Kv mi çözemiyorum

Zaten genelde bahsettiginiz gibiler her zaman aranayim karisayim derdindeler.bosverin bu durumlari ciddiye aldikca hayat zehir olur deyim yerindeyse sallayın dediklerini ve yaptiklarini.siz ve esiniz ailesiniz artik.

Benim kayınvalidemin başlangıcı buydu, sonra gittikçe evrildi.
En son raddesi neredesin hesap verin tarzına dönmüştü.
Şimdiden hoşuna gitmeyen bir şey olursa direkt söyle bundan hoşlanmıyorum, buna karışılması hoşuma gitmiyor diye.
Çünkü gittikçe çileden çıkarıyorlar.

Yani ben uzak durmayı tercih ederek mesafe koyuyorum mesela normalde her hafta mutlaka giderdik şimdi daha nadir gidiyorum az süreli, eşim gitmek istediğinde ben yorgunum sen git diyorum. Eskiden arardım artık aramıyorum. Yani bıraktım.

Sadece ve sadece mesafeni koru. Her örnek aynı olur mu tüyler diken diken valla :dua: Buralarda kv sorunu okuya okuya profesör gibi hissediyorum kendimi . Tespit gibi tespit yapabiliyorum hatta yapabiliyoruz bir çok arkadaş ile .

Bazıları konu bulamadığı için biseyler sorar ama sizinkini pek iyi niyetli bulmadım açıkçası. Size ulaşamayınca niye annenizi yokluyo ki? Demekki ona gidilmesini takiyo ordamisiniz diye ariyo. Benimki de eşimle tel de konuşurken arkadan benim sesimi duysa annesiyle mi konuşuyor diye sorardi. Halbuki çocuklara sesleniyorum o ara:KK47:

Ay aynı benim kv gerçekten o da öyle sorar annesi mi kim vs. diye. Bi de öyle defalarca arama değil birer kere aramış sadece.

Merhaba arkadaşlar şimdi bir takım sorularım var ben çözemiyorum kv beni gerçekten seviyor mu sevmiyor mu? Madde madde anlatayım mesela benden bahsederken bu diyor ki bundan çok rahatsız olurum. Aradığında dışarı çıkıyorum ya da dışarıdayım desem kimlesin, ne yapıyorsun, o kim tarzı sorular soruyor. Oğluyla çıkıyorsam ne yapacaksınız, yemek mi yiyeceksiniz diye soruyor. Beni gördüğü anda süzüyor her seferinde geçen askılı bluz giydim hafif dekolte vardı ki arkadaşım bile dedi sen nerede ne giyilir bilirsin diye gözünü dikti yüzüme bakmadan oraya baktı. Dekolte dediğim de azıcık dekolte, kendim de aşırı dekolteden rahatsız olurum zaten. Onlara gittik mesela eşimle markete gidecektik, ben bi mutfağa gittim döndüğümde salonda fısır fısır eşime ben giderdim alınacak olanı alırdım ama siz bilirsiniz diyor ben gelince hemen sustu. Evimle ilgili mutlaka şunu şöyle koysaydınız, bunu buraya çekseydiniz diyor. Yani dışarıdayken özellikle annende misin? Annene mi gideceksin diyor geçen eşimle beni aramış birer kez duymamışız annemi aramış ordalar mı diye. Yani siz olsanız yerimde ne düşünürdünüz? Ben gerçekten olabildiğinde olumlu düşünmeye çalışıyorum ama böyle şeyler canımı sıkıyor.

'beni annen gibi gör, herşeyi paylaşabilirsin,' dediğinde ne kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüştüm.
İlk paylaşımımızdan 5 dk. sonra eşimin telefonla beni arayıp konudan haberdar olmuş olması bana yetti ki, eşimi kızdıracak ve bilmemesi gereken bir konuydu.
O gün oturup düşündüm.. gel zaman git zaman buna benzer çelişkiler yaşadım.
Sonra dedim ki kendime, fazla gözünün önünde durma bence..

Ya ben beni çok sevdiğini düşünmüyorum açıkçası bence oğlu seviyor diye öyle. Annemle babam birbirlerine hala çok aşıklardır, Facebook’ta fotoğraf paylaşmış annem kv dedi ki annen babanın üstüne çıkmış gibi duruyor ve sonra kahkaha attı demedim bir şey ama kırıldım. Üstüne çıkmış dediği fotoğrafta annem babama sarılmış masum bir fotoğraf. Babam oturuyor annem ayakta kollarını babamın omzuna uzatmış hatta anlatabildim sanırım.

bende bunu anlamıyorum işte.. :kızgın:
1 oğlum var allah sizlere de nasip etsin, eşi onu sevsin, sarsın sarmalasın yeter ki .. Üzmesin.
Daha çok mutlu olurum. Gözüm arkada kalmaz.
Tabii şimdi mi böyle düşünüyorum, ilerde belki kıymetli olucak başkası sevince paylaşamıycam.
Ama bu şekilde de söylenmez yani babaanneniz de ayıp etmiş :(

bende bunu anlamıyorum işte.. :kızgın:
1 oğlum var allah sizlere de nasip etsin, eşi onu sevsin, sarsın sarmalasın yeter ki .. Üzmesin.
Daha çok mutlu olurum. Gözüm arkada kalmaz.
Tabii şimdi mi böyle düşünüyorum, ilerde belki kıymetli olucak başkası sevince paylaşamıycam.
Ama bu şekilde de söylenmez yani babaanneniz de ayıp etmiş :(

Yok bunu söyleyen babaannem değil, kayınvalidem. Annemi bazı konularda kıskandığını düşünüyorum. Annemin yaptığı şeyleri eşim çok sever mesela annem ne yapsa iki üç hafta sonra kv de yapar.

Evet bunlar eşlerle aramızı açıyor çünkü.
Kv ye tavır alıyoruz, adam "e annem seni çok seviyor sen nasıl böyle yaparsın." diye bize söyleniyor...

Ben eşime çok yansıtmıyorum kafama taktığımı, zaman zaman annen böyle yaptı üzüldüm diyorum laf arasında onu da bir dahaki sefere kendisi de dikkat etsin diye söylüyorum.

Yok bunu söyleyen babaannem değil, kayınvalidem. Annemi bazı konularda kıskandığını düşünüyorum. Annemin yaptığı şeyleri eşim çok sever mesela annem ne yapsa iki üç hafta sonra kv de yapar.
anladım ama bu durum daha ilginç.. genel karakter yapısı demek ki bu şekilde. :KK51:

Merhaba arkadaşlar şimdi bir takım sorularım var ben çözemiyorum kv beni gerçekten seviyor mu sevmiyor mu? Madde madde anlatayım mesela benden bahsederken bu diyor ki bundan çok rahatsız olurum. Aradığında dışarı çıkıyorum ya da dışarıdayım desem kimlesin, ne yapıyorsun, o kim tarzı sorular soruyor. Oğluyla çıkıyorsam ne yapacaksınız, yemek mi yiyeceksiniz diye soruyor. Beni gördüğü anda süzüyor her seferinde geçen askılı bluz giydim hafif dekolte vardı ki arkadaşım bile dedi sen nerede ne giyilir bilirsin diye gözünü dikti yüzüme bakmadan oraya baktı. Dekolte dediğim de azıcık dekolte, kendim de aşırı dekolteden rahatsız olurum zaten. Onlara gittik mesela eşimle markete gidecektik, ben bi mutfağa gittim döndüğümde salonda fısır fısır eşime ben giderdim alınacak olanı alırdım ama siz bilirsiniz diyor ben gelince hemen sustu. Evimle ilgili mutlaka şunu şöyle koysaydınız, bunu buraya çekseydiniz diyor. Yani dışarıdayken özellikle annende misin? Annene mi gideceksin diyor geçen eşimle beni aramış birer kez duymamışız annemi aramış ordalar mı diye. Yani siz olsanız yerimde ne düşünürdünüz? Ben gerçekten olabildiğinde olumlu düşünmeye çalışıyorum ama böyle şeyler canımı sıkıyor.

Klasik kv canım.Birebir ayni benim kv ile.Hatta yeni evliyken biz bi yere giderken benden izin aldiniz mi diyecek kadar ileri gitmisti.Tabi cevabini vermistim.Çözebilen yoktur zaten.Mesafeni korumaya çalışacaksın saygısızlık etmeden.Biz aynı binadayiz 6 yıldır arabamıza biner gideriz soramaz meraktan sorsa da gecistiririz.Merkeze gidecek olsak anne mi diye sorar mutlaka.Kıskanıyorlar anneleri.Es faktörü çok önemli.Esin yanında ise çokta takma derim.

Back
X