Ne diyorlar mesela?merhaba arkadaşlar benim kayinvalidem ve kayınpederin ikisi bir olup beni gıcık ediyorlar sürekli onlara oturmaya gittiğimizde canımı sıkacak şeyler bulup konuşuyorlar bide canim sıkılınca da bakıp bakıp gülüyorlar ne yapacagimi şaşırıyorum sürekli gözleri üstümde moralimi düşürmeye çalışıyorlar sürekli kp im sana saydığımız lafları yaptıklarımızı kimseye yapmadık diyor yüzüme eşime söylüyorum o yaşlı onun kusuruna bakılmaz diyor her geldiklerinde bi laf sokup gidiyorlar ertesi günde arayıp kontrol ediyolar kavga ettikmi diye esimle bunların dışında hicbir sorunumuz yok kavga etmemizi dört gözle bekliyorlar ne yapacagimi şaşırdım eşime kızsam onları tutuyor yaşlılar diye kavga etsem onlar sevinecek bi akıl verin kv herkesle aramı bozuyor arkamdan konuşuyor
Keşke kolay olsa bu dediginizE siz de sorun etmeyin duymayın ya da güzel şeyler konuşun. Güzel konuların açıp konuşun ortamı neşelendirin. Tatlı yapıp gidin mesela . Onları değiştirmek sizin elinizde
Kolay canım. Mutluluğunuzu düşünüyorsan eğerKeşke kolay olsa bu dediginiz
BiE siz de sorun etmeyin duymayın ya da güzel şeyler konuşun. Güzel konuların açıp konuşun ortamı neşelendirin. Tatlı yapıp gidin mesela . Onları değiştirmek sizin elinizde
Ne diyorlar mesela? Aldığımız herseye bir kulp buluyorlar araba aldik yeni niye aldiniz yeni bisey giysem niye giyindin sunun gelini soyle bunun oglu boyle eşime herkesin hanimi iyi bi ben kötüyüm sürekli bunu ima ediyorlar obur
Aynen öyle eşimde yaşlılar vicdan azabı çekmek istemiyorum diyor ama ben eziliyorumbu seferde bişey desem hemen gözüne batıyor ama onlar ne derse desin problem yokİşin kolayını bulmuşlar, onlar yaşlı kusuruna bakılmaz.
Yaşlı olan da azıcık haddini bilip, dilini tutacak arkadaş.
Yaşlı dediğin artık böyle saçma sapan işlerle uğraşmaz.
Bazı yaşlılar dilini tutmuyor, sonra da dört dörtlük saygı bekliyor.
İlk önce küçüğüne karşı sevgi ve saygılı olacaksın, sonra saygıyı bekleyeceksin.
Madem baş edemiyorsunuz, karşınızdaki size nasıl davranıyorsa aynı onlar gibi olun.
Şakayla karışık lafınızı sokun. Bırakın birazda onların içine otursun.
Siz taniyorsunuz galiba?Ne demek onlar yaşlı onların kusuruna bakılmaz, işlerine gelince her şeye fitne fesat karıştırmayı cok iyi biliyorlar ama
Sende sakayla karışık ver cevaplarini.Bir sey derlerse aa biz aileyiz aramızda darilmaca mi olur?Ben kimseye böyle samimi davranmam sizi yakin buldumla susle saygisizlik diye de algilanmasinmerhaba arkadaşlar benim kayinvalidem ve kayınpederin ikisi bir olup beni gıcık ediyorlar sürekli onlara oturmaya gittiğimizde canımı sıkacak şeyler bulup konuşuyorlar bide canim sıkılınca da bakıp bakıp gülüyorlar ne yapacagimi şaşırıyorum sürekli gözleri üstümde moralimi düşürmeye çalışıyorlar sürekli kp im sana saydığımız lafları yaptıklarımızı kimseye yapmadık diyor yüzüme eşime söylüyorum o yaşlı onun kusuruna bakılmaz diyor her geldiklerinde bi laf sokup gidiyorlar ertesi günde arayıp kontrol ediyolar kavga ettikmi diye esimle bunların dışında hicbir sorunumuz yok kavga etmemizi dört gözle bekliyorlar ne yapacagimi şaşırdım eşime kızsam onları tutuyor yaşlılar diye kavga etsem onlar sevinecek bi akıl verin kv herkesle aramı bozuyor arkamdan konuşuyor
Bende diyorum ben müdahale etmeden sen uyar güzellikle diye yumusakligindan yararlanıp herşeyi yapıyorlar nevarki ne yapiyorlarki diyor üstünü ortuyorEşinize gercekten çok üzülüyorum en azından sen onlar böyle şeyler söyleyince uyarabilir misin bende beni üzdüklerinin farkında değiller bilinçli yapmıyorlardır ben uyarırsam yanlış anlaşılır falan desen?
Yok genel konustumSiz taniyorsunuz galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?