• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv.Kp

Cocuk doktoruna danisin tabiki eger kilosu normalse ve doktor problem gormuyorsa devam edin kv. Nerden biliyormus okulunu okuyup diplomami almis 3 cocuk annesiyim 3 aylik kizim var 3 cocugumda da adam gibi sutum olmadi (cok ugrasmama ragmen)bende mama veriyorum arada da kendimi iki damla iki damladir diye bu gun gittim doktora 6 kg 100 gram olmus kuzum danistim sorun yok dedi sizde doktora danisin lutfen
haklisiniz Allah bagislasin gidecegiz esimle dojtora

Ya bende 2,5 aylik bebegim var gunde 6-7 kere bes degistiriyorum bunun 3-4 tanesi zaten dediginiz gbi margarin ağırlığında oluyor. Ama bende mama+anne sutu ilerliyorum. Bana doktor ilk ay az kilo aldgni soyledi bebegimin oyuzden mamayi birakamadm. Gunde 4 basen 5 sefer 125cc mama veriyorum. Onun disinda benide emiyor. Uyku duzeni gunduz az az ve sk sk uyuyor yani 10-15 dk ancak uyuyor emiyor geri uyuyor emiyor geri uyuyor gbi. Ama geceleri oyle degil yatinca kesintisiz uyuyor. Oyuzden uykuyu tokluga baglamiyorm ama ben kilo alimina bakarak mamaya devam ettim doktor kontrolunde

Ya bende mama veriyorum ama çok fazla vermiyomusunuz oğlum onkadar mama yi hayatta içemez bende vermem gerci çünkü anne sütü de alıyor. Gündüzleri midesini aşırı doldurduğunuz için uyuyamiyo gece rahatmi uyuyo acaba mama içmediği için.

Merhaba hanımlar
Benim 3 gün sonra 3 ayına girecek bir oğlum var
Sütüm yeterli gelmediği için mama veriyorum
Dün eşimin ailesinin yanina gittik hem orada hem emzirdim hemde mama verdim çocuk emiyor ama doymuyor 10 dakika 15 dakika uyuyor ve aç olduğu icin uyanıp ağlıyor bende mama yapıyorum bunu yapinca kv, kp bu çocuk yine mi mama yiyor çok mama yiyor hazmedemiyor cocuk midesini cok genişletme oyala emzik ver diyip diyip durdular . ( sanki ben keyfimden veriyorum çocuğu emziriyorum doymuyor kac saat emziriyorum sutümde yeterince geliyor doymuyor) herneyse birsey olsa eşimde karışmazdı sorardim hep sen annesisin ben anlamam sen bilirsin ne doğru neyin yanlış olduğunu derdi bugünde köyden ailesinin yanindan dönüyoruz baya kilo almış çocuk dedi bende alsın o boya giderzamanla merak etme dedim oda insallah ama biyada gider biraz kiloluda olur gibi duruyor dedi bende ne yapim cocuk doymuyor ac mi birakim gunde 3 ogun veriyorum dedim oda ben ne zaman görsem mama yapiyorsun dedi bende ne alaka cok zor kalmadigim surecr 4. Mamayi yapmıyorum dedim gelişimi mi gerilesin saglik ocagi bile böyle devam et cocugun gelişimi cok iyi dediler dedim orada birsey dedi hatırlamıyorum suan
(Bu arada benim oğlum 2650 kilo dogdu ve daha sonradan cok kilo alamadi hep boya gitti çocuk cok zayifti mama ile kendink toparladi)
Sonuca gelirsek eşim annesi ile babasi öyle konusunca bir anda değişti ama devamli anne sutu emimp bu kiloya ulaşmış olsaydi öve ove bir hala getirirdiler ne yapabilirim cocuk doymuyor düzenli olarak emziriyorum cocuk ağlıyor uyuya kalıyor.
Her neyse eve geldiğimde kaynanam aradi e bütün işini bırak kızım onu oyala aciksada mama verme saatli ver 11 bucuk gibi yemisti hesap yapiyor 4 bucuk 5 gibi ver fazla da verme az yap iste cok yedirirsen mudale ederim diyor
Bende strese bindim devamli emziriyorumda çocuğu garibim zaten dogdugu50 gun hep acti cocuk ne yapacagimi sasirdim esimde oyle ailesini pek dinleyen bir insansa degil bir anda fikri değişince acikcasi üzüldüm.
Fikirlerinizi almak istedim açıkçası
Sen kimseyi dinleme ac birakma cocugu acsa ver kafana da takma sutun azalir ayrica herkes bisey der bu hep boyle olacak benim goguslerim estetikli sut kanallarim zarar gormus ustune ikiz bebeklerim oldu kv surekli emzir diodu eee yok sut azicik var ne verecem zaten versemde 2sine yetmezdi ki hehe diodum aptamille destekleyip buyuttum esimde annesi bisey bilio saniodu basimin etini yiyodu 3.cocukta doktor bile sen devam sutu de ver sutun yetmez dedi de anladi :-)

Ya bende mama veriyorum ama çok fazla vermiyomusunuz oğlum onkadar mama yi hayatta içemez bende vermem gerci çünkü anne sütü de alıyor. Gündüzleri midesini aşırı doldurduğunuz için uyuyamiyo gece rahatmi uyuyo acaba mama içmediği için.
canim gecede veritorum AMA artik bolerek vermeye bAsladim Ben birds bebelac doyurmuyor Ben onu anladim 1 olcek gazladan koymaya basladim bdn doyurmaya basladi daha AZ iciyor by aldiklarim bitince sma ya gececegim birds vermeyince agliyor kiyameti kopariyor Anne sutu sagarak veritoeum hem emiyor ama 25 cc cikiyor 2 sinfen

Sen kimseyi dinleme ac birakma cocugu acsa ver kafana da takma sutun azalir ayrica herkes bisey der bu hep boyle olacak benim goguslerim estetikli sut kanallarim zarar gormus ustune ikiz bebeklerim oldu kv surekli emzir diodu eee yok sut azicik var ne verecem zaten versemde 2sine yetmezdi ki hehe diodum aptamille destekleyip buyuttum esimde annesi bisey bilio saniodu basimin etini yiyodu 3.cocukta doktor bile sen devam sutu de ver sutun yetmez dedi de anladi :-)
Haklisin canim biz bit daha line birlikte gidecez oda gorur Allah bagislasin canim

canim gecede veritorum AMA artik bolerek vermeye bAsladim Ben birds bebelac doyurmuyor Ben onu anladim 1 olcek gazladan koymaya basladim bdn doyurmaya basladi daha AZ iciyor by aldiklarim bitince sma ya gececegim birds vermeyince agliyor kiyameti kopariyor Anne sutu sagarak veritoeum hem emiyor ama 25 cc cikiyor 2 sinfen

Aynen canım bende göğsümu sagdigimda taş çatlasın 30 CC çıkıyor ama benim bebeğim mamayı o kadar icmiyo kusuyo hep bende çok yuklenmiyorum

Eskiden öyleymiş de. Eskiden yokluk vardı ne yedirecekri tabii ki elinde ne varsa o. Şimdi devir değişti her şey elinin altına geliyor, bunu anlayamıyorlar. Anlamak istemiyorlar çünkü onlar hep her şeyi biliyorlar.
Aynen oyle ne varsa eskikerde var diyorlar cok sukur benim Annem oyle degil ver gitsin kiz der zaten 6 ayda yedirirsin der Ben anlaamadjm gitti bunlari

Kocan bos konusmus, evet o anne degıl anlamaz anladıgı islere baksın.
Al sen emzır ozaman diyip ver kucagına cocugu git TV izle bakalım ne yapacak

Back
X