kv min pazar günü baskını

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
kv geçtiğimiz pazar öğlenüsüt evime geldi, aşağı zili ısrarla çalıyor çalıoyr çalıoyr kalktım yattığım yerden, açtım kapıları kv m gelmiş. ne olduu sizeee tellerinize ulaşılamıyor merak ettim, kb n da merak etti, oğluma da ulaşamıyorum ne olduuu diye bi gürültüyle geldi, cumartesi oğlu ondaydı, benim işlerim vardı, gördü oğlunu pazar da öğleye kadar ulaşamadı diye evi bastı, eşim grip olmuştu, onu merak etmiş sözüm ona,
eşim de annesinni bu teleşına gerildi ve anne ne olacak allah aşkına yaa dedi, kv m de ne dese ne dese beğenirsiniz, hadi size olmadı bana oldu bize bişey oldu, evde eşi var oğlu var kapılarında arabaları var, kaç yıllık komşuları var, bize görev yüklüyor aklınca, hala çok tuhafıma gidiyor o gün yaptığı, zaten soğukdum iyice soğudum iannaın.
siz ne diyorsunuz bu duruma??

sıyırmış, 'sana olanlar olmuş anneeeee bari bizi rahat bırak' deseydin:))

size gelesi gelmiş

Allahtan böyle bişey yaşamadım
klasik kv işte
desene bugün pazar yatacaz
dinlenecez ne olacak diye

Allahtan böyle bişey yaşamadım
klasik kv işte
desene bugün pazar yatacaz
dinlenecez ne olacak diye

vallahi ne diyeceğimi şaşırdım şok oldum çünkü, ev telinizi de bilmiyoruz o kaç diye sordu,ben de ezberimde yok dedim zaten pek kullanmıyoruz onu dedim. vermek de istemiyorum o teli o kadına, annemler şehir dışında oturuyorlar annemle konuşmak için ev tel aldım ben. iyice esir aldı kv bizi yaaa
dah önce de yapömıştı ama telden yapmıştı bunu, şimdi aştı eve geldi, oğlu arabayla getirmiş, aşağıda bekliyor oğlu da, her yere eli ulaşlır kvmin hiç mağdur olucak bi tip değil

belli belli senin ki mağdur olmaz mağdur eder! oğluda dememiş mi anne saçmalama pazar pazar ne diye gidiyoruz diyeoff ne salak bir durum yaaa!!!! valla mesafeni koy yoksa sen evine zili basıp giriceksin gibi

belli belli senin ki mağdur olmaz mağdur eder! oğluda dememiş mi anne saçmalama pazar pazar ne diye gidiyoruz diyeoff ne salak bir durum yaaa!!!! valla mesafeni koy yoksa sen evine zili basıp giriceksin gibi

benim annem olsaydı o gelen emin olun ki annecim niye merak ediyorsunuz abartmayın derdim ki annem bi kaç defa telime ulaşamadığında böyle çok merak etmişti önceki zamanlarda, ben tembihlemiştim asla merak etme diye,ki evime bu şekilde pazar pazar asla kalkıp da gelmezdi benim annem.

o esnada ben ağzımı açsam eşim annesine hak verecekti bunu biliyorum ağzımı açıp tek kelime etmedim, hem de şok oldum e de me dim....
inanın buz kesildi içim o kadına, az yüz versem neler olacağını hayal dahi edemiyorum, sürekli gözü dili aklı fikri üstümüzde

Siz ne kadar iyi, ne kadar hoşgörülü, ne kadar mükemmel olursanız olun. Bir gün gelinizin yada damadınızın yanında "o kadın" olacağınızı hiç unutmayın.

Çünkü bu dünyada kim ne ekerse onu biçiyor, bizlerin adaleti yok ama yaradanın öyle bir adaleti var ki...

Son düzenleme:
aynısını bende yaşıyorum..tek değilsiniz.benimde k.validemin böyle huyları vardır.birşey olsun evde kocası oğlu var arabalarıda var kendileri halletmezler illa bişey olunca eşimide ararlar gece kaç olursa olsun.biz hallederiz rahatsız etmeyelim yok.bizden mutlaka haberleri olacak.onlardan habersiz bişe4y yapalım surat asar trip yapar..

Kötü bir amacının olduğunu zannetmiyorum.
Patavatsızlık etmiş ama vardır bence bir sebebi. :26:

sizin anneniz anne iken eşinizin annesi neden "o kadın" oluyor.. bir laf var bayılırım, men dakka dukka.. gerçi doğru ya; eminim siz mikemmel k.valide olacaksınız, oğlunuzun ev telefonunu bile bilmeyecek ve bunu hiç sorun etmeyeceksiniz..

Son düzenleme:

çünkü benim annem asla bu kadar patavatsız olmaz ve asla burnunu bişeyler bu kadar sokmaz,laftan anlar, incedir, özgür bırakması gereken yerde bırakmayı bilir, o kadına ev telimi de vermek sitemiyorum bunda hiç bi sıkıntı yok bence, aynı şehirdeyiz,istediği zaman ulaşıyor şekil a da ki gibi, bir de ev telimiz kapalı oluyor fişi çekik oluyor faturası yatmamış oluyor, bir de ona ulaşamazsa iyice delenmesin diye vermek sitemiyorum, benim için o kadın ötesi yok

Yani şu konuyu garip bulmuş olabilirsin hak da veririm hatta ben olsam gülerdim dedim.

Ama ev telefonunu kendi annene verdin mi merak ediyorum?:44:Kadın ne kadar tuhaf olsada eşinin annesi ki anlattığın kadarıyla kötü bi'kadın da değil kimse de dört dörtlük değil. Şimdi senin anneni eşine sorsak bakalım o nasıl anlatırdı

hah işte, o sizin için "o kadın" olduğu sürece siz de onun için herhangi biri olacaksınız.. aman gardınızı düşürmeyin sakın, sonra empati falan yapmaya başlarsınız.. telefonu vermemeniz sizin için sıkıntı olmadığı gibi, pazar sabahı kapınıza gelmek de onun için sıkıntı oluşturmuyor demek ki..

Kayınvalidenizle ne yaşadınız bilmiyorum ama yazmış oldugunuz mesaja göre yorum yapacagım.Kayınvalidenizi kötü niyetli görmedim telefonlarınıza ulaşamamış kadın belkide başlarına kötü bir olay geldi diye endişelenmiş olabilir dünya hali herşey olabilir ölüm yada kaza gibi belkide bu yüzden endişelenmiştir o yüzden arabaya atlamış gelmiştir hemen kötüye yormayın derim.Evinizde ev telefonu var ve kayınvalideniz yani eşinizin annesi ev telefonu numarınızı bilmiyor bence bilmesi gerek.

Ev telefonunuzun numarasını yicek mi sanki
Hem numarayı vermiyosun hem kapıya dayanınca kızıyosun
Sen evlatsın da annenle konuşmak için ev telefonu bağlatıyosun da, eşin evlat değil mi annesi anne değil mi ?
Ben hastaysam benim annem de arar, kadıncağız da aramış cep telefonunuza ulaşamayınca meraklanmış gelmiş

Hazine gibi sakladığınız ev telefonu numaranızı verseydiniz, zilinize basmaya gerek kalmazdı

sizinkide geneneksel kaynana tiplerinden işte sanırım sizde çalışıyorsunız eşinizle başbaşa bir gün geçirmek istiyorsunuz bu genelde mümkün olmuyor kaynana hafta sonu kendi günü ilan ediyor tüm gün ona adadığınızda tabi planladıklarınız suyu düşüyor bu kaynanaların sürekli yeni evlenenlerin peşinde olmaları tabi hoş değil sürekli onu avutacak biriler gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…