çocuk ac kalıyor ve gelişmiyor evet suttum var saatlerce gece gunduz emzırdım 50 gun boyunca bebegım cok az kılo aldı doymadıgı ıcınde uykusuz kaldı hep sorun degıl anneyım uykusuz bende kalırım ama evladın aclıktan aglayıp sen bırseyler yedıgınde sorguluyorsun o acken ben neden yemek yıyorum dıye pardon evladınız ac kaldıgında vıcdanınız rahat edıyor mu .?
ben halada emzırıyorum fazlasıyla
fazlasıyla emziriyor olsanız sanırım yazdığınız gibi 4-5 saat gibi süreler uyutup yada oynayıp beklemezdiniz.
ayrıca her ağlayan bebek açlıktan mı ağlıyor ?
insanlar mamayı olabildiğince geç vermeye çalışıyor yada doktor gerçekten gelişim geriliği var derse o zaman yöneliyor.
zaten bir sürü arkadaş yazmış, doktorunuz da sizi çok iyi yönlendiremiyor sanırım.
ayrıca verdiğiniz miktarın fazla olduğundan da çok kişi dem vurmuş.
siz hala insanları suçlayarak yazıyorsunuz.
geçen haftalarda bir arkadaş gelişimi geride olan çocuğuna doktor mama verdiğinde vermek istemiyorum dediğinde hepimiz tepki göstermiştik çünkü o bebek buna mecburdu. sizin bebeğinizin mecbur olduğu bir durum yok gibi görünüyor.
ayrıca evet anneler çocuklarını hisseder, anlar ve tanır ama hiçbir anne doktordan iyi bilemez. kastettiğim tabi ki doğru yönlendiren iyi doktorlar.
umarım daha 3 aylıkken fazla fazla mama ile beslediğiniz çocuğunuz daha çocuk yaşlarda diyabet, obezite vs ile mücadele etmez.
siz bunu da art niyetli alırsınız diye söylüyorum, doktor bir babanın kızıyım. çok örnekler gördüm böyle. ben üzerime düşüeni yapar uyarırım. gerisi sizin bileceğiniz iş...