Kv haklıysa hak veririm ben Naucum ne gelinciyim ne kvciyim, ne elticiyim, ne görümceciyim. Oğlana "O yelloz evde istemiyo beni de ondan böyle oldun çıktın sen, huyunu suyunu bozdu! Elin kızına, kaç yıllık ananı değiştin tüüü sütüm zehir zıkkım harağğm olsuuğn! Pırlanta gibi oğlumu zehirledi yılan!" deyin demiyoruz ki, oğlana yapın siteminizi, davet etmiyorsa o davet etmiyor, demiyordur demek ki diyoruz. Oğul konu sahibinin oğul, napsın kadın memnun olmadığı şeyi oğluşuyla paylaşamasın mı? Atsın içine içine şişsin mi? Kadına "Duygularını bastır, duygularını değiştir, yok say, yanlış duygular hissediyorsun" demeye getirmeye hakkımız olduğunu düşünmüyorum. Dışlanmış hissediyor, sayılmadığını hissediyor ve bunu da oğluyla gayet paylaşabilir ve dertleşerek sağlıklı bir şekilde giderebilir, gelinlik bir durum bile yok ortada.Oğlunla konuş diyenleri; kaynanam kocama beni şikayet etmiş temalı konularda hele bir göreyim
Oğlunla konuş diyenleri; kaynanam kocama beni şikayet etmiş temalı konularda hele bir göreyim
Valla oğlum evlendiğinde kafamı bozarlarsa kendi kendimi yemem. Açıkça sorarım, açıkça söylerim.Oğlunla konuş diyenleri; kaynanam kocama beni şikayet etmiş temalı konularda hele bir göreyim
Aileler tanışınca işler ister istemez ciddileşiyor, belki bu yüzden henüz istemiyor olabilirler.Merhabalar ,
Oğlum 25 yaşinda bir yabanci kizla birbuçuk senedir beraber yaşiyorlar .
Biz onlara çok yakınız ,arada gelirler yeriz içeriz .
Geldiklerinde çokta sevinirim
Kizin aileside 1 saatlik uzaklikta ,ayda bir giderler .
Aileler tanişmadi ,kiza söyledim birkaç kez annengili davet etmek istiyorum diye ,şimdilik kaldi öyle.
Neyse beni biraz rahatsiz eden konu ,kizin ailesini bir kaç kere yemeğe davet ettiler sonra beraber bir kaç gün tatilede gittiler .
Biz sorduğumuzda uygun zaman bulamıyorlar.
Şimdi hem noel hemde yilbaşinda beraberler oysa ki gelin beraber bizde kutluyalim dedim .
Demek bu kadar az değer görüyorsak bende aynisini yapacağim.Geldilermi ne sorarim açmisiniz diye nede extra yemek yaparim .
Oğlumla konuşsammi ne diye bilirim ki?
Şimdiden kv moduna mi giriyorum?
Karışma ya nasıl mutlu oluyorlarsa öyle mutlu olsunlar.Merhabalar ,
Oğlum 25 yaşinda bir yabanci kizla birbuçuk senedir beraber yaşiyorlar .
Biz onlara çok yakınız ,arada gelirler yeriz içeriz .
Geldiklerinde çokta sevinirim
Kizin aileside 1 saatlik uzaklikta ,ayda bir giderler .
Aileler tanişmadi ,kiza söyledim birkaç kez annengili davet etmek istiyorum diye ,şimdilik kaldi öyle.
Neyse beni biraz rahatsiz eden konu ,kizin ailesini bir kaç kere yemeğe davet ettiler sonra beraber bir kaç gün tatilede gittiler .
Biz sorduğumuzda uygun zaman bulamıyorlar.
Şimdi hem noel hemde yilbaşinda beraberler oysa ki gelin beraber bizde kutluyalim dedim .
Demek bu kadar az değer görüyorsak bende aynisini yapacağim.Geldilermi ne sorarim açmisiniz diye nede extra yemek yaparim .
Oğlumla konuşsammi ne diye bilirim ki?
Şimdiden kv moduna mi giriyorum?
O kadar doğurduk değil miValla oğlum evlendiğinde kafamı bozarlarsa kendi kendimi yemem. Açıkça sorarım, açıkça söylerim.
Oğlan anasıyız diye oğlumuzla derdimizi konuşamayacak değiliz. Gayet de sıkıntım olursa oğlum sen hayırdır derim
Ay tek doğursak yine bir derece. Seviye seviye zorluklardan geçtik. Emzirmesi, tuvaleti, ateşli hastalığı, okula alışması, ödevleri, kalp kırıklıkları, başarısızlıkları hep yordu. Valla kusura bakmasın kimse ararım sorarım gerekirse sitem ederim gerekirse kızarım.O kadar doğurduk değil migizliden gizliye değil ama birlikte oldukları bir zaman üslubu münasip bir şekilde konuşulmali
Ay tek doğursak yine bir derece. Seviye seviye zorluklardan geçtik. Emzirmesi, tuvaleti, ateşli hastalığı, okula alışması, ödevleri, kalp kırıklıkları, başarısızlıkları hep yordu. Valla kusura bakmasın kimse ararım sorarım gerekirse sitem ederim gerekirse kızarım.
Bu konuyu kız annesi açsa ay neler derlerdi: oğlan anası diye ne sıkıcılığı kalmış kültürsüzlüğü.
Güldüğüme bakma bebem 5 yaşında dun sabah 5 de uyudum 8 de uyandım yazınca gulesim tuttu hakliya haklı demekten başka çarem yokAy tek doğursak yine bir derece. Seviye seviye zorluklardan geçtik. Emzirmesi, tuvaleti, ateşli hastalığı, okula alışması, ödevleri, kalp kırıklıkları, başarısızlıkları hep yordu. Valla kusura bakmasın kimse ararım sorarım gerekirse sitem ederim gerekirse kızarım.
Bu konuyu kız annesi açsa ay neler derlerdi: oğlan anası diye ne sıkıcılığı kalmış kültürsüzlüğü.
Kesinlikle öyle.12 yıldır bu forumdayım, forumda ne zaman bir kv konusu açıldıysa %100 haksız çıkıyor ne söylerse söylesin.Aynısı görümceler için de geçerli.
Benimki 7 yaşında, sınavı kötü gelse bana yük. Arkadaşına küsüp ağlıyor bazen ben ondan çok üzülüyorum. Sosyal hayata katıldıkça yaşadıkları da bizi yıpratıyor.Güldüğüme bakma bebem 5 yaşında dun sabah 5 de uyudum 8 de uyandım yazınca gulesim tuttu hakliya haklı demekten başka çarem yok
oğluyla ilişkisini kızdan bağımsız tutacak işte. oğlunu yalnız çağırsın, yalnız plan yapsınlar. kız istemiyor diye niye oğlundan da kopuyor kadın? kız ne ki bugün var yarın yok belki de. eşi değil, nişanlısı değil. sevgiliye bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. evli olup da aynı muamele olsa hak verirdim ama şuan veremiyorum. ben de eşimin ailesiyle sevgiliyken, nişanlıyken görüşmedim. kız da istemiyordur. konu sahibinin oğlu istiyor demek ki diğer aileyle görüşmek.Benimki 7 yaşında, sınavı kötü gelse bana yük. Arkadaşına küsüp ağlıyor bazen ben ondan çok üzülüyorum. Sosyal hayata katıldıkça yaşadıkları da bizi yıpratıyor.
Yani insan yetiştirmek cinsiyetten bağımsız çok zor. Bir anne burada üzülmüş ki çok haklı. Hemen ters yerden bakmaya da lüzum yok
Kız-erkek çocuk fark etmez; bin bir emekle büyüt, annecim annecim kıçından ayrılmasınlar; sonra sevgili yapıp ayrı eve çıkınca da bir yemeğe çağıramasın. Bana ne gelininden damadından; çocuğumla aramdaki bir olay bu neresinden bakarsanız bakın. Karısının/kocasının/sevgilisinin lafıyla da eve alınmıyorsam elin çocuğuna niye gönül koyayım, bileneyim? Kendi evladıma kırılırım. "Tamam huzurlu olun yavrum." der çekilirim o saatten sonra, "Nasıl bir çocuk yetiştirmişim ben? Nerede hata yaptım?" derim otururum aşağı. Ya hüzünlendim ya.Ay tek doğursak yine bir derece. Seviye seviye zorluklardan geçtik. Emzirmesi, tuvaleti, ateşli hastalığı, okula alışması, ödevleri, kalp kırıklıkları, başarısızlıkları hep yordu. Valla kusura bakmasın kimse ararım sorarım gerekirse sitem ederim gerekirse kızarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?