valla
benim kv ve kp de niye gelmiyorsunuz bize dediğimde, yavrum rahatsız etmek istemiyoruz, siz de gençsiniz der

onlar geldiğinde aileniz yakınsa onlara gidin kalın.
ya da arayın kvdenizi laf arasında kanamam var kalkmamam lazım isterseniz başka zaman gelin sizi istediğim gibi ağırlayamam deyin allah korusunda.
ya da eşinize resti çekin yoksa kurtulamaz böyle sinir stres olursunuz.

Kabahat kocanda. Ezik ezik dolaşacağına açsın ağzını hamile kız başka zaman gelin demesi lazım. Kaldı ki iş yapmayacak bile olsan hamilesin uzanıp yarım saat dinlenemezsin o kadar insan evdeyken. Kaç gün kalacaklar peki?

Eşine söyle istemediğini. Daha yeni evlisiniz. Ben de 1 aylik evliydim eşimin annesi babasi geldi 5 ay kaldilar. Daha kalacaklardı eşimle kavga dövüş göndermesini istedim. Sonunda küsüp gittiler. Gorumcemin cok yaşlı kv si var 2 gün görümceme kalmaya gelmiş kv niye geliyor gelmesin, gönder kızım diyor. Ben de kızina dediğini kendisine yaptırdım. 1 seneye yakındır gelmiyorlar..

Millet evinde oturamıyor. Hele şu görümce ve kayınları hiç anlamıyorum. Genç insanlar hiç mi kendi hayatınız yok. Bir eve toplaşınca ne oluyor.

Back
X