- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.104
- 1.123
İyi de onları döv, söv, sokağa at demiyorsunuz Ki, bu neyin vicdan azabı.Aynen öyle eşimde yaşlılar vicdan azabı çekmek istemiyorum diyor ama ben eziliyorumbu seferde bişey desem hemen gözüne batıyor ama onlar ne derse desin problem yok
Yok genel konustumkavga etsinler diye uğraştıklarına göre iyi niyetli olmadıkları belli
70 yaşında kvKaç yaşındalar?
Bir de mesela ne diyorlar size?
Aynen öyle kötü davran demiyorumki biraz davranışlarına bakislariylada olsa eşim çeki düzen verebilirİyi de onları döv, söv, sokağa at demiyorsunuz Ki, bu neyin vicdan azabı.
Sadece sizinle, anne babası arasında ki mesafeyi ayarlayacak. Hepsi bu.
Adam olupta eşimi ezdirmeyeyim demiyorda, onlar yaşlı vicdan azabı çekemem diyor.
Kusura bakma ama eşin çok pasif.
Eşin böyle olduğu sürece, kv kp daha çok canını sıkar.
Sizde onlara laf sokun alttan alttan70 yaşında kv
75 kp
Iki tane daha oğulları var onlardan korktuklarından çok iyi davranıyorlar her dediklerini yapıyorlar beni her gördüklerinde haşliyorlar resmen her hafta görüşüyoruz çalışmama rağmen niye bukadar geciktiniz niye hiç gelmiyorsunuz gelmek için arıyoruz telefonları açmıyorlar veya gelmeyin başkaları var diyolar gidince niye gelmiyorsunuz çocuklara büyüyünce bize siz bakmak zorundasınız diyorlar bana bakıp gülüyorlar sınır etmek için herşeyi yapiyorlar
Ben esimle kavga etsem direk gider onlara anlatır zaten onların istediği de o beni kötü edip esimle arkamdan konuşmak valla ne yapacagimi şaşırdım milletin kv kötüyse kayinpederi iyi oluyor bizimkilerin ikiside yoldan çıkmışOnların sana soktukları laflar bellidir zaten, otur düşün sokulacak ince laflar belirle sonra da gülümse, ne denir ki başka, ben hayatta affetmem herkesin yüzüne cevabı yapıştırırım, herkes bu huyumu bildiği için haddini aşamaz eşim de sonrasında onu haklayacağımı bildiği için hayatta müdahil olmaz ama sen baştan böyle olmadığın için sıkıntı büyük olur.
Bunlari boyle olay sirasi olmadan siz hic bir sey yapmadan mi soyluyorlar?70 yaşında kv
75 kp
Iki tane daha oğulları var onlardan korktuklarından çok iyi davranıyorlar her dediklerini yapıyorlar beni her gördüklerinde haşliyorlar resmen her hafta görüşüyoruz çalışmama rağmen niye bukadar geciktiniz niye hiç gelmiyorsunuz gelmek için arıyoruz telefonları açmıyorlar veya gelmeyin başkaları var diyolar gidince niye gelmiyorsunuz çocuklara büyüyünce bize siz bakmak zorundasınız diyorlar bana bakıp gülüyorlar sınır etmek için herşeyi yapiyorlar
Herşeyi anladım da size bakıp neden güldüklerini anlamadım70 yaşında kv
75 kp
Sinir olunca daha çok sinirlendirmek için :)Herşeyi anladım da size bakıp neden güldüklerini anlamadım
Sinir olunca daha çok sinirlendirmek için :Herşeyi anladım da size bakıp neden güldüklerini anlamadım
Inanın hiçbirşey olmuyor bende ona şaşırıyorum sadece kıskançlık başka birşey degilBunlari boyle olay sirasi olmadan siz hic bir sey yapmadan mi soyluyorlar?
O zaman dengesizler! Amaaaa olay oluyor uzerine farkli durumlarda bunlari soyluyorlarsa lutfen oyle anlatin bu sekilde anlattiginizda bir sey anlasilmiyor.
Niye kiskaniyorlar ki sizi o yastaki insanlar? Ya da eltiniz falan varsa onlarada yapiyorlar mi yoksa sadece size ozgu mu?Sinir olunca daha çok sinirlendirmek için :
Inanın hiçbirşey olmuyor bende ona şaşırıyorum sadece kıskançlık başka birşey degil
Ya valla herkes kendi çektiğini bilir bunu dersem kızar mısınız bilmiyorum ama yaşları epeyceymiş gülüp geçseniz tavırlarına he he diyip kendi bildiğinizi yapsanız yine açıklıktan yanayım rahatsız olduğunuz durumu yine onlarla çözmeye çalışın. Bazı insanlar yaşlandıkça değişik huylar ediniyorlar gerçektenSinir olunca daha çok sinirlendirmek için :)
Bunların cevabı kolay ya sen boşuna sinir oluyorsun70 yaşında kv
75 kp
Hahha o ne ya öyle ruh hastası gibilermerhaba arkadaşlar benim kayinvalidem ve kayınpederin ikisi bir olup beni gıcık ediyorlar sürekli onlara oturmaya gittiğimizde canımı sıkacak şeyler bulup konuşuyorlar bide canim sıkılınca da bakıp bakıp gülüyorlar ne yapacagimi şaşırıyorum sürekli gözleri üstümde moralimi düşürmeye çalışıyorlar sürekli kp im sana saydığımız lafları yaptıklarımızı kimseye yapmadık diyor yüzüme eşime söylüyorum o yaşlı onun kusuruna bakılmaz diyor her geldiklerinde bi laf sokup gidiyorlar ertesi günde arayıp kontrol ediyolar kavga ettikmi diye esimle bunların dışında hicbir sorunumuz yok kavga etmemizi dört gözle bekliyorlar ne yapacagimi şaşırdım eşime kızsam onları tutuyor yaşlılar diye kavga etsem onlar sevinecek bi akıl verin kv herkesle aramı bozuyor arkamdan konuşuyor
Araya mesafe koyun daha az görüşün. Bu mümkün değilse esiniz yokken siz de onlara laf sokun gülerek. Esiniz gelince de canim annem babam moduna girin. Erkeklere anlatmak coook zor her zaman masum goruyolar cunku kendi ailelerini.merhaba arkadaşlar benim kayinvalidem ve kayınpederin ikisi bir olup beni gıcık ediyorlar sürekli onlara oturmaya gittiğimizde canımı sıkacak şeyler bulup konuşuyorlar bide canim sıkılınca da bakıp bakıp gülüyorlar ne yapacagimi şaşırıyorum sürekli gözleri üstümde moralimi düşürmeye çalışıyorlar sürekli kp im sana saydığımız lafları yaptıklarımızı kimseye yapmadık diyor yüzüme eşime söylüyorum o yaşlı onun kusuruna bakılmaz diyor her geldiklerinde bi laf sokup gidiyorlar ertesi günde arayıp kontrol ediyolar kavga ettikmi diye esimle bunların dışında hicbir sorunumuz yok kavga etmemizi dört gözle bekliyorlar ne yapacagimi şaşırdım eşime kızsam onları tutuyor yaşlılar diye kavga etsem onlar sevinecek bi akıl verin kv herkesle aramı bozuyor arkamdan konuşuyor
Onlara istediğini verme sessiz kal insanlar kendileri öğrensin zamanla göreceklerdir zatenmerhaba arkadaşlar benim kayinvalidem ve kayınpederin ikisi bir olup beni gıcık ediyorlar sürekli onlara oturmaya gittiğimizde canımı sıkacak şeyler bulup konuşuyorlar bide canim sıkılınca da bakıp bakıp gülüyorlar ne yapacagimi şaşırıyorum sürekli gözleri üstümde moralimi düşürmeye çalışıyorlar sürekli kp im sana saydığımız lafları yaptıklarımızı kimseye yapmadık diyor yüzüme eşime söylüyorum o yaşlı onun kusuruna bakılmaz diyor her geldiklerinde bi laf sokup gidiyorlar ertesi günde arayıp kontrol ediyolar kavga ettikmi diye esimle bunların dışında hicbir sorunumuz yok kavga etmemizi dört gözle bekliyorlar ne yapacagimi şaşırdım eşime kızsam onları tutuyor yaşlılar diye kavga etsem onlar sevinecek bi akıl verin kv herkesle aramı bozuyor arkamdan konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?