arkadaslar benim kv ile aslinda bir sorunum yoktu. aslinda diyorum cünkü sanki durumlar degisti gibi. biz ilk evlendigimizde evimiz bitmedigi icin 2-3 ay kvlerle kaldik ve iyi anlasiyorduk. o zaman sürecinde en ufak bir tartismamiz bile olmadi. hatta ben isden gec geliyorum bütün hafta yoruluyorum diye bana evde is bile yaptirmazdi öyle cok fazla. kendi evimize ciktik yine iyidi aramiz. eltimler bizimle ayni apartmanda oturuyor. bazen onlara geldiklerinde bende gidiyordum ayip olmasin diye. sonra bir iki kez baktim geliyorlar, bize ugramadan direkt onlara gidiyorlar, oturuyorlar sonra da cekip gidiyorlar. kvnin icin rahat etmiyor, hatasini biliyor sanirim ki sonradan bana tel acip "belki uyuyorsundur, yada uzaniyorsundur yorgusunsundur diye rahatsiz etmek istemedim zile basmadim" diyor. cok gücüme gidiyor kapimin önünden gecip gitmesi. en azindan bir zile bas nasilsiniz de dimi? esim ailesiyle 2-3 aydir pek görüsmüyor. daha dogrusu babasiyla. onlarin evine hic girip cikmiyor, annesini yolda veya kapida görürse bi selam veriyor nasilsin diyor o kadar. ben imkanim oldukca ugruyorum ama tabi hem is hem ev isi felan derken cok fazla vaktim olmuyor. dün aksam isden sonra gittim (1,5 haftadir gidememistim islerin yogunlugundan). biraz sohbet ettik ordan burdan. sonra bana demez mi "siz buraya gelmeme karari aldiniz tabi sende gelmiyorsun" ne diyecegimi sasirdim. dilimin ucuna geldi "siz de bize gelmeme karari aldiniz galiba her seferinde kapinin önünden geciyorsunuz ama bi ugramiyorsunuz" diyecektim ama bosver hadi dedim. sadece "oglunuzun kararlari beni baglamaz, calistigimi ve gec ciktigimi biliyorsun. vaktim oldukca geliyorum gördügün gibi" dedim. niye bana böyle yapiyor hic anlamadim. zaten icimden pek girip cikmak gelmiyor onlar bize böyle yaptiktan sonra, ama yine de ben kücüklük görevimi yapayim diye ara sira ugruyorum. bunu hak ettigimi düsünmüyorum. siz ne diyorsunuz bu duruma arkadaslar? benim bir hatam var mi sizce?