- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Ben seni çok iyi anlıyorum.. Zaten eşinin ailesinin olduğu şehirdesin ve ister istemez belirli aralıklarla görüşüyorsunuz, fakat karşı taraf dozunu ayarlayamıyor bu da sizi bunaltıyor.. Kendi ailenizi ayda yılda bir görürken eşinizin ailesiyle sürekli birlikte olmak belki de içinizi acıtıyor..
Ben burdaki kayınvalideyi haklı hatta mağdur olarak gören yorumlara katılmıyorum.. Kayınvalide oğluyla gece görüşmüşse sabah merak etmesi normal mi yani? Üstünden bir gün geçse anlıycam da uyuyor olamazlar mı? Ayrıca ilerde sen de kv olacaksın denilmiş.. Kız evlat ile erkek evlat farklıdır yaş ilerledikçe erkek evlat ile diyalog daha da azalmıyor mu, oysa kızınız ile ortak paylaşım daha çok oluyor.. Ilerde kv olunca bana ihtiyaçları olduğunda yanlarında olur ve her şeye burnumu sokmazdım şahsen..
Anneninde gelini olsa sizin o cok ovdugunuz annenize O KADIN diye turlu turlu sikayet te bulunmayacagi ne malum....çünkü benim annem asla bu kadar patavatsız olmaz ve asla burnunu bişeyler bu kadar sokmaz,laftan anlar, incedir, özgür bırakması gereken yerde bırakmayı bilir, o kadına ev telimi de vermek sitemiyorum bunda hiç bi sıkıntı yok bence, aynı şehirdeyiz,istediği zaman ulaşıyor şekil a da ki gibi, bir de ev telimiz kapalı oluyor fişi çekik oluyor faturası yatmamış oluyor, bir de ona ulaşamazsa iyice delenmesin diye vermek sitemiyorum, benim için o kadın ötesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?