Kv.Kp

haklisiniz Allah bagislasin gidecegiz esimle dojtora

Ya bende mama veriyorum ama çok fazla vermiyomusunuz oğlum onkadar mama yi hayatta içemez bende vermem gerci çünkü anne sütü de alıyor. Gündüzleri midesini aşırı doldurduğunuz için uyuyamiyo gece rahatmi uyuyo acaba mama içmediği için.

Sen kimseyi dinleme ac birakma cocugu acsa ver kafana da takma sutun azalir ayrica herkes bisey der bu hep boyle olacak benim goguslerim estetikli sut kanallarim zarar gormus ustune ikiz bebeklerim oldu kv surekli emzir diodu eee yok sut azicik var ne verecem zaten versemde 2sine yetmezdi ki hehe diodum aptamille destekleyip buyuttum esimde annesi bisey bilio saniodu basimin etini yiyodu 3.cocukta doktor bile sen devam sutu de ver sutun yetmez dedi de anladi

canim gecede veritorum AMA artik bolerek vermeye bAsladim Ben birds bebelac doyurmuyor Ben onu anladim 1 olcek gazladan koymaya basladim bdn doyurmaya basladi daha AZ iciyor by aldiklarim bitince sma ya gececegim birds vermeyince agliyor kiyameti kopariyor Anne sutu sagarak veritoeum hem emiyor ama 25 cc cikiyor 2 sinfen

Haklisin canim biz bit daha line birlikte gidecez oda gorur Allah bagislasin canim

Aynen canım bende göğsümu sagdigimda taş çatlasın 30 CC çıkıyor ama benim bebeğim mamayı o kadar icmiyo kusuyo hep bende çok yuklenmiyorum

Aynen oyle ne varsa eskikerde var diyorlar cok sukur benim Annem oyle degil ver gitsin kiz der zaten 6 ayda yedirirsin der Ben anlaamadjm gitti bunlari

Kocan bos konusmus, evet o anne degıl anlamaz anladıgı islere baksın.
Al sen emzır ozaman diyip ver kucagına cocugu git TV izle bakalım ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…