kv min pazar günü baskını

Doğru ya bütün kız anaları ince ruhlu, görgülü, prenses mizaçlı olur; oğlan anaları ise görgüsüz, kaba, patavatsız, ve hatta bu konuda bahsedilmemiş ama pasaklı olurlar.

Ama ben düşündüm taşındım; bu işte bir mantık hatası var. Pek çok kız annesi aynı zamanda da oğlan annesi olduğuna göre bir insan yukarda saydığım mükemmel ve berbat özelliklerin hepsini nasıl oluyorda barındırabiliyor?

Birileri beni aydınlatsın lütfen kafam çok karıştı.

bence sen kötü niyetli olduğun için o kadın demedin yeni evlisin alışman gerek bazı şeylere evliliğe ve ben de kv iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum zaten o bir bahane ile size gelmek istiyordur telin kapalı olması da bahane olmuştur gelmiştir ama kesinlikle tavrını koru burda sana yorum yapan arkadaşların çoğuda oğlan annesidir:)) ben görümcemden biliyorum mesela benim kayınvalidem öldürsen aramaz pazar günü ayıp olur diye ama görümcemin bir oğku var üni de ciddi bir kız arkadaşı oldu geçen sene ben görümcemin oğlum o kızı seviyor diye hüngür hüngür ağladığını gördüm bizim ailedede hep kız çocuk var bilmiyorum böyle birşey şok olduum eşim 'saçmalama abla sever evlenir sanane dedi' daha çok ağlamaya başladı kızı sevmedim dedi. sonra ne oldu ayrıldılar ve çocuk annesine hayatta en çok seni seveceğim dedi görümcem rahatladı oğluda bana 'napim abla bunaldım ne dese yapıcam hasta olucak diye korktum dedi:) yani oğlan annesi olmak ayrı birşey

Benim bu konuda seni aydınlatmam mümkün değil henüz ben aydınlanamadım

Ama emin ol ki bunların %90 ı önyargı, dertlerin %99 u şımarıklık ve dertsiz başına dert arayanlar.

Kendi anaları merak edip gelse, oyyy anacığım birde o kadar yorulmuş denir, kahveler hazırlanır.

Birde denilmiş ya bunu kullanmış kötü niyetli zaten size gelmek istiyordu diye :))) Ya insanın evladının evine gitmesi için (kız veya erkek) bahaneye mi ihtiyacı olur ? Evladının evine gitmek ne zamandan beri kötü niyet ?

Son düzenleme:

biz senin hakkında atıp tutmadık sorun sordun yorumumuzu yazdık tabiki hoşuna gitmedi...

hani bazı insanlar vardır ya bi fikirleri vardır o kesin doğrudur kim ne anlatsa kulaklarını tıkar. bence sende öylesin biz sana o kadın değil oda merak eden bir anne desek de sana göre senin annen melek eşinin ki o kadın ne kadar adaletsiz...

Kimse sizin hakkınızda atıp tutmadı siz bir soru sordunuz bizlerde kendimize göre olan cevapları verdik siz ister kabul edersiniz ister kabul etmezsiniz.Elbette bir anne oğlunun yada kızının ev telefonu numarasınıda iş yeri numarasınıda,iş yeri adresinide bilmesi hakkı ve verilmesi gerek.Kayınvalidenizin başına bir iş gelse komşuları var demişsiniz evde 3 kişilermiş o komşulardan önce evlat gelir,aile gelir.Evde 3 kişiler diye eşime ihtiyaçları yok diye düşünmek bile tuhaf evlenince evlatlık yada analık görevi bitmiyor evde bekar oğlu yada kızı var diye evli olan oğlunu arayıp ondan yardım isteyemezmi.

Son düzenleme:

oluyor canım da nasıl olduğunu ben anlasam zaten çözer kv ile sorun yaşamazdım
benimki bana yakınırdı kızımı kayınvalidesi hiç saymıyor sürekli o geldi gel bu geldi gel diyor sadee kocasına söylüyor emrivaki yapıyor diye evlendim aynını bana yapmaya kalktı
damadına canım canım der ağzını açmaz laf sokmaz gelinlerini ikisine de demediğini bırakmaz
damadının sevdiği yemekler yapılır benim yemediğimi bildiği şeyleri beni yemeğe çağırdığında yapar
kızım bana hergün gelmek zorunda değil evinde kocasıyla vakit geçirmek ister der
yakın oturduğumuzda resmen hergün gitmemizi bekledi benim kocam benl vakit geçirmez isteyemez ona göre
vs vs örnek çok

bu arada benim annem de farklı olmayacak bence
erkek kardeşim her şeyi bize danışır
ben de evlenince de böylr yaparsa gelin bize düşman olacak dedim
annem de ne var bana danışıyor aklına yatarsa yapıyor dedi
ben de e anne benim kocam her şeyi annesine kız kardeşine danışsa ben kendi kararını veremiyor diye rahatsız olurum müdahale gibi gelir dedim
bi durdu düşündü işine gelmedi tabi
ama ben mantıklı akıl veriyorum dedi

bu herhalde hayatın gereği
belki ben de kv olunca bir sürü şey yapacağım

ama cidden pazar günü istirahat günü gerçekten belki öğlen kalkacaksın belki kv aradığında özel bir anın vardı tele bakamadın sonra da kontrolü unuttun
daha öğlen olmuşken bu kadar merak fazla bence
bu arada benim halam böyledir
kendi erken kalktığı için sabahın köründe başlar insanları aramaya
ulaşamazsa merak eder arar da arar
üstelik ben onda kaldığımdan biliyor da ben erken kalkmam pazar günü
ama lüzumsuz birşey bile olsa sabah sekizde arardı ulaşamazsa 15 dk sonra gene arardı
evlendim de artık dikkat ediyor en azından 10 da falan aramaya başlıyor

bazı insanlarda hastalık derecesinde vesvese vardır
ama bu da hem çevrenin hem de o kişinin hayatını ciddi zorlaştırır
halam örneğinden biliyorum bence bu denlisi çok fazla ve bir uzman yardımı gerektirir

bu arada kayınvalideler durup duruken o kadın olmaz
benim kayınvalidem de benim için artık o kadın
bahsederken insanlara eşimin annesi diyorum kayınvalidem dahi demiyorum
bir gün oğlum olursa
eşimin annesinin bana yaptıklarını ben onun eşine yaparsam
ben de o kadın olurum ve bunu da fazlasıyla hak ederim

Yeterli cevap .

kvalidesini sevmeyen biri olarak dahi olayda bir abeslik göremedim. aramış ulaşamamış telaşlanmış. bu olaydan nem kaptım yerine tüm hareketleri batıyor deseydin daha bir oturaklı olurdu sanki.

çok büyütecek bir konu gibi gelmedi bana,
eşinizle ve ailesiyle daha önceki sıkıntılarınız ötürü her şeyi fazla takıyorsunuz sanki.

Kv merak edilmek, ilgiyi üzerine toplamak istemiş.

annene babana bişey olacak olsada böyle düşünecek misin, ne de olsa konu komşu var onlara ulaşsınlar mı diyeceksin empatiden çok uzaksın kusura bakma, ortada ev teli varsa tabiki eşinin annesi bunu bilecek, vay faturasını ödemiyoruz vay karşıya çalıyo bunlar bahane

nerdeyim geçmişteki sıkıntılarını da bildiğim için haklısın diycem ,

ama geçmişte eşine o kadar çok söylendin şikayetlendin ki şimdi haklı olduğun bir konuda bile söylensen seni dinlemiycek gibi

biraz bırak oluruna , sen ses çıkarmayınca eşin koysun sınırı diceksin ki şimdiye kadar koymadı , ama o kadar söylendin ki eşini ailesine doğru ittin resmen ,

Herkes saçmalıyo bi siz doğru düşünüyosunuz demek
Pazarsa pazar sabahın köründe gelmemiş ki, oğlu hastaymış ulaşamayınca öğlende gelmiş
Sen hiç dangul dungul gelen görmemişsin sanırım, bir anne evladını merak ettiği halde öğlen zile basınca suçlu görüyosun

Annen uzaksa uzak
Benim annem ulaşamıyo madem o da ulaşamasın diye düşünüyosun
Şehir değişirken düşünseydin, şimdi niye insanlara böyle davranıyosun ki
Evlenince oğlunu rehin alma gibi bi hakkın yok

bu ilk değil daha önce de telle yapmıştı hem de öğleden önce, oğlum açmadı telini ne oldu diye beni aramıştı, biz daha yeni kahvaltıdan kalkmıştık teller diğer odadaydı ve duymamışız, bunu bir kaç defa yaptı öğleden önce, şimdi de kapıya geldi, haftasonu elimizi eteğimizi acil bir durum yoksa öğlene kadar herşeyden çekme lüksümüz yok mu,
eşim de ben de çok yoğun çalışıyoruz

tabiki var ama kadın ev numaranızı istiyo her defasında bi bahane ile vermiyosunuz, açıkçası bence olay pazar falan değil sen o kadın diye gördüğün birini evinde yanında yörende istemiyosun yani pazar günü akşama doğruda gelse ya da arasa akşam oldu diyecekmişsin gibi, ya geçmişin yükünden kurtulacaksın ya da evliliğini bitireceksin

karşındaki kadını tanımıyoruz tabi ama kapıya gelmesinde belli bir art niyet/plan yoksa gelip size bakması senin kapıda kaç dakinanı alacak. içeri girip tüm pazar sizinle mi oturuyor? aynı olayı senin kendi annen yapmış olsa aynı tepkiyi verir miydin dürüstçe?

Kimse böyle bişey demedi
Dersiniz ki durum böyle böyle, bi terslik yok.. Biz sadece pazarları kendimize ayırmak istiyoruz
Olur biter, zamanla alışırlar zaten

Siz net olmadığınız gibi telefon numarasını bile vermiyosunuz
Oğlu hasta olunca da, öğlen kapıya geldi diye baskın diyosunuz

Senin de annen var
Hasta olsan, telefonlarınıza ulaşılmasa
Pazar veya başka gün öğlen zile basmaz mı ne oldu diye

pazar akşama kadar normal şartlarda bize ulaşamamsı mümkün değil, illa o telelr açılır eşim asla kapalı tutmaz o kadar, ev telimi ilk defa istedi, o an belki de o telaşına sinir olduğumdan vermek istemedim, er geç öğrenir zaten, her istediğine ulaşan bir tip zaten

nerdeyim bence görüşmek istemiyosan açıkça eşine de kv'ye de söyle o saatten sonrada senin cep numaran onda olmasın bu şekilde ne bileyim tuhaf oluyo yani

nerdeyim bence görüşmek istemiyosan açıkça eşine de kv'ye de söyle o saatten sonrada senin cep numaran onda olmasın bu şekilde ne bileyim tuhaf oluyo yani

görüşmek gibi bi isteğim ya da talebim yok zaten onlarla ama eşimin ailesi oldukları için saygıda kusur etmem,
direk zaten bugün pazar ulaşamamanız normal dinleniyoruz en azından öğleye kadar yatada biliyoruz diyebilsem ve bunu kaldıracak bi kadın ve eş olsa karşımda bu kadar sinir olmazdım sanırım , ama açık ve net olmamı sinderemediler ve susuyorum artık sustukça da tuhafıma giden şeyler daha da batıyor sanırım ama geçekten de o hali tavrı o şekilde gelişi bizi baskı altına sokmak içindi diye hissediyorum, telle de yaptı aynı şeyi kaç defa, ne var yani pazar tek kalsak, burnunu sokmayıverse, merak etmeyiverse, ilk defa yapmadı bu merak işini.
belki de eşimle rahat rahat paylaşamıyorum tuhaf gelen şeyleri ondan büyütüyorum diyeceğim de büyütüyormşuşm gibi de hala gelmiyor bana

eşinle iletişiminiz güçlü olsa illa ki bi yol bulunur ve bence sende evliliğinde genel olarak mutlu olsan içine sinse bu kadar sorun etmezsin, birikim sonucu patlıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…