• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp tatil üçgeni

Kv nin nefes alıyor olması size batıyor anlaşılan.
Ortada bir şey yokken boyleyseniz ...
Burda herseyi acik acik yazmiyoruzdur belkide yazamiyoruzdur. Ornegin siz uyurken esiniz de yeni kalkmis kapi aralik kalkmis bi bakmissin ki yakan acilmis kv gelmis gogsune avcunu dayamis ay suna bak diye sıkmaya baslamis. Acaba nasil sok olucaksiniz uykunuzdan sicricaksiniz ve kapiyi acik birakin demesi size nasil baticak icten ice tovbe cekiceksiniz!!

Çok abartıyorsunuz 2-3 günde ölmezsiniz ya eşinizin de ailesiyle vakit geçirmeye hakkı var ayrıca misafirlikte zaten yatarken insan giydiğine dikkat eder yorganı çeker üstüne kadın o zaman yaz diye kapı açık dursun demiş orada da bişey yapacak değilsiniz ya o da kapınıza dikilecek değil

Eşinle odadayken değil,oğlu çıkınca geliyormuş kapıya ve kahvaltıyı da kadın hazır ediyor ama hala size yaranamıyor ilginç..

Kalkıp yardım etmeniz gerekirken çağrılmayı bekleyen sizsiniz kapıya gelecek ne yapacak orada eşiniz uyandıysa sizinde kalkmanız gerek zaten Şimdi kış kaparsınız kapınızı bu ne tahammülsüzlük yani o da anne yarın birgün sizde anne olacaksınız gelininiz olacak
Esim bnden once uyanmiyor o ciktigi anda giriyor elbette esim kalktiginda kalmam gerek ve kalkarim zaten

kapalı giyinmesenizde üstünüze bir pike alabilirsiniz ayrıca yine misafirlikte erken kalkılabilir eşiniz uyanmış kahvaltı hazırlanmış kadın ayağına gelmiş kahvaltı hazır kızım diye ama yok şöyle böyle..iki gün erken kalkmakla incileriniz dökülmez yani kaldı ki anlattıklarınız yaz için geçerli kışın normal pijama giyer kapınızı kaparsınız 3 gün bile zahmete gelemiyorsunuz bu mu yani gitmeme nedeni. kaynananıza acıdım hakikaten ben olsam kalkar kahvaltımı yapar uyandırmam kalkınca hazırlasın yesin derim çünkü haketmiyorsunuz eşinize de yazık.
Esimle ne ilgisi var. Siz birebir sahit olmuyosunuz ki. Esimin tepkisi olsa bna karsi onu da yazarim ki tepkisi olsa bende de hata var demek ki diye dusunurum blki de konu acmam. Siz kv olunca oyle yaparsiniz.

Allah beterinden saklasin ne kv'ler var da sen sıkılacagina icinden geceni soyle kv sıkılsın.
Tabikide oyle beterin beteri olur derler. Hepimiz bize farkli gelen seyleri yaziyoruz iste. O an kirmiyim diyorum smdi nasil soylesem diyorum hop lafin zamani geciyor:)

Bazen insan kirmaktan cekiniyor ya da dedigin gibi vakti geciyor. Kapi meselesi kabak tadi vermis ama gercekten. Soyleyeceksin. Ama aliskanlik sonucta hemen birakamaz. Cilingirde master anahtar var 3 tl bir sey. Koy bir tane cantana lazim olursa kullanirsin. Gercekten bir yerlerini mincikliyor mu ya kv? Cok tuhaf :rolleyes:
Tabikide oyle beterin beteri olur derler. Hepimiz bize farkli gelen seyleri yaziyoruz iste. O an kirmiyim diyorum smdi nasil soylesem diyorum hop lafin zamani geciyor:)

Bazen insan kirmaktan cekiniyor ya da dedigin gibi vakti geciyor. Kapi meselesi kabak tadi vermis ama gercekten. Soyleyeceksin. Ama aliskanlik sonucta hemen birakamaz. Cilingirde master anahtar var 3 tl bir sey. Koy bir tane cantana lazim olursa kullanirsin. Gercekten bir yerlerini mincikliyor mu ya kv? Cok tuhaf :rolleyes:
Valla 2 3 kez yapti ustelik. Ilkinde kendimi geri cektim beynim zonkladi bi an ne diyecegimi bilemedim uykudan uyaninca da kendime gelemedim vs sonrasinda tepkimi koydum esime anlattim bi daha olmasini istemiyorum olmucak dedim. Esinin annesi naparsin iste hatali da olsa sonunda esin uzuluyor. Sende ne de olsa annesi diyosun. Sevgi bitiyo kv ye o ayri

I iibflisosyolog
tasvir ettiginiz minciklama tacize girer, bu durumda kimse sizden o eve gitmenizi bekleyemez. tavrinizi koyun.
Ben herkesin olacagi gibi inanilmaz sinirlendim kizdim soylendim esim konusmustur ki konusur halleder bna soylemez sanki kendiliginden duzelmis gbi. Agzindan kacirir ben konustum vs diye. Kotu niyetli degil iste bilememis sevgi gostergesi olarak yapmis rica ediyorum bi daha olmucak dyince mecburen gittim kapris yapmadim ki dedigin gibi gitmemek bnm hakkimdi. Ama cok sogudum saygiliyim ama sevgi yok. Artik bisey yapsa batiyor iste

Burda herseyi acik acik yazmiyoruzdur belkide yazamiyoruzdur. Ornegin siz uyurken esiniz de yeni kalkmis kapi aralik kalkmis bi bakmissin ki yakan acilmis kv gelmis gogsune avcunu dayamis ay suna bak diye sıkmaya baslamis. Acaba nasil sok olucaksiniz uykunuzdan sicricaksiniz ve kapiyi acik birakin demesi size nasil baticak icten ice tovbe cekiceksiniz!!
:oha:mahrem diye bir sey var. bundan kayinvalidenizin haberi varmi

Selam arkadaslar. Tatiller bir bakima kabusum oldu suan calismiyorum. Kv kp gitmemek icin tek mazeretim esimin isi. Ama yariyil tatili geldi:)) simdi kesin 2 3 gun gidicez. Hic rahat olamiyorum orda. Yazin kaldigimizda haliyle hava sicak odamizda klima yok. Kv abartisiz her gece ay kizim kapatmayin kapinizi hava cok sicak bunalmayin sonra. Deli oluyorum ya hava sicaksa sicak bi insan odasinin kapisi acik yatar mi hele yaz gunu. Ki kis olsa yatilmaz ister evli ol ister bekar.Yine esim sabah odadan cikar mesela pat odaya girer ay gunaydin hadi kahvalti hazir. ya seslen girmen sart mi bi kapi cal bisey yap. Giyinmek icin fln kapiyi kilitliyorum lap diye acmasin ki yapmisligi var. Vs vs hic bisey olmasa yalnizken sacma sapan muhabbet konulari. simdi gidince yine bni neler beklicek kimbilir. Esim de hayatim istemezsen zorlamiyorum gelme diyor. Ama hem esim uzulsun istemiyorum hem onlarin agzina laf vermek istemiyorum. 2 hafta tatilde bi kez gelmedi dicekler fln. Sizce gittigimde muhattap olmamak icin napsam esim bazen akrabalara buyuklere ugruyor isyeri ziyareti fln. Erken yatiyo ayagina odama mi gitsem.Yalniz kaliyorum napsam bilemedim.

Güzellikle o lafları söylediğind karşılık verseniz

Kızım kapıyı açık tutun
Ayyy anneeee o nasıl soz biz cami açarız sen merak etme hiç kapı açık olur mu de

Hem şaka hem gülerek hem de yuh daha neler surat ifadelerini karistir

Cat diye dalınca Ayyyy diye bas çığlığı eşin de anne lütfen kapıyi çalmadan girme desin ayıp olduğunu anlasin

Canım sen yazmazsan biz nerden bilelim bunları. Yazdığın kadarıyla cevaplıyorum.
Senin kv sapık mi?meme avuclamakta ne? Kocan ne diyor buna

Canım sen yazmazsan biz nerden bilelim bunları. Yazdığın kadarıyla cevaplıyorum.
Senin kv sapık mi?meme avuclamakta ne? Kocan ne diyor buna
Elbette oyle yazicaz ki bilesiniz. ama ben mesela bi arkadasin actigi konuyu okurken bunu aklimdan geciriyorum. Cekiniyor insan bazen birkac seyden bahsedip nasil su konuda onlem alsam diyor. Sozde seviyor hani yapariz ya ayy canim benim der sariliriz sirtini sivazlariz vs ama buna gogus dahil olamaz tbiki. Ne desin yazik bnm gozumde annesi kotu imaj cizsin istemiyor olacak ki. Hayatim sevgisini yanlis sekilde gostermis haklisin bn ozur dilerim diyo. Kotu bi niyeti yoktur diyo ama neden boyle yapti sence diyorum sessiz sessiz kaliyor adam savunamiyor da tabiki.

Ben benimkine dedim ki defalarca bütün ev senin ama yatak odama girme en son zıplıyor Du odanın içinde aha giriyorum işte nolacak diye bizim 19 yıllık gelinim iz yeni ev aldıklarında yeni dolap yaptırdı açtı gösterdi bebek olduğunda vs mecburi girmişimdir annemde öyle ama bunlar ogluyla ayrimlasàmamış hastalık lı zihniyetler

Ben benimkine dedim ki defalarca bütün ev senin ama yatak odama girme en son zıplıyor Du odanın içinde aha giriyorum işte nolacak diye bizim 19 yıllık gelinim iz yeni ev aldıklarında yeni dolap yaptırdı açtı gösterdi bebek olduğunda vs mecburi girmişimdir annemde öyle ama bunlar ogluyla ayrimlasàmamış hastalık lı zihniyetler
Ay saka yapiyosunuz odada ziplamak mi? Allahim cocuklar bunlar. Bn esim liseden sonra evden cikmis univrste okumus sonra atanmis girmis vs yani tatil vs gorusmeleri haricinde zaten ayri yasiyolarmis. Neyse bu biz evlenirken diyomus ki ay bn simdi sabahlari uyanip senin yanina gelip uzanamicam mi. Gorende evlenene kadar hic ayrilmamislar her gun ayni evde uyanmislar sanir. Sen kiz annesi misin ya nedir bu. Bnde esime yok ya cekinmesin annen gelsin aramiza uzansin demistim:)):)

Ay saka yapiyosunuz odada ziplamak mi? Allahim cocuklar bunlar. Bn esim liseden sonra evden cikmis univrste okumus sonra atanmis girmis vs yani tatil vs gorusmeleri haricinde zaten ayri yasiyolarmis. Neyse bu biz evlenirken diyomus ki ay bn simdi sabahlari uyanip senin yanina gelip uzanamicam mi. Gorende evlenene kadar hic ayrilmamislar her gun ayni evde uyanmislar sanir. Sen kiz annesi misin ya nedir bu. Bnde esime yok ya cekinmesin annen gelsin aramiza uzansin demistim:)):)
Bir sabah kalktım süpürge tutuyorum eve sonra bir ara farkettim kvde ortada yok ya. Odasının kapısıda kapalıydı bir açtım eşim pcde oyun oynuyor buda yarı beline kadar yatağa uzanmış onu izliyor yani uzananıda gördük

dingonun ahırımı diye bir söz var . benimde kv esim evde yokken bebkle benim odam hava alsın diye kızım gece yatarken acık kaldın derdi yok dersim kapatırdım. zaten dan diye giriyodu odaya töbe töbe. bi kere yine hava alsın kapı acıl kalsn dedi bende ayıp dedim ne acıgı . simdi diyorum yatarken degil anlamında kıvırdı .
gıcık oluyorum

aynı benim esim evlendikten sonra kıymete bindi ogulları

Back
X