Kv laf sokması

ilk 2 yıl hiç laf etmezdim. banyo yapmama bile karışırdı kaldığı 10 gün de. Artık veriyorum valla, dayanamıyorum çok zorluyor sınırlarımı. En son hatırladığım bana diyor ki; başkası olsa kapıyı gösterir sana. benim de anın da içimden koptu diyiverdim görürsem o kapıyı çıkarım ben de diye. tahammül kalmadı yoksa sinir hastası olucam en iyisi böylesi.

17yıldır evliyim 19yaşında evlendim ve hep kv ile beraber oturuyoruz beni bu hale kv getirdi
Yanlış anlamayın ama çok dişli sözünü geçirebilen biri gibi konuşuyorsunuz. Bu kadar yıldır neden ayrı eve geçmediniz?

Benim kv ile bir problemim hiç olmadı ama olsaydı bir susar iki susar üçüncüde ben de laf sokardım muhtemelen :)

eskiden kulak asmazdım ama baktım zrtıyor çat çat konuşmaya başladım
her konuda ne olursa olsun eli maşalı olduğumu biraz göstermek sanırım işe yarıyor

Yanlış anlamayın ama çok dişli sözünü geçirebilen biri gibi konuşuyorsunuz. Bu kadar yıldır neden ayrı eve geçmediniz?
Alışkanlık çocuklarıma kv baktı eşim tek oğlu yaşlandı hastalıkları çıktı köprülerin altından çok sular aktı ben onu o beni öğrendik alıştık artık ama benim kurallarım la en zor günlerde taviz vermedim bu saatten sonra da vermem

Back
X