Odalarımiz birbirine uzak. Bana karışmadığı için problem yok.biz eşimle ve çocuklarla eğlenmemize bakiyoruz, kv de ayri takiliyor zaten.tatile kayınvalide ile gitmek ?
kusura bakmayın ama insan kendi ailesi bile bile gitmek istemez siz kayınvalide ile gidiyorsunuz. e böyle çekersiniz işte.
Odalarımiz birbirine uzak. Bana karışmadığı için problem yok.biz eşimle ve çocuklarla eğlenmemize bakiyoruz, kv de ayri takiliyor zaten.
ancak tatil disinda beraber kalmak zorundayiz cünkü köy soguk ve onlar yanımıza geliyor.
fark ediyorum burda da buldum sizi. biraz huyunuzu iyi edermisiniz acaba? bu nasıl kabalık böyle ya. biraz önce fikirli görüşlü olun lütfentatile kayınvalide ile gitmek ?
kusura bakmayın ama insan kendi ailesi bile bile gitmek istemez siz kayınvalide ile gidiyorsunuz. e böyle çekersiniz işte.
Inanırmısınız burda cok rahatim. Otelde yemekten yemeğe görüyoruz birbirimizi.menapozlu k.valide+birlikte tatil = yukarıda anlattığınız şeyler
kazasız belasız o tatili tamamlayıp dönün bence
Yok, onlar köyde biz sehirde. Anca yurtdisinda yasadigimiz icin biz gelince kendi evimize geciyoruz, mevsim sartlarindan dolayi onlarda köy serinse bize geciyorlar. Evin sorumlulugu onlarda yani.beraber mi yaşıyosunuz?
Captaincım ben gittim hiç de mutsuz ayrılmadım, çocuğu bıraktık gece çıktık. Ama biz şanslıyız kv çok uyumlu ve yardımcı umarım bende kv olunca böyle bir tip olurumtatile kayınvalide ile gitmek ?
Inanırmısınız burda cok rahatim. Otelde yemekten yemeğe görüyoruz birbirimizi.
Ama evde daha kötüydü, toplamda 2 defa yüzünü gulerken gördüm, sohbet bile edilmiyor.
Tatilde olanlar sadece bir örnekti
Captaincım ben gittim hiç de mutsuz ayrılmadım, çocuğu bıraktık gece çıktık. Ama biz şanslıyız kv çok uyumlu ve yardımcı umarım bende kv olunca böyle bir tip olurum
sayılır korkutmak gibi olmasın da yıllar sürenler varDediğim gibi, konu tatil değil. Hatta burda daha rahatım çünkü toplasam 1 saat görmüyorum.
Acaba menapozla mi ilgisi var diye merak ettim, 6 ay önce başladı hala yeni sayilir mi?
Neyseki senede 1x geliyoruz:/ eklemeyi unuttum, tavrı yanliz eşime ve bana. Ailesine, gelen gidene, diger cocuklarina hiç böyle değil. Tam tersi, en güzel sevgi sözcüklerini onlara kullanirsayılır korkutmak gibi olmasın da yıllar sürenler var
Şöyle söylim:Esinizin annesiyle iliskisi hep mi böyleydi? Veya genel yapısı mi böyle
Şöyle söylim:
Kaynım çok serttir, ondan korkar.
Görümcem girişken ve lafını esirgemez, yeri gelir annesini düzeltir doğrulari cekinmeden pat pat söyler.
Eşim ise yumuşak huyludur, düşüncelidir, empati kurarak iletişime geçer. Ama kv bundan anlamiyor, resmen sinirini ondan cikartiyor.
Eskidende vardı ama bu dozda değil.
Neyseki senede 1x geliyoruz:/ eklemeyi unuttum, tavrı yanliz eşime ve bana. Ailesine, gelen gidene, diger cocuklarina hiç böyle değil. Tam tersi, en güzel sevgi sözcüklerini onlara kullanir
Evet sayılır, nasıl ki gebelikte hormonlarımız alt üst olduğu için ani ağlama nöbetleri, aşırı alınganlık ve öfke patlamaları yaşıyoruz, menopozda da aynısı oluyor, kayınvalidenizin söylediklerinin pek üstünde durmayın, normalde karakteri gereği laf sokan, sizlere kötü davranan biri değilse büyük ihtimalle menopoza bağlı ani alınganlık ve öfke krizleri yaşadığı için istemeden kırıyordur, tersleyen biri değilse rutin jinekolojik kontrolleri dışında bir de psikolojik destek almasını söyleyin isterseniz, her kadında olmasa bile menopoza giren bazı kadınlarda depresyon yaşanabiliyor.Dediğim gibi, konu tatil değil. Hatta burda daha rahatım çünkü toplasam 1 saat görmüyorum.
Acaba menapozla mi ilgisi var diye merak ettim, 6 ay önce başladı hala yeni sayilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?