- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
kv geçtiğimiz pazar öğlenüsüt evime geldi, aşağı zili ısrarla çalıyor çalıoyr çalıoyr kalktım yattığım yerden, açtım kapıları kv m gelmiş. Ne olduu sizeee tellerinize ulaşılamıyor merak ettim, kb n da merak etti, oğluma da ulaşamıyorum ne olduuu diye bi gürültüyle geldi, cumartesi oğlu ondaydı, benim işlerim vardı, gördü oğlunu pazar da öğleye kadar ulaşamadı diye evi bastı, eşim grip olmuştu, onu merak etmiş sözüm ona,
eşim de annesinni bu teleşına gerildi ve anne ne olacak allah aşkına yaa dedi, kv m de ne dese ne dese beğenirsiniz, hadi size olmadı bana oldu bize bişey oldu, evde eşi var oğlu var kapılarında arabaları var, kaç yıllık komşuları var, bize görev yüklüyor aklınca, hala çok tuhafıma gidiyor o gün yaptığı, zaten soğukdum iyice soğudum iannaın.
Siz ne diyorsunuz bu duruma??
bu ilk değil daha önce de telle yapmıştı hem de öğleden önce, oğlum açmadı telini ne oldu diye beni aramıştı, biz daha yeni kahvaltıdan kalkmıştık teller diğer odadaydı ve duymamışız, bunu bir kaç defa yaptı öğleden önce, şimdi de kapıya geldi, haftasonu elimizi eteğimizi acil bir durum yoksa öğlene kadar herşeyden çekme lüksümüz yok mu,
eşim de ben de çok yoğun çalışıyoruz
Ne alakası var ortada bir aile var, oğlu da olsa bir hayata saygı duymali. Kimse annesini çöpe Atsiin demiyor daha önceki gün ordaymis. Evlat evlatliğini yapacak tabi ki. Nereden çıktı adalet simdi ne alakası var. Evet birgün bende KV olacağım ben KV mi seviyorum çünkü o şekilde davrandı, bende gelinime güzel davranirsam bende sevilirim. Bun ragmen sevmezse kendi bilir. Tepelerine binmem gerekmez illa..Siz ne kadar iyi, ne kadar hoşgörülü, ne kadar mükemmel olursanız olun. Bir gün gelinizin yada damadınızın yanında "o kadın" olacağınızı hiç unutmayın.
Çünkü bu dünyada kim ne ekerse onu biçiyor, bizlerin adaleti yok ama yaradanın öyle bir adaleti var ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?