Kv kp saçmalığı

Çok mu lazım aman boşver ne olduklarını belli etmişler benim bekar abim var değil düğün kına evlendikten sonra söylemeyi düşünüyorum lüzumu yok

Cok ayıp yaptıkları. Tabiki çağırmaları gerekiyor arada sen varsın gelinlerisin seni düşünüp çağırmaları gerekirdi.

İlk çağırılması gereke kişiler arasında olduğunu düşünüyorum bende ayrıca sakın gitmemezlik yapmayın eşiniz üzülür aranız açılır eşiniz annesine söylesin davet ettirsin.

Çağırmamaları elbette ayıp. Ama evlilik olgunluğunda biriyseniz, anneniz çağırılmadı diye gitmemezlik yapamazsınız. Siz eşinizle bir ailesiniz, anneniz ablanız başka bir aile. Herkesin yeri ayrı, saygısı, değeri ayrı.

Belki unutmuşlardır, eşiniz bir sorsun annesine hatırlatıyor gibi.

Bu saate kadar çoktan çağırmış olmaları gerekliydi. Eşinizin tavrı nasıl? Eğer eşiniz aileciyse ona değil direk kayinvalideye söyleyin, ama esiniz objektif ise ona söyleyin. Çünkü yapılan şey çok çok ayıp. Anneniz haklı olarak çağrılmayı bekler sırf kayinvalideyenize değil eşinize bile kırılır.
Ama ne olursa olsun bu saatten sonra sizin aileniz çağrılsa da gitmez bence. Öyle de olmalı ama siz sakın gitmemezlik yapmayın sonuçta eşinizin hatırı var.

Ben olsam bende katılmazdım ama ben fevri yapıda biriyim tavrımı koyarım, siz doğru kararı verirsiniz kendiniz için önce sormak gerek neden davet etmemişler.

Çok ayıp. neden davet etmemişler sormalısınız.düğüne siz de gidersiniz ama soguk davranıp misafir gibi takılabilirsiniz

Davet etseler bile gidecekmi annen bu saaten sonra. Git misafir gibi gel. Hiç de konu etme. Lafı geçerseler annemin de çok umarındaydı zaten tavrını takın:)

Bu işler hep mi sorun oluyor

Biz evlenirken eşimin abisine gittik
Bir tomar davetiye verdik siz düğün sahibisiniz eşiniz dostunuza da verin dedik

Eltimin annesi de onlarla yaşıyor hep beraber salonda bu muhabbeti yaptık eltimin kardeşi var başka şehirde aman onu da çağırın vs dedik

Eltimin annesi, Kv kp ve bize küsmüş onu düğüne davet etmemiş kimse diye

Aradan 3 yıl geçti görümcem evlenecekti

Benim ailem başka şehirde yaşıyor tatile geldiler görümceme falan da düğüne geliriz dediler

Neyse düğün yaklaştı biz konuşuyoruz şu Zaman gelelim vs diyorlar düğünden sonra biz tatile gideceğiz ama erken gelin falan diye konuşuyoruz

Kimse arayıp davet etmiyor eşim babasını, ablasını arıyor insanlar gelecek davet edin diye aman onlar gelen ay buradaydı bizim düğüne mi gelecekler davet etsek demişler

Eşim kavga edip davet ettirdi onlar da geldiler bunu ikimiz biliyoruz tabii annemler bilmiyor

Özetle bu tarz sıkıntıları eşiniz ile çözün

Bir de son güne kadar neden beklediniz Kv ye sormak için

Üste çıkabilir annen yabancı mı sen davet etmişsindir diye bekledik diyebilir

O dugune git ama misafir gibi onlara ders olsun

Bence kv ye bir sorun. Bazen "gelin ailesine zaten söylemistir" diye ayri aramayanlar oluyor. Yok hususi cagirmadiysalar sahsen bende gitmem. O saatden sonra evime de kabul etmem. Aileme saygisizlik tek bir defa yapılır. Ondan sonrasi olamaz
aynen gelin zaten soylemistir uzak gormedik ayrica davet icin derler belki de..siz suclu cikarsiniz uste cikarlar..

Annemi saymayanı ben hiç saymam.
Ne kınaya ne düğüne gitmem
Koca kişisi de kalkıp onları savunursa eğer kızılca kıyameti koparırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…