kv geçtiğimiz pazar öğlenüsüt evime geldi, aşağı zili ısrarla çalıyor çalıoyr çalıoyr kalktım yattığım yerden, açtım kapıları kv m gelmiş. ne olduu sizeee tellerinize ulaşılamıyor merak ettim, kb n da merak etti, oğluma da ulaşamıyorum ne olduuu diye bi gürültüyle geldi, cumartesi oğlu ondaydı, benim işlerim vardı, gördü oğlunu pazar da öğleye kadar ulaşamadı diye evi bastı, eşim grip olmuştu, onu merak etmiş sözüm ona,
eşim de annesinni bu teleşına gerildi ve anne ne olacak allah aşkına yaa dedi, kv m de ne dese ne dese beğenirsiniz, hadi size olmadı bana oldu bize bişey oldu, evde eşi var oğlu var kapılarında arabaları var, kaç yıllık komşuları var, bize görev yüklüyor aklınca, hala çok tuhafıma gidiyor o gün yaptığı, zaten soğukdum iyice soğudum iannaın.
siz ne diyorsunuz bu duruma??
kv geçtiğimiz pazar öğlenüsüt evime geldi, aşağı zili ısrarla çalıyor çalıoyr çalıoyr kalktım yattığım yerden, açtım kapıları kv m gelmiş. ne olduu sizeee tellerinize ulaşılamıyor merak ettim, kb n da merak etti, oğluma da ulaşamıyorum ne olduuu diye bi gürültüyle geldi, cumartesi oğlu ondaydı, benim işlerim vardı, gördü oğlunu pazar da öğleye kadar ulaşamadı diye evi bastı, eşim grip olmuştu, onu merak etmiş sözüm ona,
eşim de annesinni bu teleşına gerildi ve anne ne olacak allah aşkına yaa dedi, kv m de ne dese ne dese beğenirsiniz, hadi size olmadı bana oldu bize bişey oldu, evde eşi var oğlu var kapılarında arabaları var, kaç yıllık komşuları var, bize görev yüklüyor aklınca, hala çok tuhafıma gidiyor o gün yaptığı, zaten soğukdum iyice soğudum iannaın.
Allahtan böyle bişey yaşamadım
klasik kv işte
desene bugün pazar yatacaz
dinlenecez ne olacak diye
vallahi ne diyeceğimi şaşırdım şok oldum çünkü, ev telinizi de bilmiyoruz o kaç diye sordu,ben de ezberimde yok dedim zaten pek kullanmıyoruz onu dedim. vermek de istemiyorum o teli o kadına, annemler şehir dışında oturuyorlar annemle konuşmak için ev tel aldım ben. iyice esir aldı kv bizi yaaa
dah önce de yapömıştı ama telden yapmıştı bunu, şimdi aştı eve geldi, oğlu arabayla getirmiş, aşağıda bekliyor oğlu da, her yere eli ulaşlır kvmin hiç mağdur olucak bi tip değil
belli belli senin ki mağdur olmaz mağdur eder! oğluda dememiş mi anne saçmalama pazar pazar ne diye gidiyoruz diyeoff ne salak bir durum yaaa!!!! valla mesafeni koy yoksa sen evine zili basıp giriceksin gibi
vallahi ne diyeceğimi şaşırdım şok oldum çünkü, ev telinizi de bilmiyoruz o kaç diye sordu,ben de ezberimde yok dedim zaten pek kullanmıyoruz onu dedim. vermek de istemiyorum o teli o kadına, annemler şehir dışında oturuyorlar annemle konuşmak için ev tel aldım ben.
vallahi ne diyeceğimi şaşırdım şok oldum çünkü, ev telinizi de bilmiyoruz o kaç diye sordu,ben de ezberimde yok dedim zaten pek kullanmıyoruz onu dedim. vermek de istemiyorum o teli o kadına, annemler şehir dışında oturuyorlar annemle konuşmak için ev tel aldım ben. iyice esir aldı kv bizi yaaa
dah önce de yapömıştı ama telden yapmıştı bunu, şimdi aştı eve geldi, oğlu arabayla getirmiş, aşağıda bekliyor oğlu da, her yere eli ulaşlır kvmin hiç mağdur olucak bi tip değil
sizin anneniz anne iken eşinizin annesi neden "o kadın" oluyor.. bir laf var bayılırım, men dakka dukka.. gerçi doğru ya; eminim siz mikemmel k.valide olacaksınız, oğlunuzun ev telefonunu bile bilmeyecek ve bunu hiç sorun etmeyeceksiniz..
çünkü benim annem asla bu kadar patavatsız olmaz ve asla burnunu bişeyler bu kadar sokmaz,laftan anlar, incedir, özgür bırakması gereken yerde bırakmayı bilir, o kadına ev telimi de vermek sitemiyorum bunda hiç bi sıkıntı yok bence, aynı şehirdeyiz,istediği zaman ulaşıyor şekil a da ki gibi, bir de ev telimiz kapalı oluyor fişi çekik oluyor faturası yatmamış oluyor, bir de ona ulaşamazsa iyice delenmesin diye vermek sitemiyorum, benim için o kadın ötesi yok
çünkü benim annem asla bu kadar patavatsız olmaz ve asla burnunu bişeyler bu kadar sokmaz,laftan anlar, incedir, özgür bırakması gereken yerde bırakmayı bilir, o kadına ev telimi de vermek sitemiyorum bunda hiç bi sıkıntı yok bence, aynı şehirdeyiz,istediği zaman ulaşıyor şekil a da ki gibi, bir de ev telimiz kapalı oluyor fişi çekik oluyor faturası yatmamış oluyor, bir de ona ulaşamazsa iyice delenmesin diye vermek sitemiyorum, benim için o kadın ötesi yok
Kayınvalidenizle ne yaşadınız bilmiyorum ama yazmış oldugunuz mesaja göre yorum yapacagım.Kayınvalidenizi kötü niyetli görmedim telefonlarınıza ulaşamamış kadın belkide başlarına kötü bir olay geldi diye endişelenmiş olabilir dünya hali herşey olabilir ölüm yada kaza gibi belkide bu yüzden endişelenmiştir o yüzden arabaya atlamış gelmiştir hemen kötüye yormayın derim.Evinizde ev telefonu var ve kayınvalideniz yani eşinizin annesi ev telefonu numarınızı bilmiyor bence bilmesi gerek.kv geçtiğimiz pazar öğlenüsüt evime geldi, aşağı zili ısrarla çalıyor çalıoyr çalıoyr kalktım yattığım yerden, açtım kapıları kv m gelmiş. ne olduu sizeee tellerinize ulaşılamıyor merak ettim, kb n da merak etti, oğluma da ulaşamıyorum ne olduuu diye bi gürültüyle geldi, cumartesi oğlu ondaydı, benim işlerim vardı, gördü oğlunu pazar da öğleye kadar ulaşamadı diye evi bastı, eşim grip olmuştu, onu merak etmiş sözüm ona,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?