Merhaba arkadaşlar şimdi bir takım sorularım var ben çözemiyorum kv beni gerçekten seviyor mu sevmiyor mu? Madde madde anlatayım mesela benden bahsederken bu diyor ki bundan çok rahatsız olurum. Aradığında dışarı çıkıyorum ya da dışarıdayım desem kimlesin, ne yapıyorsun, o kim tarzı sorular soruyor. Oğluyla çıkıyorsam ne yapacaksınız, yemek mi yiyeceksiniz diye soruyor. Beni gördüğü anda süzüyor her seferinde geçen askılı bluz giydim hafif dekolte vardı ki arkadaşım bile dedi sen nerede ne giyilir bilirsin diye gözünü dikti yüzüme bakmadan oraya baktı. Dekolte dediğim de azıcık dekolte, kendim de aşırı dekolteden rahatsız olurum zaten. Onlara gittik mesela eşimle markete gidecektik, ben bi mutfağa gittim döndüğümde salonda fısır fısır eşime ben giderdim alınacak olanı alırdım ama siz bilirsiniz diyor ben gelince hemen sustu. Evimle ilgili mutlaka şunu şöyle koysaydınız, bunu buraya çekseydiniz diyor. Yani dışarıdayken özellikle annende misin? Annene mi gideceksin diyor geçen eşimle beni aramış birer kez duymamışız annemi aramış ordalar mı diye. Yani siz olsanız yerimde ne düşünürdünüz? Ben gerçekten olabildiğinde olumlu düşünmeye çalışıyorum ama böyle şeyler canımı sıkıyor.