- 18 Haziran 2015
- 154
- 48
- 98
- 31
- Konu Sahibi papatyaa21
-
kaynana derdi hiç bitmiyo!( kıçına tekmeyi basıp torunumla istedıgimi yapıcam dedi.) 1 sene sonra işe baslıcam bundan bahsedıyo. bu kadından bıktım kızlar bu lafına bısey demedım evde baskalarıda vardı ama artık esime söylemek istiyorum annesini uyarmasını ıstıcem sizce söylemelimiyim?
kaynana derdi hiç bitmiyo!( kıçına tekmeyi basıp torunumla istedıgimi yapıcam dedi.) 1 sene sonra işe baslıcam bundan bahsedıyo. bu kadından bıktım kızlar bu lafına bısey demedım evde baskalarıda vardı ama artık esime söylemek istiyorum annesini uyarmasını ıstıcem sizce söylemelimiyim?
aynen öyle bozdu artıkAynı şekilde sen ona karşı kullansan cümleyi kocamı alıp gidicem diye senden kötüsü olmaz... Ne diyim arkadaşım resmen gelinlerin psikolojileri ni bozmaya birebirler..
muhattap olmuyorum ama artık haddını asmaya basladıSeviyesiz insana laf anlatamazsiniz. Esinize soyleseniz siz kotu olursunuz gormeyin duymayin muhattap olmayin. Kendi halinde takilsin.
muhattap olmuyorum ama artık haddını asmaya basladı
ilk torunu kendı bakmak istiyo ben işten cıkınca bırazda maddı sıkıntılar var bakıcaya para veremeyizO lafa niye sessiz kaldınız ki? Ben olsam kaynananda sana bastı herhalde ama ben izin vermem der çıkar giderdim. Ezdirmeyin kendinizi. Eşinize de söyleyin yaptığını. Mesafeli olun artık. Çocuğunuza niye o bakıyor bakıcı filan tutsanız keşke. Ay ben sinir oldum.
evet o bakıcak tatıle falan ıstedıgı yere göturcek mıs.nereye alıp gidecek anlamadım. işe başlayınca toruna o mu bakacak?
Ay öyle bi dünya yok olamaz yani annesi sensin sen karar vermeden yapamaz öyle bişeyevet o bakıcak tatıle falan ıstedıgı yere göturcek mıs.
evet o bakıcak tatıle falan ıstedıgı yere göturcek mıs.
bende senin kıçına tekmeyi basıp oğlunla istediğimi yapıcam deseydiniz,kaynana derdi hiç bitmiyo!( kıçına tekmeyi basıp torunumla istedıgimi yapıcam dedi.) 1 sene sonra işe baslıcam bundan bahsedıyo. bu kadından bıktım kızlar bu lafına bısey demedım evde baskalarıda vardı ama artık esime söylemek istiyorum annesini uyarmasını ıstıcem sizce söylemelimiyim?
daha doğmamiş çocugun planını yapıyo o gun gelicence zzaten buna müsade etmemAy öyle bi dünya yok olamaz yani annesi sensin sen karar vermeden yapamaz öyle bişey
Yani.. Benimkilerde yapıyor ama kayle bile almıyorum hebhe de geç valla öyle kafan daha rahat olacak emin ol.. Annenden yardım isteme şansın var mıdaha doğmamiş çocugun planını yapıyo o gun gelicence zzaten buna müsade etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?